Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (22/8 - 28/8)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας στις 21/8, σχηματίζουν όψη Αντίθεσης, φέρνοντας εξαπατήσεις, απογοητεύσεις και ψευδαισθήσεις. Παρασυρόμαστε σε ουτοπίες, εξιδανικεύσεις, πολλά ψέματα και παραπλανήσεις. Η ατμόσφαιρα της καθημερινότητας, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές επαφές, είναι αβέβαιη και αμφίβολη, η επικοινωνία ανέντιμη και διόλου ξεκάθαρη και οι επαφές μας χαρακτηρίζονται από εξαπατήσεις και ψεύτικες υποσχέσεις. Αν δεν προσγειώσουμε άμεσα τις προσδοκίες μας, θα μας προσγειώσουν αυτές απότομα και θα απογοητευτούμε… Επηρεάζονται κυρίως τα Μεταβλητά ζώδια ή ωροσκόποι ( Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς ), ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

♈ Κριός

Γενικά

Κάθε κατεργάρης στο πάγκο του θα λες από αυτή την εβδομάδα αφού η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε προδιαθέτει να οργανωθείς, να συγκροτηθείς και να μπεις και πάλι με τα μούτρα στις υποχρεώσεις. Ο Ερμής περνά στο Ζυγό και οι επικοινωνίες σου με τα άτομα που συνδέεσαι στενά βελτιώνονται σημαντικά. Οι δύσκολες γωνίες της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό, προκαλούν οικονομικές και συναισθηματικές ανατροπές που θα σε ζορίσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα έχεις την ανάγκη να νιώσεις ελευθερία στα αισθηματικά σου! Επιπλέον αν είσαι σε σχέση προσπάθησε να αποφύγεις μία επιπόλαιη ερωτική περιπέτεια που εύκολα μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες. Μην επενδύεις πολλά σε νέες γνωριμίες ακόμα και αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι χειρισμοί σου πρέπει να είναι λεπτοί στον οικονομικό τομέα γιατί εύκολα μπορεί να βγεις από το μέτρο! Στα επαγγελματικά σου μπαίνεις σε περίοδο τάξης και οργάνωσης!

♉ Ταύρος

Γενικά

Μία νέα σελίδα ανοίγεις από αυτή την εβδομάδα στον αισθηματικό τομέα, αυτό άλλωστε σε προστάζει και η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, όπου για σένα αγαπητέ μου Ταύρε, κρίνετε ανανεωτική, ψυχαγωγική και απολαυστική, προσοχή ωστόσο στις σπατάλες και στα έξοδα. Ο Ερμής περνά στο Ζυγό και οι επικοινωνίες σου φέρνουν καλά αποτελέσματα στην εργασία σου! Οι δύσκολες γωνίες της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό σε πιέζουν για σημαντικές αποφάσεις και σημαντικές αλλαγές στα προσωπικά, επαγγελματικά και οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά ευνοημένος στα αισθηματικά θα σταθείς αυτή την εβδομάδα εσύ που έχεις γεννηθεί από 25-30 Απριλίου, όπου μπαίνεις σε μία χρυσή εποχή όμορφων ερωτικών εξελίξεων. Πιο πιεσμένος από τις συνθήκες θα βρεθείς εσύ που είσαι γεννημένος 8-12 Μαΐου όπου αυτή την εβδομάδα σκόπιμο είναι να αποφύγεις τις κόντρες και τα καβγαδάκια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Οι δημιουργικές σου ιδέες μπορούν να αποτελέσουν αυτή την εβδομάδα την ώθηση για να πας τα επαγγελματικά σου ένα βήμα παρακάτω! Οι πιέσεις για τα οικονομικά του σπιτιού και της οικογένειας δεν λείπουν!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία αλλάζει την ψυχοσύνθεση σου, αλλά σου ζητά να συγκροτηθείς και πάλι στις συνήθειες σου! Ανακατατάξεις στο σπίτι και στην οικογένεια είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου, προσοχή στη νευρικότητα όμως και στις αντιδράσεις σου! Ο Ερμής περνά στο Ζυγό και οι επικοινωνίες σου έχουν έναν αέρα πολύ πιο χαρούμενο, ευνοούνται φλερτ και νέες αισθηματικές γνωριμίες. Οι δύσκολες γωνίες της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό, σου προκαλούν έντονο στρες για θέματα συμφωνιών και εργασιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βιάζεσαι να δεις εξελίξεις στα ερωτικά σου αλλά επιμένεις να περάσεις τις απόψεις σου, τις ιδέες σου και να γίνει το δικό σου. Συγκρατήσου γιατί το επακόλουθο θα είναι ο καβγάδες. Η διπλωματία θα σε γλιτώσει από μπελάδες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία καλή ευκαιρία τώρα να ψαχτείς ή και να τολμήσεις για ένα νέο εργασιακό εγχείρημα, το οποίο και αποτελεί πρόκληση για σένα. Στα οικονομικά βγαίνουν αρκετά έξοδα στην επιφάνεια που σε αποδιοργανώνουν!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία κρίνεται ιδανική για μετακινήσεις, ταξίδια, νέες γνωριμίες, αλλαγή τρόπου θεώρησης των καταστάσεων. Λίγο πιο νευρικός από ότι συνήθως θα είσαι ή και σε αδημονία να προχωρήσεις και να ολοκληρώσεις κάποια σχέδια. Τολμώ να πω ότι αυτό τον καιρό μπορεί να λειτουργήσεις κάπως παρασκηνιακά ή με εσωστρέφεια, χωρίς να ανακοινώνεις τα σχέδιά σου! Οι δύσκολες γωνίες της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό, εντείνουν τις ανασφάλειες για τα οικονομικά και τα αισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι και τόσο ανάλαφρη η εβδομάδα για τα ερωτικά σου και αυτό γιατί προκύπτουν συζητήσεις που εντείνουν την ανασφάλειά σου και δημιουργούν την αβεβαιότητα. Μία σχέση δεν σου προσφέρει την σιγουριά και την ασφάλεια που θα θελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε ένα πολύ καλό στάδιο όπου μπορείς να προχωρήσεις σε επαφές, συζητήσεις ή και να οργανώσεις τις μετέπειτα κινήσεις σου! Στα οικονομικά η εβδομάδα είναι πιεστική και περιοριστική

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα , αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία στρέφει το ενδιαφέρον σου στις υλικές και συναισθηματικές κτήσεις. Διανύεις ένα διάστημα που έχεις την ευκαιρία να τονώσεις τις πηγές εσόδων σου, να βρεις νέους τρόπους που θα βοηθήσουν στην έκβαση των οικονομικών σου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σου χαρίζει τόλμη και ερωτικό ταπεραμέντο, όμως δεν παύουν οι δύσκολες γωνίες της με τον Κρόνο και τον Ουρανό να προκαλούν ανατροπές και ξεκαθαρίσματα σε θέματα σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου οι επιθυμίες είναι πολλές όμως πλέον δεν κάνεις εκπτώσεις τα θέλω σου, απεναντίας είσαι σε ετοιμότητα να απομακρύνεις από κοντά σου έναν άνθρωπο που δεν ταιριάζετε ή που συνεχίζει να σε πικραίνει και να σε απογοητεύει με την συμπεριφορά του! Η εβδομάδα είναι ακατάλληλη για την έναρξη μίας νέας σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας γίνονται συζητήσεις στα επαγγελματικά που ηρεμούν τις οικονομικές σου ανησυχίες. Κάποιες συνεργασίες σου δοκιμάζονται ενώ οι επαγγελματικές ανακατατάξεις κρίνονται μη αναστρέψιμες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και μία Νέα Σελήνη γεννιέται στο ζώδιο σου δίνοντάς σου την ώθηση για να κάνεις νέα σπουδαία ξεκινήματα. Γυρίζεις μία νέα σελίδα, πας μπροστά, κοιτάς προοδευτικά αλλά και εφαρμόζεις και ανακατατάξεις στην εργασία σου! Δεν λείπει όμως και η νευρικότητα, η ανησυχία αλλά και η οξυθυμία από την πλευρά σου! Οι δύσκολες γωνίες της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό, σε φορτίζουν με άγχος για ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, την εργασία και τις συμφωνίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέχρι την Τετάρτη έχεις την ευκαιρία για ερωτικές συναντήσεις γνωριμίες, αλλά και λύσιμο παρεξηγήσεων με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Στο υπόλοιπο μέρος της εβδομάδας πρέπει να μειώσεις την καχυποψία και τη νευρικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε εγρήγορση και έτοιμος να εφαρμόσεις σημαντικές αλλαγές, μία νέα εργασία είναι πολύ πιθανό να ξεκινά τώρα! Στα οικονομικά σου η εβδομάδα είναι στάσιμη και κάπως απογοητευτική!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου η οποία σε βοηθά να ξεκινήσεις την προετοιμασία για ζητήματα που θα υλοποιήσεις λίγο αργότερα. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σου είσαι επικοινωνιακός, εκφραστικός και οι μέρες σου γεμίζουν με ευκαιρίες συναντήσεων και επαφών. Στο τέλος της εβδομάδας οι δύσκολες γωνίες της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό, σε προβληματίζουν στα οικονομικά λόγω εξόδων, ενώ και στον αισθηματικό τομέα θα νιώσεις ανικανοποίητος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να πεις πολλά στο ταίρι σου και βιάζεσαι να προχωρήσουν όλα όπως επιθυμείς εσύ! Αυτή την εβδομάδα όμως δεν σου δίνονται γενναιόδωρα όλα όσα θέλεις και νιώθεις να περιορίζεται η χαρά και η ικανοποίηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να ξεκινήσεις προπαρασκευαστικά να εργάζεσαι για έναν επαγγελματικό στόχο! Στα οικονομικά σου δεν είσαι ευχαριστημένος απεναντίας βγαίνουν και έκτακτα έξοδα που σε αγχώνουν!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου η οποία σε κοινωνικοποιεί, σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους και σε βοηθά να κάνεις βήματα για την εκπλήρωση νέων αλλά και μεγάλων δημιουργικών σχεδίων. Η υπερένταση και η νευρικότητα στην καθημερινότητά σου δεν θα λείπουν ενώ το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο. . Στο τέλος της εβδομάδας οι δύσκολες γωνίες της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό φέρνουν «σεισμικά ρίχτερ» στον τομέα των σχέσεων ενώ το αίσθημα της μοναξιάς είναι διάχυτο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ίδια προβλήματα στα αισθηματικά επαναλαμβάνονται και βλέπεις πως ότι και να κάνεις, όπως και να χειριστείς κάποιες καταστάσεις, διόρθωση και αλλαγή δεν υπάρχει! Το άτομο που σε ενδιαφέρει έχει αλλόκοτη συμπεριφορά απέναντί σου και αυτό δεν μπορείς να το εξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης από τους Διδύμους πατάει γκάζια στα επαγγελματικά σου έτσι και οι μέρες σου είναι αρκετά ενεργητικές και με πολλά που πρέπει να διευθετήσεις. Στα οικονομικά είσαι πιο ζορισμένος με υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου η οποία προσφέρει ευκαιρίες για ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα που θα σε βοηθήσει να αναδείξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καριέρα σου! Ανακατατάξεις γίνονται ωστόσο και στις συνεργασίες σου αυτή την εβδομάδα! Στο τέλος της εβδομάδας οι δύσκολες γωνίες της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό σε ωθούν να πάρεις σταθερές αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου έχει έρθει η ώρα να σταθεροποιηθείς και να δεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική μίας σχέσης. Ήδη από αυτή την εβδομάδα αισθάνεσαι ότι έχεις την ευθύνη να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σε διακατέχει το στρες, όμως γίνονται συζητήσεις αυτή την εβδομάδα που σε ικανοποιούν και φέρνουν και μία πολύ καλή εξέλιξη στα οικονομικά σου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου η οποία είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρα για να κάνεις νέα αισιόδοξα ξεκινήματα, να προγραμματίσεις ένα μακρινό ταξίδι, να εμπλουτίσεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου, να κάνεις νέες συμφωνίες, να αλλάξεις θεώρηση καταστάσεων! Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου είναι έντονοι και δεν λείπει η υπερένταση και το στρες. Στο τέλος της εβδομάδας οι δύσκολες γωνίες της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό σε ζορίζουν σημαντικά στον οικονομικό τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί το πάθος να σε κατακλύζει αλλά αυτή την εβδομάδα νιώθεις ότι έχει έρθει η ώρα να δεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις στα προσωπικά σου! Είναι πολύ πιθανό να θέλεις να βάλεις κάποια όρια προκειμένου να αλλάξει το κλίμα των αισθηματικών σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι ευεργετική για να κάνεις ένα νέο σπουδαίο ξεκίνημα που θα σε βοηθήσει να πας την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω. Στα οικονομικά είσαι πιεσμένος και είναι φανερό ότι οι υποχρεώσεις και οι λογαριασμοί δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου η οποία σε ωθεί να διαπραγματευτείς και να λύσεις ζητήματα στα οικονομικά σου! Οι πόθοι και οι επιθυμίες σου αναβλύζουν αυτό τον καιρό και η ερωτική σου ζωή είναι ιδιαίτερα πιπεράτη αλλά … άστατη! Στο τέλος της εβδομάδας οι δύσκολες γωνίες της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό προκαλούν απογοητεύσεις και ρήξεις με άτομα του σταθερού σου περιβάλλοντος, είναι φανερό ότι δεν συμβιβάζεσαι αλλά βάζεις τα όρια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας μπορεί να χτυπάει κόκκινο και οι επιθυμίες σου να φλέγονται από πόθο δεν παύει όμως αυτό το διάστημα να μην θέλεις να αναλωθείς σε σχέσεις ή σε ανθρώπους που δεν μπορείς μαζί τους να έχεις μία κοινή σταθερή πορεία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι δημιουργικός και έτοιμος να πάρεις τα ρίσκα σου, όμως η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για νέα τολμηρά εγχειρήματα, γιατί στα οικονομικά μπορείς άνετα να την πατήσεις!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ , αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου η οποία και εγκαινιάζει μία νέα πορεία στον τομέα των σχέσεων σου! Κάτι νέο φαίνεται να ξεκινά στην ζωή σου ετούτη την εποχή και να σε βγάζει από την ρουτίνα, την στασιμότητα και τις συνήθειες. Αυτό που χρειάζεται να δείξεις προσοχή είναι στα νευράκια και στα καβγαδάκια με τους οικείους σου! Στο τέλος της εβδομάδας οι δύσκολες γωνίες της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό έρχονται για να σου δώσουν το μήνυμα ότι πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες για να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για τα αισθηματικά σου αφού έχεις κάθε ευκαιρία για να ανανεώσεις το κλίμα! Μία νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει τώρα και να εξελιχθεί σε πολύ γρήγορους ρυθμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και οικονομικά σου μπορεί να κάνεις θυσίες αρκετές, να πιέζεσαι, να αγχώνεσαι, να εκνευρίζεσαι όμως κάθε προσπάθεια που γίνεται τώρα θα σε βγάλει σε ένα πολύ καλό στάδιο! Νέες συνεργασίες μπαίνουν τώρα στα σκαριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ