Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το πρωτάθλημα αρχίζει, το ταμείο πλημμυρίζει

Φίλαθλοι γεμίζουν τα μαγαζιά για να δούνε τα ματς
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα της Super League και απ' ότι φαίνεται αυτό βοήθησε πάρα πολύ τα καταστήματα της Βέροιας. Όλες οι ομάδες βρίσκονται σε συνδρομητικά κανάλια, με αποτέλεσμα οι οπαδοί να βρίσκονται σε ανεύρεση τηλεόρασης, προκειμένου να δούνε τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Ενδεικτική είναι η παραπάνω φωτογραφία από το καφενείο της Ραχιάς, όπου κατακλύστηκε από δεκάδες φιλάθλους.

Το Σάββατο και την Κυριακή, η πλειοψηφία των μαγαζιών (καφετέριες, καφε-sports, ψησταριές, ταβέρνες κ.α.) γέμισαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, με τους ιδιοκτήτες να τρίβουν τα χέρια τους, αφού είδαν τον τζίρο στα ταμεία τους να αυξάνεται κατακόρυφα. 

Και μην ξεχνάμε, πως τον χειμώνα έχουμε το Μουντιάλ του Κατάρ, όπου και εκεί, τα μισά ματς θα είναι σε συνδρομητικό κανάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ