Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μίλησαν για μπάλα!

Μια ποδοσφαιρική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 21 Αυγούστου στο κέντρο της Βέροιας. Ο Παναγιώτης Ιορδανίδης, γνωστός και ως «Jordani», υποδέχθηκε στο μαγαζί του, τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια Στέργιο Διαμάντη, τον προπονητή Γιώργο Χατζάρα, τον Σάκη Κωτσιόπουλο και τον Γιάννη Τρελλόπουλο. Μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού κόντρα στην Καλλιθέα (η «Βασίλισσα» επικράτησε με 1-0, δείτε εδώ), οι πέντε άνδρες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από τα θέματα που απασχολούν τη Super League 2 και την αγωνιστική ετοιμότητα των δύο ομάδων.

9 σχόλια:

  1. Ας είναι καλά τα παιδιά......γελάσαμε και σήμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός από έναν, όλοι ξέρουμε ποιον, οι άλλοι μόνο για μπάλα δε μπορούν να μιλήσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μανατζάρονται οι ομάδες απο τις πιτσαρίες, καταλαβαίνετε τι πρόκειται να γίνει.

      Διαγραφή
    2. Έλα ρε μάγκα να μας πεις εσυ που τα ξέρεις

      Διαγραφή
  3. Και εγω προχθές βγήκα με τους φίλους μου και μιλούσαμε για πυρηνική φυσική. Πώς δεν βρέθηκε ο φακός του βεροιωτη τυχαία, να μας γράψουν κιβεμας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο για μπάλα δεν μίλησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος ρε συ για ψήφους μίλησαν έρχονται εκλογές δημοτικές κάποιος τις χρειάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΠΑΕ , ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ? ΛΑΘΟΣ , ΞΕΧΑΣΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ , ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ . ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΏΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ