Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάρκο Ελιάς: Τεράστιο κλαδί έσπασε και καταπλάκωσε παγκάκι και κάγκελα!

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 22 Αυγούστου στο κέντρο της Βέροιας, από έναν δυνατό θόρυβο που ξύπνησε και έβγαλε στα μπαλκόνια πέριξ της πλατείας Ελιάς πολύ κόσμο. Συγκεκριμένα, ήταν περίπου 4 τα ξημερώματα, όταν ένα τεράστιο κλαδί από πλάτανο που βρίσκεται στο «μπαλκόνι» της Ελιάς, έσπασε και έπεσε, καταπλακώνοντας ένα παγκάκι και τα κάγκελα. Ευτυχώς, λόγω του προχωρημένου της ώρας και του άστατου καιρού, δεν υπήρχε εκείνη την ώρα κάποιος στην πλατεία, καθώς το σημείο είναι πολυσύχναστο και τα παγκάκια της Ελιάς ειδικά αυτή την εποχή, φιλοξενούν συνεχώς κόσμο, ηλικιωμένους, παρέες αλλά και γονείς που κάθονται περιμένοντας τα παιδιά τους να τελειώσουν το παιχνίδι.


Σε επικοινωνία του
veriotis.gr με τον αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαδόπουλο, μας ενημέρωσε πως το συγκεκριμένο δέντρο είχε μελίσσια, ενώ λόγω της κακοκαιρίας και της νεροποντής, ο βραχίονας έπεσε σιγά σιγά, ευτυχώς σε ώρα που δεν υπήρχε κόσμος. 

Αυτή την στιγμή ακόμα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία απομάκρυνσης των διακλαδώσεων και ελέγχου και των υπολοίπων πλατάνων στο πάρκο, έλεγχος που όπως διευκρίνησε, είχε πραγματοποιηθεί και την Άνοιξη. Σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών, την αντικατάσταση στο παγκάκι και την επιδιόρθωση στα κάγκελα, ήδη οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει.



3 σχόλια:

  1. Καλά θα κάνει ο Δήμος Βέροιας και ο υπεύθυνος καθαριότητας αντιδήμαρχος να κάνει καμία βόλτα γύρω της πόλης θα βρει πολλά δένδρα για κόψιμο, αλλιώς θα θρηνήσουμε θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άμεσα κλάδεμα - Κόντεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι μόνο δέντρα αλλά και οικόπεδα κυρίως Πανόραμα είναι ακαθάριστα.Ας στείλουν ένα συνεργείο για καταγραφή και μην περιμένουν καρφώματα από τους γείτονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ