Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ζήτημα δημοκρατίας η παρακολούθηση του κινητού του Ανδρουλάκη»

Από το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η σημερινή αποκάλυψη ότι έγινε απόπειρα παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, μέσω του κινητού του τηλεφώνου εγείρει ένα τεράστιο ζήτημα δημοκρατίας και διαφάνειας. Η διερεύνηση για το ποιοι βρίσκονται πίσω από τέτοιες νοσηρές πρακτικές και για ποιους ενεργούν, δεν είναι απλά ένα προσωπικό ζήτημα, είναι δημοκρατικό καθήκον όλων μας. Καλούμε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν το γεγονός. Η παράταξη μας, που μάχεται διαχρονικά για τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και την ισχυρή δημοκρατία στον τόπο μας θα συνεχίσει να μάχεται απέναντι σε όλες τις σκοτεινές δυνάμεις που προσπαθούν να μας γυρίσουν δεκαετίες πίσω».

6 σχόλια:

  1. Κατά τα άλλα ,ο Κυριάκος δε φοβάται τίποτα.Είναι 10 μονάδες μπροστά στις δημοσκοπήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ καλό αυτό με τις "σκοτεινές δυνάμεις" !! χιούμορ έχετε εκεί στο ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ !! πέσαμε από τα σύννεφα...συμβαίνουν τέτοια πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Δεξια ειαι Δεξια. ΤΕΛΟΣ... Εκει στο ΠΑΣΟΚ , καλα θα κανετε να μην το ξεχνατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε σύντροφε Νικόλα οι συμβουλάτορες στο Κίνημα δεν σ'ενημέρωσαν ότι με τα "έξυπνα κινητά" δεν καταβάζουμε ότι εφαρμογές νάναι και να μην μπαίνουμε σ'οποιο σαιτ μας κατέβει (καταλαβαίνω όλοι μεγάλα παιδιά είμαστε και ..."γλυκαινομαστε" με δωρεάν και δροσερές/καυτές εφαρμογές αλλά προσέχουμε και σίγουρα δεν πατάμε ποτέ "ΟΚ" όταν δούμε "Συγχαρητηρια Κέρδισες Πατησε Ναι για Αποδοχή" - δυστυχλως δεν αναφέρται σ'εκλογές!! Και εδώ κοτζαμάν Μέρκελ, Ολάντ και πιο παλιά Μιτεράν, Κολ, Μπερλουσκόνι (αυτά είναι τα ωραία) κλπ παρακολουθούσανε στην Μπανανία μας δεν θα γίνονται αυτά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα αυτά τα πρόσωπα πρέπει να γνωρίζουν και τουλάχιστον να είναι υποψιασμένοι για όλες τις τεχνικές δυνατότητες παρακολουθήσεις και να έχουν ως προστασία τους μηχανισμό ανθρώπων κ μηχανημάτων ειδικών αλλά και αυτοί να ελέγχονται για την αξιοπιστία τους. Σε κάθε περίπτωση στο κινητό να λένε ελάχιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ