Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κόκκινο Ποτάμι: Γυρίσματα στη Βέροια, το μυαλό στην Ξάνθη

Μπορεί οι επιτελείς του «Κόκκινου Ποταμιού» να βρίσκονται για γυρίσματα στη Βέροια, ωστόσο το μυαλό τους είναι στην Ξάνθη, εκεί όπου πριν από τρεις ημέρες κλάπηκε το φορτηγάκι της παραγωγής που είχε μέσα πολύτιμο εξοπλισμό. Ο Μανούσος Μανουσάκης προσπαθεί να ξεπεράσει και αυτό το σημαντικό εμπόδιο και να συνεχίσει την ροή της ιστορίας, αν και τα υλικά που άρπαξαν οι επιτήδειοι ήταν πολύτιμα για το γύρισμα των σκηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το απόγευμα μέσα σ' ένα χωράφι στο Κατράμιο της Ξάνθης βρέθηκε μέρος του εξοπλισμού. Οι δράστες αναζητούνται από την Ελληνική Αστυνομία. Το αμάξι είναι ένα μεγάλο λευκό Μερσεντές μπροστά γράφει Άγιος Εφραίμ Πινακίδα: ΝΧΑ 1447.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς συνεχίζονται εντατικά σε Μπαρμπούτα και Κυριώτισσα, με δεκάδες πολιτές από την Ημαθία να συμμετέχουν ως βοηθητικοί ηθοποιοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ