Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται το Champions League του Βερμίου

Το καλοκαιρινό Champions League του Βερμίου (το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης) ξεκινάει... Φυτειά, Σέλι, Κουμαριά και Ξηρολίβαδο, θα δώσουν σκληρή μάχη για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Οι αγώνες αναμένεται να καθηλώσουν το κοινό, ενώ τα συνδρομητικά κανάλια της Ελλάδας δίνουν σκληρή μάχη για να σε απευθείας μετάδοση τα παιχνίδια.

Ακολουθεί αναλυτικά το προγραμμα των ομίλων:

Ηλικίες 16 έως 18
  • 2 Αυγούστου Φυτειά-Σέλι ώρα έναρξης 18.30
  • 4 Αυγούστου Κουμαριά-Σέλι ώρα έναρξης 18.30
  • 6 Αυγούστου Ξηρολίβαδο-Σέλι ώρα έναρξης 18.30
  • 9 Αυγούστου Σέλι-Ξηρολίβαδο ώρα έναρξης 18.30
  • 10 Αυγούστου Σέλι -Φυτειά ώρα έναρξης 18.30
  • 13 Αυγούστου Σέλι -Κουμαριά ώρα έναρξης 18.30
Ηλικίες 10 έως 15
  • 4 Αυγούστου Κουμαριά-Σέλι στις 17.15
  • 6 Αυγούστου Ξηρολίβαδο-Σέλι στις 17.15
  • 9 Αυγούστου Σέλι-Ξηρολίβαδο στις 17.15 
  • 13 Αυγούστου Σέλι -Κουμαριά στις 17.15
Προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή στις 11.30 το πρωι και στις 17.30 το απογευμα στο Σέλι στην Sports Αrena «Γκραπα Γκιζαρι».

Θα χρειαστεί υπεύθυνη δήλωση που θα δωθεί απο τον προπονητή για να την υπογράψουν οι γονείς/κηδεμόνες. Καλό θα ειναι στην πρώτη προπόνηση, τα παιδιά να προσέλθουν με τους γονείς/κηδεμόνες ιδιαίτερα τα μικρά 10-15.

Επίσης την Κυριακή 31/7 το απογευμα (18.00 ή 18.30) θα γίνει φωτογράφιση των ομάδων και παρουσίαση της νέας φανέλας στην Κεντρική Πλατεία Σελίου. Είναι καλεσμένοι όλοι οι γονείς και τα παιδιά.

Με την ευχή όλα τα παιδιά των ορεινών χωριών του δήμου Βέροιας να περάσουν υπέροχα και να αποκομίσουν αξέχαστες εμπειρίες, κανοντας νέες φιλίες. Γιατί ο αθλητισμός ενώνει....

7 σχόλια:

  1. προσοχή γιατί κάθε χρόνο ξύλο πέφτει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμή παράκληση πριν την έναρξη των αγώνων οι αθλητές να αποθέτουν τα κοσμήματα στα αποδυτήρια για αποφυγή τραυματισμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως γίνεται σε κάθε αγωνιστική να παιζει το σελι και το ξηρολιβαδο μόνο μια αγωνιστική (ηλικιες 16-18)😅😅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε αγώνας του Ξηρολειβάδου αξίζει για τρείς...

      Διαγραφή
  4. Το βλάχικο ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικό ιδίως όταν φοράς τσαρούχια αντί για αθλητικά παπούτσια, και αντί για μπάλα παίζουνε με γουρουνοτόμαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εισιτήρια αγώνα που μπορούμε να βρούμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλι ποδοσφαιρο ; Γιατι δεν διοργανωνουν αγωνες box ; Αυτο θα φερει εσοδα στα εν λογω χωρια οπως και επισης θα διαφημιστει αυτο το sport κατι το οποιο το δικαιουται. Γιατι αυτη η εμμονη με το ποδοσφαιρο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ