Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ναι, η Βέροια μπορεί να πρωταγωνιστήσει - Πάρτε έναν παικταρά επιθετικό

Kataskopos-speaking
Ήταν δικαίωμα της οικογένειας Μπίκα να αγοράσει την ομάδα και να βάλει ένα σκασμό λεφτά. Όπως βέβαια ήταν και δικαίωμά της να πάει πάσο. Ελπίζω και εύχομαι αυτό να γίνει και να επιστρέψουν κάποια στιγμή δριμύτεροι. Εμείς τους ευχαριστούμε για όσα πρόσφεραν. Αδικήθηκαν κατάφορα και αυτό φαίνεται από την απόφαση της ΕΠΟ, να ανεβαίνουν του χρόνου δύο ομάδες και ίσως μια τρίτη από τα μπαράζ. 

Πραγματικά για γέλια και για κλάματα είναι αυτοί που διοικούν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Έχω μια ελπίδα στον Μπαλτάκτο που γνωρίζει από παρασκήνιο, αν και πιστεύω οι πιέσεις που θα δεχθεί στο μέλλον θα είναι πάρα πολλές και μην ξεχνάμε πως έρχεται μια προεκλογική χρονιά. Οπότε μια από τα ίδια η Super League. 

Επειδή δεν μου αρέσει η κλάψα και η μιζέρια, πάμε να δούμε τι γίνεται τώρα στην ομαδάρα μας. Κατά τη γνώμη μου, η «Βασίλισσα» ακόμα με το 1/3 του περσινού μπάτζετ μπορεί να κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Ναι, καλά ακούσατε κύριοι και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. 

Έχω πίσω στην άμυνα Μαραγκό και Δημόπουλο. Ο πρώτος είναι έμπειρος και απέδειξε πως μπορεί να ηγηθεί, ο δε δεύτερος στα μπαράζ που τραυματίστηκε ο Σκόνδρας ήταν αξιοθαύμαστος. Έπεφτε στην φωτιά και δεν μασούσε. Ηρωϊκός, ψηλός, με φοβερά τάκλιν και αντανακλαστικά. Δεν περνάει τίποτα. 

Έχω στα δεξιά Μούχαλη και τον νεαποκτηθέντα Ντουμάνη και αν ανανεώσει και ο Μπουκουβάλας, είμαι πλήρης. Στα εξτρέμ έχω Φοφανά, Μπαϊντού (αν παίξει μπάλα), Κουατέγκ (αν μείνει) και Πόζογλου (αν ανανεώσει κι αυτός). Με αυτούς τους τέσσερις κάνω παπάδες. 

Στα χαφ έχω σκληροτράχηλο Μπλέτσα στην παραγωγική ηλικία των 26 χρονών που έχει παραστάσεις και πάθος για τον σύλλογο, όπως επίσης και τον Ορφανίδη που γνωρίζει το τόπι, αρκεί να βελτιώσει λίγο τα τελειώματά του.

Από εκεί και πέρα, θέλω έναν γκολτζή μπροστά που να τα παστελώνει. Αποστολίδη βρες έναν παικταρά στράικερ που θα βάλει 25 γκολ στο πρωτάθλημα!

Επίσης πρέπει να πάρουμε έναν καλό αριστερό μπακ μετά την φυγή του Πεταυράκη και ακόμα έναν χάφαρο για να ισοσταθμίσει τις απώλειες των Κάτσε, Γαβριηλίδη και Οικονόμου. 

Αν γίνουν αυτές οι κινήσεις, τότε η Βέροια μπορεί να είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Κι αν είναι ψηλά στη βαθμολογία και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου βρεθούν κάποια χρήματα, ποιος ξέρει; Μπορεί να γίνει κανένα θαύμα. Όλα μπορούν να συμβούν. Και αυτό το λέω, γιατί καμία ομάδα φέτος δεν έριξε χρήματα στο Βόρειο Όμιλο. Μόνο κάτι ψιλά ο Πανσερραϊκός και η Καρδίτσα, ενώ η Λάρισα και η Ξάνθη τίποτα ακόμα.

Και κάτι τελευταίο, πήραμε έναν δουλευταρά και χαμηλών τόνων προπονητή. Ξέρω ότι θα τους ψοφήσει στην προπόνηση και θα εργαστεί σκληρά στην φυσική κατάσταση και στα στημένα. Ναι, υπάρχει μέλλον στη Βέροια, αρκεί όλοι να το καταλάβουν και να παραμερίσουν τον εγωισμό τους και να βοηθήσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ