Υλικά
• 2 τμχ ψαρονέφρι
• 1 κρεμμύδι
• 2 κ.σ μουστάρδα
• 150 ml κρέμα γάλακτος
• 10 λευκά μανιτάρια
• 50 ml λευκό κρασί
• 2 κ.σ ελαιόλαδο
• 30 γρ βούτυρο
• αλάτι, πιπέρι
• ζωμό βοδινού ή κοτόπουλου
• Μαϊντανό για topping
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κομμάτια (μενταγιόν).Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο. Όταν ζεσταθεί, σοτάρουμε το ψαρονέφρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές, έπειτα το αφαιρούμε και φυλάσσουμε στην άκρη. Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2΄. Κατόπιν προσθέτουμε τα μανιτάρια, συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5΄, βάζουμε και το ψαρονέφρι μέσα στο τηγάνι, σβήνουμε με κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τον ζωμό.
Σε ένα μπολάκι βάζουμε την μουστάρδα, παίρνουμε λίγο από τον ζωμό που έχει στο τηγάνι, ανακατεύουμε και την βάζουμε στο τηγάνι.
Όταν πάρει βράση χαμηλώνουμε και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας και τελειώνουμε με βούτυρο ώστε να γυαλίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.