Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Party βάφλας την Παρασκευή στο «Pol’ Arrivo» - Ελάτε να γνωρίσετε τις νέες μας γεύσεις!

Ο «King Waffle» μας περιμένει στις 19:30 με ζωντανή μουσική!

Πέρασε ένας χρόνος και κάτι μήνες από την ημέρα που ξεκίνησε να γράφεται η πιο γλυκιά ιστορία στη Θερμοπυλών 14 στον Προμηθέα. Το ζαχαροπλαστείο - καφέ «Pol’ Arrivo», με τη μεγάλη ποικιλία και τις απίθανες γεύσεις, πάντα με αγνά και ποιοτικά υλικά, ξεκινάει και μια νέα ιστορία, με πολλή γλύκα και την ακαταμάχητη μυρωδιά της ψημένης βάφλας... Γιατί το «Pol’ Arrivo» έρχεται να προσθέσει πολύ δυναμικά το κομμάτι της βάφλας και του λουκουμά, στο πιο γλυκό σημείο της πόλης! 

Μετά από μεγάλη εμπειρία και αφοσίωση στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, με πολλά σεμινάρια εντός και εκτός Ελλάδος, ο μετρ του είδους Πόλυς Κερασιλίδης εστιάζει με μεράκι και αγάπη όπως πάντα και στο κομμάτι βάφλα, βαφλάκια, λουκουμάδες. Και φυσικά δεν θα έλειπε από το παρασκήνιο, η μεγάλη στηριξη της μητέρας του αρχιμάγειρα/chef, Βασιλικής Κερασιλίδου. 

Εκτός από τις φρεσκοψημένες βάφλες και τους λαχταριστούς τραγανούς λουκουμάδες, μπορείτε να απολαύσετε δεκάδες ροφήματα, καθώς και bubble tea διαφόρων γεύσεων με πέρλες που σκάνε στο στόμα! Ο «King Waffle», βασιλιάς της βάφλας, σας περιμένει να δοκιμάσετε τις νέες του δημιουργίες.

Party βάφλας την Παρασκευή 3/6




Ο «King Waffle», βασιλιάς της βάφλας, μας περιμένει όλους μας την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 19:30, στο «Pol’ Arrivo» στην οδό Θερμοπυλών 14 στον Προμηθέα, για να δοκιμάσουμε όλες τις νέες γεύσεις σε βάφλα και λουκουμάδες, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής!

«Pol’ Arrivo»
Θερμοπυλών 14, Προμηθέας Βέροια
Τηλ επικοινωνίας: 23310 29929, 690 7218 687
e-mail: polarrivo@gmail.com
Βρείτε μας στο facebook: Pol' Arrivo και Polis Pol'Arrivo Kerasilidis
Ακολουθήστε μας στο instagram: polarrivo


























φωτογραφίες: Frame by frame/Παύλος Τσανακτσίδης

11 σχόλια:

  1. Τα γλυκα του δεν υπάρχουν!!!
    Θα είμαστε εκεί!!!🔝🔝

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τους δύσκολους τους λυγίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 30 χρόνια φαν του προφιτερόλ από το Λίντο δοκίμασα τα δικά του και αναθεώρησα εντελώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το καλύτερο ζαχαροπλαστείο στη Βέροια με χαοτική διαφορά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει, σίγουρη απογείωση για το μαγαζί μετά από αυτή την προσθήκη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφος χώρος, πεντακάθαρο μαγαζί. Υψηλή ποιότητα και πάντα φρέσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Πολυς είναι ένα καταπληκτικό παιδί με ήθος αρχές και επιμονή σε αυτό που κάνει. Πολύ εξυπηρετικος σε όλα. Άριστος επαγγελματίας. Τα γλυκά του απλά θεϊκά. Δύσκολα βρίσκεις την συγκεκριμένη ποιότητα ακόμα και από μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη. Καλές δουλειές παιδιά και καλή αρχή στο καινούργιο σας κομμάτι. Θα είμαστε εκεί να σας στηρίξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ νόστιμα γλυκά, απλοί και καλοί άνθρωποι. Ότι πιο φρέσκο έχουμε δοκιμάσει. Όμορφη διακόσμηση, η τουαλέτα είναι η πιο πολυτελές που έχουμε πάει όχι μόνο στην Βέροια αλλά και γενικότερα. Αξίζει να το επισκεφτείτε για την ποιότητα που προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι βάφλες τους είναι όνειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η πιο νόστιμη βάφλα που έχουμε δοκιμάσει. Συγχαρητήρια στο παιδί που έχει το ζαχαροπλαστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα γλυκά που δοκιμάσαμε μόλις, ήτανε φανταστικά. Για τις βάφλες δεν έχω λόγια. Τέλειο μαγαζί με πολύ καλή εξυπηρέτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ