Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η έκθεση ζωγραφικής της Γεωργιάννας Νταλάρα στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών

Εγκαίνια 27 Ιουνίου
Αν αναρωτιέσαι για το τι είναι η Τέχνη και που πηγαίνει, πώς ξέρει να «Διοικεί» τους αιώνες, γιατί της κτίζουν ΜΟΥΣΕΙΑ, τι ξέρει και αναστατώνει τους ανθρώπους, τις αγορές, την οικονομία; Αν μπορείς ναερμηνεύσεις τα θαυμαστικά αααα των παιδιών που παίζουν με τα χρώματα, στείλε τις ευχαριστίες σου στον Πικάσσο, που είπε…να μπορούσα να ζωγραφίσω σαν τα παιδιά…

Η Γεωργιάννα «μιλάει»μια αισθαντική γλώσσα που ανήκει στην «Γεωγραφία της Ελευθερίας». Συναρπαστικά πάρτι χρωμάτων στα έργα της.

Να χαρείτε την σεμνότητα, ενός συμποσίου αισιοδοξίας,
να ταξιδέψετε στην συνοικία και στη ευωδία, μιας ταπεινής Ενορίας.

Τι ωραία, αντί να καυχιέσαιστους εύκολους καιρούς και στις στιγμιαίες εκδρομές του νου, να τραγουδάς και να ζωγραφίζεις… στο βασίλειο της ΑΓΑΠΗΣ…

Μια έκθεση προορισμένη να κερδίζει αισθήματα. Ένας γυμνασιακός έρωτας δίπλα στους κήπους με τα τριαντάφυλλα.

Είστε προσκεκλημένοι όλοι στο άνοιγμα της Έκθεσης τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 20:30 το βραδάκι, στο ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 27 Ιουνίου - 20 Ιουλίου 2022
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: Πρωΐ 10 με 13.00
Απόγευμα 18:30 με 21:30
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972440721

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Γεωργιάννα Νταλάρα είναι αριστούχος του πανεπιστημίου Μπράουν στο ΡοντΑϊλαντ των ΗΠΑ, όπου σπούδασε για τρία χρόνια Συγκριτική Λογοτεχνία και Υποκριτική (ΒΑ Θέατρο, ΒΑ Λογοτεχνία) και της RADA (ΜΑ Τext and Performance) και πιστοποιημένη δασκάλα Γιόγκα.

Οσον αφορά τις σπουδές της περί Συγκριτικής Λογοτεχνίας, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τους ποιητές Γιώργο Σεφέρη, Οδυσσέα Ελύτη και Νίκο Καββαδία. Στο αμερικανικό πανεπιστήμιο είχε κάνει μία μελέτη για τη «Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου κι άλλη μία περί δικτατοριών σε σχέση με την Ελλάδα.

Συμμετείχεως ηθοποιός στους Όρνιθες του Αριστοφάνη, στις Τρωάδες του Ευριπίδη, στο Έγκλημα και Τιμωρία του Ντοστογιέφσκι, στην ΈνταΓκάμπλερ του Ίψεν, στον Βυσσινόκηπο του Τσέχωφ στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στο Εθνικό Θέατρο κ.α. 

Διδάσκει Γιόγκα, παίζει κιθάρα και πιάνο και ζωγραφίζει ασταμάτητα.

Πολλά από τα έργα της εφαρμόζονται τυπωμένα σε ρούχα.
Το 2021 έκανε και την πρώτη της απόπειρα στο τραγούδι, με το «Paramatman», ένα αγγλόφωνο ποίημα, γραμμένο με ευαισθησία από την ίδια. Μετά το θέατρο και τη ζωγραφική, η Γεωργιάννα αποκαλύπτει ένα ή μάλλον δύο ακόμα χαρίσματά της.

Κατά πώς λέει η ίδια… «θέλω να παίζω, να δουλεύω πολύ και να τρώω τα μούτρα μου πολύ. Επίσης να κάνω ορισμένες επιπλέον σπουδές. Η ζωή δεν γράφεται με το να είσαι καθισμένος στην καρέκλα του υπολογιστή. Πώς θα ζήσουμε χωρίς δράση, τρέλα και πάθος;».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ