Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θετικά μηνύματα για αποζημιώσεις στους Αγρότες - Εκδήλωση στη Νάουσα για τους Εργάτες Γης

Σε αλλεπάλληλες ενημερώσεις προέβησαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας (Χαλκίδης Α. & Βράνας Ι.) προς τον τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργαντά , τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, και τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη για τις ζημίες που προκλήθηκαν και συνεχίζουν να προκαλούνται στην παραγωγή (κεράσια, ροδάκινα, νεκταρίνια κλπ) από τις έντονες και συνεχόμενες βροχοπτώσεις και τις σποραδικές χαλαζοπτώσεις που πλήττουν την περιοχή μας.

«Η ανταπόκριση που βρήκαμε ήταν θετική και αναμένουμε τις επόμενες ημέρες την άμεση κινητοποίηση των γεωπόνων του ΕΛΓΑ ώστε να εκτιμηθεί η έκταση και η ένταση της ζημίας και να προχωρήσουν οι σχετικές αναγγελίες» καταλήγει η ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου.

Εκδήλωση στη Νάοουσα για τους Εργάτες Γης

Ο Ενιαίος Σύλλογος Αγροτών Νάουσας σε συνεργασία με την Διεπαγγελματική Πυρηνοκάρπων σας καλεί στην ημερίδα με θέμα: Εργάτες γης προβλήματα και προτεινόμενες λύσεις.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Βέτλανς στη Νάουσα την Πέμπτη 16/6/22 και ώρα 19:30.

Στην εκδήλωση αυτή είναι καλεσμένοι οι Βουλευτές του νομού, ο Αντιπεριφερειάρχης, οι Δήμαρχοι του νομού, οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί του Δήμου, Κοινοτάρχες του Δήμου, Αγροτικοί Σύλλογοι και όλοι οι αγρότες του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ