Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συναγερμός με την εξαφάνιση 46χρονου από τη Βέροια

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, έπειτα από την εξαφάνιση ενός άνδρα από την Βέροια. Πρόκειται για τον Ελντερίν Ζαμάκου, 46 ετών, ο οποίος αγνοείται από τις 20 Μαΐου και για την εξαφάνισή του έχει εκδοθεί missing alert. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Χαμόγελο του Παιδιού»: Στις 20/05/22, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Βέροιας ο Ελντερίν (ον.) Ζαμάκου (επ.), 46 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Ελντερίν Ζαμάκου στις 31/5/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του στις 02/06/2022 καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Ελντερίν Ζαμάκου έχει ύψος 1,80 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ