Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (18/4 - 24/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης 18/4: Οργανώνοντας όμορφες Πασχαλινές Στιγμές. 
Την Μ. Δευτέρα 18/4 το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης προσφέρει όμορφα νέα στα 12 Ζώδια! Δες τις προβλέψεις σου! Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά με όμορφες ειδήσεις, τρυφερά μηνύματα, ζεστασιά στην επικοινωνία και τον Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, να σχηματίζει την θετική γωνία εξαγώνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων. Η όψη αυτή θα σχηματιστεί στην 13ο μοίρα και θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου! Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης;
  • Οι κοινωνικές μας δεξιότητες τονώνονται έτσι λοιπόν μπορούμε να προσεγγίσουμε φιλικά πρόσωπα και να έχουμε όμορφες επαφές μαζί τους
  • Είναι ιδανική ημέρα για να γλυκάνουμε λίγο τα λόγια μας και να πούμε αυτά που αισθανόμαστε
  • Έχουμε την ευκαιρία να επηρεάσουμε με τα λόγια μας τον άνθρωπο που επιθυμούμε, γιατί διαθέτουμε περισσότερο τακτ και διπλωματία!
  • Η δημιουργικότητα χτυπά κόκκινο, ιδανική μέρα για να καταγράψουμε τις σκέψεις και τις ιδέες μας.
  • Το μυαλό μας καθαρίζει από δυσάρεστες σκέψεις και έχουμε την ευκαιρία να προγραμματίσουμε τις δραστηριότητες του Πάσχα!
  • Ιδανική μέρα για οικονομικές συζητήσεις!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η Μεγάλη Εβδομάδα σε βρίσκει επικεντρωμένο σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου και βρίσκοντας λύσεις σε ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα. Συγκροτείς την καθημερινότητά σου λαμβάνοντας πρακτικές λύσεις και αυτό σε βοηθά να περάσεις ένα πιο ανάλαφρο Πάσχα! Η πολυαστρία Αφροδίτης – Άρη – Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθείς ενισχύει τις ευαισθησίες σου οι οποίες είναι έκδηλες σε αυτές τις γιορτινές μέρες του Πάσχα! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια πράγματα μπαίνουν στην θέση τους αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου και ηρεμείς από ανησυχίες ή και αμφιβολίες. Βάζεις νερό στο κρασί σου και ηρεμείς από διαφωνίες που είχαν προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δίνεις έναν μεγάλο αγώνα, βιώνεις ανταγωνισμό αλλά θα τα καταφέρεις! Στα οικονομικά λαμβάνεις χαρούμενα νέα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Μεγάλη Εβδομάδα σε βρίσκει με επικοινωνιακή διάθεση, είσαι όλο συζητήσεις, επαφές, μηνύματα, ενώ η κοινωνική σου ζωή είναι αρκετά πιο ενεργή! Είσαι πόλος έλξης σε κάθε παρέα, φιλία και το τηλέφωνό σου δεν σταματά να χτυπά! Οι μετακινήσεις και οι δραπετεύσεις από την καθημερινότητα είναι μέσα στα «ατού» αυτής της περιόδου! Η πολυαστρία Αφροδίτης – Άρη – Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθείς εκπληρώνει βαθύτατα όνειρά σου! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για τα αισθηματικά σου, αρκεί … να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τους όρους και τους κανόνες σου! Θυμήσου ότι δεν μπορούν να γίνονται όλα την στιγμή που εσύ τα περιμένεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις πολλές ευθύνες όμως καταφέρνεις και κάνεις σημαντικά βήματα καταξίωσης. Στα οικονομικά σου προχωρούν συζητήσεις και επαφές που φέρνουν καλά αποτελέσματα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η Μεγάλη Εβδομάδα σε βρίσκει με την διάθεση να κλείσεις εκκρεμότητες αλλά και να λύσεις προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί το περασμένο διάστημα! Είσαι κάπως πιο εσωστρεφής και κάνεις έναν απολογισμό του παρελθόντος που σε βοηθά να αναγνωρίσεις λάθη σου! Η πολυαστρία Αφροδίτης – Άρη – Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθείς σε κινητοποιεί να θέσεις νέους στόχους για την πορεία και το μέλλον σου! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι σε μία περίοδο που δεν ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις, τι σου αξίζει, αλλά και το τι αισθάνεσαι! Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ή και να πάρεις αποφάσεις, η περίοδος αυτή είναι μεταβατική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να έχεις σημαντική άνοδο στα επαγγελματικά ενώ θα δεις την εργασία σου να προοδεύει! Στα οικονομικά ξαλαφρώνεις από την τακτοποίηση κάποιων χρεών!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε , η Μεγάλη Εβδομάδα σε βρίσκει φανερά πιο αισιόδοξο, επεκτατικό και με πολλές χαρούμενες επικοινωνίες να δίνουν χρώμα και ανανέωση στην καθημερινότητά σου! Κάνεις νέα σχέδια, ενώ μία μετακίνηση είναι πολύ πιθανή! Η κοινωνική σου ζωή είναι ενεργή και δεν λείπουν τα μηνύματα, οι προτάσεις και οι όμορφες συναντήσεις με πρόσωπα αγαπημένα! Η πολυαστρία Αφροδίτης – Άρη – Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθείς ενισχύει ακόμα περισσότερο την πίστη μέσα σου ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα στο μέλλον! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου βλέπεις το σκηνικό να γίνεται πιο ρομαντικό και εκεί που είχες χάσει κάθε ελπίδα βιώνεις την αναθέρμανση μίας σχέσης που ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της. Για σένα που δεν υπάρχει κάτι στα αισθηματικά η περίοδος είναι άκρως ευνοϊκή για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχουν καλές προοπτικές και νέα σχέδια στον ορίζοντα, όμως γενικά είναι μία εβδομάδα που θα χαλαρώσεις από το επαγγελματικό τρέξιμο! Στα οικονομικά σου υπάρχου κάποιες πιέσεις.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα , η Μεγάλη Εβδομάδα σε βρίσκει επικεντρωμένο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, δεν λείπουν όμως και οι στόχοι για το μέλλον που σε ενεργοποιούν και σε κάνουν ιδιαίτερα ελπιδοφόρο! Υπάρχουν όμως και όμορφες επικοινωνίες στην πορεία της εβδομάδας, με άτομα που έπαιξαν ένα σημαντικό ρόλο στο παρελθόν σου, που σου δίνουν κάποιες απαντήσεις που σε ηρεμούν και σε ικανοποιούν! Η πολυαστρία Αφροδίτης – Άρη – Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθείς σε βοηθά σε οικονομικές κατακτήσεις και απολαβές. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα συναισθήματα που βιώνεις την Μεγάλη Εβδομάδα είναι έντονα και συνειδητοποιείς ότι αυτό που σε ενώνει με έναν άνθρωπο είναι ιδιαίτερο, σπάνιο και πολύ έντονο! Καλό είναι ωστόσο να μην παρασύρεσαι σε συναισθηματικές υπερβολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου η περίοδος ευνοεί επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις που θα έχουν μία καλή έκβαση. Στα οικονομικά έχεις τα «τυχερά» σου από εκεί που δεν το περιμένεις.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε , η Μεγάλη Εβδομάδα σε βρίσκει ευδιάθετο, αισιόδοξο και με αρκετές επικοινωνίες που σε φέρνουν πιο κοντά σε πρόσωπα αγαπημένα! Σε αυτές τις γιορτινές μέρες αφήνεις στην άκρη τη λογική και ακολουθείς μόνο το ένστικτό σου και τα συναισθήματα σου και αναμένεται να έχεις πολύ θερμή αναζωπύρωση με πρόσωπα που είναι σημαντικά για την πορεία σου! Η πολυαστρία Αφροδίτης – Άρη – Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθείς τονώνει σημαντικά την συντροφικότητα και σε βοηθά να περάσεις τις πιο ρομαντικές στιγμές της ζωής σου! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της, όπου ένα μεγάλο όνειρο, μία μεγάλη επιθυμία μπορεί να γίνει τώρα πράξη! Το σύμπαν έχει βάλει «γινάτι» για να σε κάνει να ξεφύγεις οριστικά από την μοναξιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα το διάστημα είναι εξαιρετικό για συζητήσεις νέων συνεργασιών, λαμβάνεις στήριξη! Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα και η περίοδος κρίνεται απαιτητική!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ , η Μεγάλη Εβδομάδα σε βρίσκει με την διάθεση να κάνεις έναν απολογισμό, να σκεφτείς το παρελθόν σου, ενώ είναι πολύ πιθανό να μετανιώνεις για επιλογές ή και πράξεις του παρελθόντος. Συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά σου αναμένεται να σου δώσουν χαρά , ενώ στα επαγγελματικά σου είσαι σε εγρήγορση και υπάρχουν θετικές εξελίξεις που σε ενεργοποιούν ευχάριστα! Η παγίδα που δεν πρέπει να πέσεις είναι να βυθίζεσαι στην πικρία, από καταστάσεις που έχουν μεσολαβήσει στο παρελθόν σου! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν είναι η βασική προτεραιότητά σου αυτή την εβδομάδα, μάλιστα είναι πολύ πιθανό να νιώθεις ανικανοποίητος ή ότι θα θελες κάτι περισσότερο από το άτομο που συνδέεσαι ή σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στα επαγγελματικά είναι εξαιρετικές άσχετα αν κουράζεσαι λίγο παραπάνω αυτό το διάστημα. Στα οικονομικά παρόλο που τα σύννεφα δεν φεύγουν εντελώς, η εβδομάδα σε βοηθά να κινηθείς πιο ευέλικτα!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η Μεγάλη Εβδομάδα σε βρίσκει με πολλές επαφές και συζητήσεις με το περιβάλλον σου. Ο Ερμής από τον Ταύρο, τονώνει τις επικοινωνίες σου και γίνεσαι ο αποδέκτης ευχάριστων μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων ενώ και οι συναντήσεις που θα έχεις θα σου δώσουν μεγάλη χαρά! Η πολυαστρία Αφροδίτης – Άρη – Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθείς φέρνει όμορφες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή ενώ μπορώ να πω άνετα, ότι θα ζήσεις από τις πιο τρυφερές και ρομαντικές στιγμές της χρονιάς. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάτι όμορφο γεννιέται στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο και πλέον θα αρχίσεις να παραδέχεσαι ότι ο έρωτας σε έχει παρασύρει συναισθηματικά με τον πιο όμορφο τρόπο! Τρυφερότητα, ρομαντισμός, ζεστασιά και … νέοι έρωτες στο προσκήνιο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι ένα διάστημα συζητήσεων και επαφών για νέες συνεργασίες που θα φέρουν ένα δημιουργικό πνεύμα στην εργασία σου! Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι «απόλυτα τυχερός» αυτή την εβδομάδα!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η Μεγάλη Εβδομάδα σε βρίσκει αρκετά δραστήριο και ενεργητικό για ζητήματα που αφορούν την εργασία σου και όχι μόνο … Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που τρέχεις για να τις προλάβεις, με αποτέλεσμα στο άγχος να είναι τονισμένο. Τις φετινές γιορτές, θα τις περάσεις πιο οικογενειακά και θα ζεστάνεις για τα καλά τις σχέσεις με τα πρόσωπα που είναι ή τα αισθάνεσαι οικογένεια! Η πολυαστρία Αφροδίτης – Άρη – Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθείς σε βοηθά να βρίσκεσαι σε συναισθηματική ανάταση και υπάρχουν γεγονότα που σε ικανοποιούν! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρχεται πιο κοντά συναισθηματικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και αρχίζεις να φανερώνεις μία πιο ευαίσθητη και τρυφερή πλευρά του εαυτό σου, κάτι που εκπλήσσει ακόμα και σε εσένα τον ίδιο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε εγρήγορση όμως εκνευρίζεσαι από τις πολλές υποχρεώσεις που τώρα τρέχουν. Στα οικονομικά σου τα καταφέρνεις, όμως υπάρχουν και πολλές εκκρεμότητες.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η Μεγάλη Εβδομάδα σε βρίσκει χαρούμενο, ευδιάθετο και αρκετά διεκδικητικό σε όλα όσα επιθυμείς να κατακτήσεις! Οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις σου δίνουν μεγάλη ικανοποίηση, ενώ δεν λείπουν τα φλερτ ή και οι αισθηματικές συναντήσεις. Η πολυαστρία Αφροδίτης – Άρη – Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθείς ανανεώνει τον τρόπο σκέψης σου ενώ δεν λείπουν ευχάριστες ειδήσεις για οικονομικά και αισθηματικά! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα φέρνει προτάσεις, ειδήσεις, συναντήσεις που θα σε ικανοποιήσουν και θα σε βοηθήσουν να δεις κάποιες καταστάσεις με διαφορετικό μάτι! Μία γνωριμία θα σου κινήσει το ενδιαφέρον και … την περιέργεια να ανακαλύψεις την προσωπικότητα ενός νέου ανθρώπου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε εγρήγορση να πάρεις κάποιες αποφάσεις που θα εφαρμόσεις λίγο αργότερα! Στα οικονομικά λαμβάνεις κάποιες ικανοποιητικές ειδήσεις, δεν παύει όμως να νιώθεις και ζορισμένος.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η Μεγάλη Εβδομάδα σε βρίσκει απορροφημένο σε ζητήματα προσωπικά, οικογενειακά και έχεις και την διάθεση για λίγο να αποστασιοποιηθείς από την κοινωνική ζωή και να επικεντρωθείς σε ότι είναι σταθερό και μόνιμο στην ζωή σου! Η πολυαστρία Αφροδίτης – Άρη – Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθείς σε παρακινεί να κυνηγήσεις ένα καλύτερο μέλλον στα οικονομικά σου και έστω και αν τα έξοδά σου είναι αυξημένα, είναι φανερό ότι παρουσιάζονται και νέες ευκαιρίες. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι ένα διάστημα που αναλογίζεσαι τι σου αξίζει και τι θέλεις να έχεις δίπλα σου! Βάζεις κάποιες αποστάσεις από καταστάσεις ή και ανθρώπους που δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι σε διλήμματα για τα επαγγελματικά σου και η ροή των εξελίξεων δεν είναι γρήγορη, με λίγα λόγια βιώνεις μία στασιμότητα που σε μπλοκάρει προσωρινά! Στα οικονομικά είναι κατάλληλο διάστημα για την εξερεύνηση νέων πηγών εσόδων!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ , η Μεγάλη Εβδομάδα σε βρίσκει αρκετά ονειροπόλο, ελπιδοφόρο και έτοιμο να δείξεις την αγάπη σου άνευ όρων και κανόνων. Η διάθεση σου είναι εξαιρετική και παίρνεις πρωτοβουλίες προκειμένου να σκορπίσεις την χαρά και το χαμόγελο στους ανθρώπους που εσύ θα επιλέξεις. Θα λάβεις όμως και ικανοποιήσεις από άτομα του περιβάλλοντός σου! Η πολυαστρία Αφροδίτης – Άρη – Δία – Ποσειδώνα στο ζώδιο σου, σε παρακινεί να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις τα όνειρά σου! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι απόλυτα δοτικός, τρυφερός, ρομαντικός και περνάς ένα όμορφο Πάσχα που θα αφήσει τις δικές του όμορφες αναμνήσεις στα αισθηματικά σου! Μία νέα σχέση θα γεννηθεί τώρα για σένα που είσαι χωρίς ταίρι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι γεμάτος στόχους και όραμα όμως υπάρχουν και θετικές εξελίξεις που σε ενεργοποιούν. Στα οικονομικά σου λειτουργείς αρκετά άτσαλα και σπάταλα σε αυτές τις γιορτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ