Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Διεθνές Συνέδριο Cisco ο Γρηγοριάδης - Είχε συναντήσεις με Μπακογιάννη, Ζέρβα και Παπαστεργίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Συνέδριο Πόλεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης, «Οι πόλεις του Μέλλοντος: Σύγχρονες, Ασφαλείς και Βιώσιμες – Η ώρα της υλοποίησης», στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Δεξιοτήτων στη Θεσσαλονίκη. Τον Δήμο Βέροιας εκπροσώπησε ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο οποίος είχε θεσμικές συναντήσεις με στελέχη της κυβέρνησης, δημάρχους και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών Σταύρος Καλαφάτης, η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου και ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Geoffrey Pyatt.


Ο Αντιδήμαρχος Αντιδήμαρχος Ηλ. Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ζέρβα και τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.

Κύριο μέλημα είναι η χρηματοδότηση έργων σύγχρονων πόλεων, οι καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού και η δημιουργία φορέων που συντονίζουν σε διεθνές και στρατηγικό επίπεδο την υλοποίηση των έξυπνων πόλεων.

Το Συνέδριο, πιστοποιώντας τον τίτλο του, επικεντρώθηκε στην «ώρα της υλοποίησης» αναδεικνύοντας επιτυχημένα παραδείγματα έξυπνων λύσεων, που συνδυάζουν τις απαραίτητες υποδομές, με μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα έξυπνων λύσεων, υπηρεσιών και λειτουργικότητας.


Οι άξονες που κινήθηκε το Συνέδριο αφορούσαν στην επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης αστικών κέντρων, την αξιοποίηση διαθέσιμων πόρων με «έξυπνο» και αποδοτικό τρόπο, τη συμβολή της βελτίωσης της διακυβέρνησης, την προσφορά σύγχρονων και καινοτόμων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους πολίτες και επισκέπτες των πόλεων και της αποτελεσματικής διαχείρισης των υποδομών που σχετίζονται με τους Υδάτινους Πόρους, την Ενέργεια, τις Μεταφορές και τη Στέγαση.

4 σχόλια:

  1. Ενώ βλέπουμε στις φωτογραφίες μόνο Δημάρχους, εμείς στείλαμε τον αντιδήμαρχο μας. Στην τελική παλι καλά να λέμε αφου δεν είχαμε ποτέ πιο δραστηριο και ουσιαστικό αντιδήμαρχο στη Βέροια. Μπράβο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, τι είναι ο δήμαρχος τσιράκι να τον στέλνουμε από δω κ από κει;
    Σε παρακαλώ τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σίγουρο είναι ότι είναι τσιράκι του Βοργία...τον χαιρέτισε τον Μητσοτάκη εδώ καιρό ο κύριος Στρατος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...εδώ δεν μπορούν να κλείσουν τις τρύπες σε όλη τη Βέροια...Δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ