Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος Αλεξάνδρειας η Μαρία Καραγιαννίδου

Αντικατέστησε την εκλιπούσα Όλγα Καστανά
Ορκίστηκε το πρωί της Δευτέρας 18 Απριλίου 2022 δημοτική σύμβουλος Αλεξάνδρειας η Μαρία Καραγιαννίδου. Η κ. Καραγιαννίδου αντικατέστησε την εκλιπούσα δημοτική σύμβουλο Όλγα Καστανά, που έφυγε αιφνιδίως από την ζωή πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ σχετικά), αναπληρώνοντας το κενό που δημιουργήθηκε στα δημοτικά έδρανα της παράταξης του Κώστα Ναλμπάντη «Αξίζουμε Καλύτερα». Η σχετική ανακοίνωση του δήμου Αλεξάνδρειας αναφέρει τα εξής:

Στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αλεξάνδρειας προσήλθε σήμερα 18-04-2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 μ.μ., κατόπιν της αριθ. 6677/18-04-2022 πρόσκλησης του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Γκυρίνη, η αναπληρωματική Δημοτική Σύμβουλος, κα. Καραγιαννίδου Μαρία του Αλέξανδρου σύμφωνα με την αριθμ. 23/ΕΠ/2019 Απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας ορκίστηκε και έδωσε τον προβλεπόμενο από τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν. 3852/2010, όρκο, που έχει ως εξής: «Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους Νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθηκοντά μου»





2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ