Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπεγράφη σύμβαση για την αντικατάσταση - αποκατάσταση στεγών σχολικών και δημοτικών κτιρίων

Στις υπογραφές συμβάσεων για τα έργα με τίτλο: «Αντικατάσταση - Αποκατάσταση Στεγών Σχολικών - Δημοτικών Κτιρίων Δ.Ε. Βέροιας» και «Αντικατάσταση - Αποκατάσταση Στεγών Σχοικών - Δημοτικών Κτιρίων Δ.Ε. Αποστόλου Παύλου, Δ.Ε. Δοβρά, Δ.Ε. Μακεδονίδος», προχώρησε ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και ο Δημήτρης Αγαθαγγελίδης, ΠΟΛ.ΜΗΧ.-Ε.Δ.Ε. που εδρεύει στην Βέροια.

Ο Δήμος Βέροιας, ως φορέας υλοποίησης και κύριος του έργου, υπέγραψε τη σύμβαση για την εκτέλεσή του από τον ανάδοχο που περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης, επισκευής και αντικατάστασης των στεγών διαφόρων κτιρίων του Δήμου και ταυτόχρονα τη βελτίωση της θερμομονωτικής τους επάρκειας. Επιδιώκεται η συνολική αναβάθμιση των διαφόρων κτιρίων, με την αντιμετώπιση δυσλειτουργιών που προκαλούνται από την υγρασία εντός του κτιριακού τους κελύφους.

2 σχόλια:

  1. Και ο Αλέκος σταθερά εκεί να συμβουλεύει τον Δήμαρχο στην εικόνα ορθιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε ελπίζω η σύμβαση να έχει και τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ