Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άσκηση ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Βέροιας στη Δομή Προσφύγων Αγίας Βαρβάρας

Κατάσβεση φωτιάς, εκκένωση της δομής και διάσωση τραυματισμένου ατόμου το σενάριο
Άσκηση κατάσβεσης πυρκαγιάς, εκκένωσης εγκαταστάσεων και διάσωση τραυματισμένου ατόμου, πραγματοποίησε στις 10 το πρωί της Πέμπτης 14 Απριλίου 2022 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στη δομή Φιλοξενίας - Προσωρινής Υποδοχής Προσφύγων και Μεταναστών Βέροιας στην Αγία Βαρβάρα (Στρατόπεδο Αρματολού Κόκκινου), στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης του προσωπικού της Πυροσβεστικής για πλήρη ετοιμότητα και αποτελεσματική αντιμετώπιση συμβάντων, αλλά και της εκπαίδευσης της Ομάδας Πυρασφάλειας της Δομής.


Στην άσκηση έλαβε μέρος προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, καθώς και προσωπικό της Δομής Φιλοξενίας-Προσωρινής Υποδοχής Προσφύγων & Μεταναστών Βέροιας. Η άριστη συνεργασία μεταξύ του προσωπικού της Πυροσβεστικής και της Δομής, είχε σαν αποτέλεσμα η άσκηση να περατωθεί με επιτυχία και να εξαχθούν θετικά συμπεράσματα.

Δείτε φωτογραφίες:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ