Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτοιμη να γίνει δεύτερη φορά μανούλα η Vafita

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Αθηνά Βαφείδου και αυτό φαίνεται από τις όμορφες οικογενειακές εικόνες που ανεβάζει στα social media. Η Βεροιώτισσα influenser με τους 55.000 ακόλουθους στο instagram είναι έτοιμη να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Μετά τον ερχομό του Μιχαήλ - Άγγελου, ένα ακόμα μέλος έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια Αγγέλου. Ο πελαργός για την όμορφη fashion blogger, δεν θα αργήσει να έρθει, μιας και διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της. Όπως είναι λογικό, κάθε φορά που η Vafita επιλέγει να δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της, οι διαδικτυακοί φίλοι, της στέλνουν την αγάπη και τις αμέτρητες ευχές τους!

5 σχόλια:

  1. κουκλα, fashion icon ετσι να σκασουν ορισμενες βεροιωτισσες που την ζηλευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο πού και ως πού μια φωτογραφία μιας έγκυου αποτελεί είδηση. έλεος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο σας πληρώνει για να την βάζετε κάθε τρεις και λίγο?! Γιατί εκτός από εσάς δεν την ξέρει κκανένας άλλος για να μας νοιάζει τι έφαγε, ποτε παντρεύτηκε, ποτέ ξυθηκε η κοπέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ