Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες - Tο ένα αυτοκίνητο έπεφτε πάνω στο άλλο

Σ' ένα... ντόμινο τρόμου
Μέσω της επαρχιακής οδού Βέροιας-Έδεσσας διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, μετά τη μεγάλη καραμπόλα που σημειώθηκε νωρίτερα. Λόγω του τροχαίου ατυχήματος που συνέβη στην Ημαθία και στο οποίο ενεπλάκησαν 33 οχήματα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον κόμβο Βέροιας (253 χιλιόμετρο) έως τον κόμβο Πολυμύλου (227 χιλιόμετρο) της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς Κοζάνη, έπειτα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας. Εξαιτίας της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, οι οδηγοί καλούνται να είναι πολύ προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

«Πρόλαβε και σταμάτησε», λέει αυτόπτης μάρτυρας για την καραμπόλα στην Εγνατία Οδό

Οι περιγραφές των οδηγών για τη στιγμή του μεγάλου τροχαίου είναι συγκλονιστικές, καθώς το ένα αυτοκίνητο έπεφτε πάνω στο άλλο, σε ένα... ντόμινο τρόμου.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, καθώς ένας Τούρκος οδηγός νταλίκας κατάφερε να φρενάρει πριν πέσει με τη σειρά του πάνω στα άλλα οχήματα. «Πρόλαβε ο άνθρωπος και σταμάτησε, αλλιώς θα μας έκανε κιμά», είπε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.

«Η φίλη μου ήταν εγκλωβισμένη πάνω από 40 λεπτά, μακάρι να είναι καλά... Και έβλεπα πιο κάτω κόσμο, το ένα αυτοκίνητο χτυπούσε το άλλο, μπαμ μπαμ μπαμ», ακούγεται να λέει ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας ενώ ένας άλλος οδηγός δήλωσε: «Σοκάρεσαι σε αυτές τις συνθήκες, τα μισά φώτα ήταν σβηστά».

Τρεις οι καταγεγραμμένοι τραυματίες

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία, αρκετά άτομα έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία της Βέροιας, της Κοζάνης και της Πτολεμαϊδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ωστόσο οι καταγεγραμμένοι τραυματίες μέχρι στιγμής είναι τρεις. Στην περιοχή έσπευσαν για την παροχή βοήθειας δώδεκα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Φωτογραφία: kozan.gr

8 σχόλια:

  1. ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ6 Μαρτίου 2022 στις 6:47 μ.μ.

    Τα φώτα σβηστά, τα διόδια όμως ανοιχτά όλο το 24ωρο. Πλήρωνε Έλληνα ραγιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κομμάτι αυτό της Εγνατίας Βέροια-Κοζάνη είναι πολύ επικίνδυνο με τίς στενές γαλαρίες με μόνο δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην ουσία χωρίς ΛΕΑ. Χωρίς παρκιδες για έκτακτη ανάγκη και σε όλο αυτό το σκηνικό επεμβαίνει και ο Καιρός στην περιοχή τού πολύμυλου με πυκνές ομίχλες, δυνατούς ανέμους και χιονοπτώσεις. (Κάτι πρέπει να γίνει SOS).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ και εγώ, έχει τύχει να μου μείνει το αμάξι μέσα σε μία απο αυτες τις γαλαρίες και πάλι καλά δεν είχε κίνηση.

      Διαγραφή
  3. Όι περισσότεροι οδηγοί που βλέπω μέσα στην Βέροια ακόμα και νύχτα είναι με σβηστά τα φώτα του αυτοκινήτου, δεν καταλαβαίνουν ότι έχοντας τά φώτα αναμμένα σέ βλέπουν οι άλλοι οδηγοί. Τό ίδιο και με την ομίχλη τά είχαν σβηστά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΕΗ ΜΑΛΛΟΝ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ.

      Διαγραφή
  4. Στην ομιχλη κινούμαστε με αναμμένα τα φωτα προς πισω και με ταχυτητα αναλογη της ορατοτητας ( να φρεναρουμε και να σταματησουμε στο σημειο που βλεπουμε!) και οχι του δρομου στον οποιο κινουμαστε.
    Η Εγνατια ΑΕ ειδικα σε αυτο το πολυ δυσκολο τμημα της εχει εγκαταστησει σε ολη τη διαδρομη εως τα διόδια κίτρινα φωτα αλλα σχεδον ολα ειναι καμένα! ποιος ελέγχει την Εγνατία;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προς κοζανη,οι πιο ανωμαλοι οδηγοι εντος ελλαδας μαζι με κρητη,τρεχουν ανεξελεγκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ