Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρόστιμο 50.000€ σε πολιτιστικό σύλλογο της Νάουσας για το «Γενίτσαροι και Μπούλες»

Δεν τηρήθηκαν τα μέτρα για την πανδημία

Βαρύ πρόστιμο που φτάνει τα 50.000 ευρώ επιβλήθηκε σε πολιτιστικό σύλλογο στη Νάουσα, με αφορμή το αποκριάτικο δρώμενο και την εκδήλωση «Γενίτσαροι και Μπούλες». Ο δήμος της Ηρωϊκής Πόλης είχε απευθύνει έκκληση με ανακοίνωση στους δημότες και επισκέπτες να δείξουν κατανόηση, να σεβαστούν την αναγκαιότητα της φετινής τέλεσης του δρώμενου με την πιστή εφαρμογή όλων των μέτρων κατά της πανδημίας και να ακολουθούν τις συστάσεις των υπευθύνων.
Σύμφωνα με το thestival, αυτό φαίνεται πως δεν έγινε στον απόλυτο βαθμό με αποτέλεσμα να επιβληθούν πρόστιμα.

Όσον αφορά γενικότερα την Κεντρική Μακεδονία, επιβλήθηκαν ακόμα 5 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενο και πελάτες καταστημάτων. Επιπλέον 1 παράβαση, για μη χρήση μάσκας, από επιβάτη οχήματος.

13 σχόλια:

  1. Xa, πως λέει το ανέκδοτο,?"τέλος τό διάλυμμα, τά κεφάλια μέσα!* Τι να πει κανείς, Σταματήστε το γράψιμο και στείλτε Μακρόνησο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελούς, μήπως και πρυτανεύσει η λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η λογική έχει κάνει φτερά μήνες αν όχι χρόνια τώρα. Περιμένεις να "πρυτανεύσει η λογική" και εντωμεταξύ έχουμε "ειδικούς" πανδημίας με ιατρική ειδικότητα πλαστικού χειρούργου, υπουργό υγείας δικηγόρο και ένα σορό τσαρλατάνους που φοβούνται να μιλήσουν πλέον στην τηλεόραση με κόσμο γιατί γίνονται ρεζίλι (βλ. Βασιλακόπουλο). Την λογική δεν θα την βρεις στην Ελλάδα και θα αργήσει να επιστρέψει, πιθανότατα έχει φυγει σε ξένες χώρες, που αποσύρουν όλα τα μέτρα τους οχι επειδή κατάφεραν το ακατόρθωτο αλλά επειδή κατάντησε γελοία η όλη φάση χωρίς να καταφέρνουν κάτι σημαντικό.

      Με εκτίμηση, από έναν εμβολιασμένο

      Διαγραφή
    2. Αφού υπάρχουν άτομα που τους πιστεύουν καλά κάνουν για την τιμή της βενζίνης του ρεύματος και τον βασικών αγαθών θα γίνει κάτι θα μας σώσει η κυβέρνηση από την οικονομική εξαθλίωση η μόνο πρόστιμα ξέρει να κόβει

      Διαγραφή
  3. Τώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Ή ο νόμος είναι για όλους ή για ορισμένους. Και μην τυχόν αρχίσετε τις επισκέψεις στην Αθήνα για να σβήστε το πρόστιμο διότι τότε την ευθύνη θα την έχει ο Κουλης. Και θα είμαστε αυστηροί μαζί του.
    Παίξατε ενάντια στο Νόμο και χάσατε, τώρα θα πληρώσετε όπως πληρώνουμε όλοι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή, αν δεν πληρώσουν το πρόστιμο, τι θα γίνει? Θα τους κλείσουν?
    Τότε, πρέπει να κλείσουν και την ΝΔ που χρωστάει 350 εκατομμύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τεθεί έκτακτα ο Δήμος σε κατάσταση lockdown για 15 ημέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά εμείς το ΚΚΕ που λέγαμε να καταργηθούν αυτά τα καπιταλιστικά έθιμα, είχαμε δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταργήστε πρώτα τις καπιταλιστικές τσέπες σας και μετά πουλήστε φούμαρα.

      Διαγραφή
    2. Εσείς δεν έχετε καταργηθεί ακόμα;
      Που υπάρχετε;

      Διαγραφή
    3. Εσείς το λέγατε γιατί είστε κατά τις παράδοσης και των εθνικών εθίμων και μπορείτε να δείτε "καπιταλισμό" ακόμα και στο πεταγμα χαρταετού, παρόλο που είναι το χόμπυ σας. Για αυτό άλλωστε και μια ζωή θα είστε πάντα σε μονοψήφιο ποσοστό. Κάτι ξέρει ο κόσμος!

      Διαγραφή
    4. Φίλε του "7 Μαρτίου 2022 - 7:59 μ.μ." , οα σε παρακαλούσα να διαβάσεις την ιστορία και μετά να λές "εμείς το ΚΚΕ που λέγαμε να καταργηθούν αυτά τα καπιταλιστικά έθιμα, είχαμε δίκιο."Εάν στην παροδοσιακή στολή υπήρχε σφυροδρέπανο τι θα λέγατε ? Μόλις έχασε ψήφους το κόμμα σου με αυτά που έγραψες !

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ