Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πράσινο χρώμα φωταγωγήθηκε το 3ο Δημοτικό

Με πράσινο χρώμα φωταγωγήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 6 Μαρτίου 2022 το 3ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού. Ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με την Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, φωταγώγησαν το σχολείο με το «χρώμα της ελπίδας», ενώ παράλληλα προβάλλονταν μηνύματα όπως «Όχι στη σχολική βία και τον εκφοβισμό» και «Όλοι ίσοι, όλοι φίλοι», υπενθυμίζοντας έτσι τη σημασία της στήριξης, που είναι άκρως αναγκαίο να παρέχεται στα νέα παιδιά - θύματα κάθε είδους εκφοβισμού.

Δείτε φωτογραφίες:





4 σχόλια:

  1. Σε αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν μας πιάνει κανείς, επί της ουσίας ΜΗΔΕΝ αφού το μπούλινγκ ζει και βασιλεύει στα τοπικά σχολεία, και όλα κρύβονται κάτω από το χαλί για να μην ακουστεί το όνομα του σχολείου.
    Η υποκρισία στο μεγαλείο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παιδιά μέσα από το φατσοβιβλίο αλληλοβρίζονται αλλά εμείς βάψαμε πράσινο το σχολείο. Όλα εντάξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καντε τους αγροτικους δρομους να μπορουμε να πηγαινωμε στα χωραφια, και αφηστε αυτες τις ταχα μου ευαισθησιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε το σχολείο πρασίνισε κοκκίνισε από το θυμό του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ