Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Mήνυμα συσπείρωσης έστειλε ο Τρούπκος

«Όλοι στο γήπεδο για να φέρουμε τη Βέροια και πάλι στην Super League»
Ο Θωμάς Τρούπκος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έστειλε μήνυμα ενότητας και συμπόρευσης για
 τον αγώνα με την Λάρισα. Ο γενικός αρχηγός της «Βασίλισσας του Βορρά» μίλησε για το

καθοριστικό παιχνίδι (το ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου) ζητώντας την θερμή υποστήριξη των φιλάθλων. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του: 

«Φτάσαμε στην 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2, με την ομάδα μας να εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 15.30 στη Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, η ομάδα μας υποδέχεται την συνδιεκδικητρια ΑΕΛ, σε ένα ματς που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «μητέρα των μαχών».

Όλοι εμείς, παίκτες και τεχνικό τιμ, που έχουμε την τύχη να ανήκουμε στην οικογένεια της Βασίλισσας του Βορρά, ζητάμε την υποστήριξη σας σε αυτόν τον τεράστιας σημασίας αγώνα.
Με την παρουσία σας στο γήπεδο, δείχνετε έμπρακτα την συμπαράσταση σας στην τεράστια προσπάθεια που κάνουμε ώστε να φέρουμε ξανά την αγαπημένη μας ομάδα εκεί που ανήκει. Στην Α' Εθνική.

Η Βέροια έχει γυρίσει σελίδα, προχωρά ενωμένη και δυνατότερη από ποτέ, για να γράψει τη συνέχεια της ένδοξης ιστορίας της, ακριβώς απο εκεί που αναγκάστηκε να την σταματήσει. Στην προσπάθεια αυτήν, δεν περισσεύει κανένας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ