Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κάντε τα όνειρα σας αληθινά, με στρώματα από τη VERstrom

Η VERstrom, ίδρυσε το πρώτο της εργαστήριο το 1958 με την οικογένεια Κουλακιώτη να εξειδικεύεται στις τεχνικές χειροποίητων βαμβακερών και μάλλινων στρωμάτων. Το 1984 ξεκινά η αυτοματοποίηση της μονάδας, με επενδύσεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό. Από το 1996 η VERstrom στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2500τ.μ. που περιλαμβάνουν χώρους παραγωγής, αποθήκευσης και έκθεσης στρωμάτων. Σήμερα, μετά από 60 και πλέον χρόνια πετυχημένης πορείας, η VERstrom παράγει 16 τύπους ορθοπεδικών και ανατομικών στρωμάτων για χρήση ιδιωτική και ξενοδοχειακή. Στη VERstrom θα βρείτε επίσης ανωστρώματα, επιστρώματα, μαξιλάρια και σαλόνια, όλα σε άριστη ποιότητα και εξαιρετικές τιμές. 

Γνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία του στρώματος στη σωματική και ψυχική υγεία, η VERstrom μελετά τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου, χρησιμοποιεί όλα τα νέα καινοτόμα υλικά, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής.

Η VERstrom δημιούργησε και το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα, για άμεσες παραγγελίες αλλά και καλύτερη ενημέρωση και πλούσιες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της. 

Μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο e-shop στο https://www.verstrom.gr και να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για την κατασκευή του κάθε προϊόντος. 

Παραγγείλτε γρήγορα και εύκολα, με άμεση παράδοση στον δικό σας χώρο.



Βρείτε τη VERstrom στο Facebook και στο Instagram. Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλέστε στο 2331091560.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ