Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δωρεά βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη από τον Παύλο Πυρινό

Σε μια μεγάλη δωρεά προς την Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θεανώ Ζωγιοπούλου» προχώρησε ο συγγραφέας, θεολόγος και ερευνητής Παύλος Πυρινός. Πρόκειται για 178 τίτλους, που αποτελούνται από εγκυκλοπαίδειες, λεξικά, βιβλία τοπικής ιστορίας και Ελληνικής ιστορίας, λογοτεχνίας, άπαντα των αγίων πατέρων καθώς και τεύχη περιοδικού Πολιτιστικών Δρώμενων, μια συλλογή όλων των έργων του καθώς και έργα γενικότερου ενδιαφέροντος.

«Ευχαριστούμε κύριε Παύλο που πάντα βρίσκεστε αρωγός δίπλα στην Δημοτική Βιβλιοθήκη και τους αναγνώστες της πόλης μας», αναφέρει η Δημοτική Βιβλιοθήκη στο ευχαριστήριο μήνυμά της.





6 σχόλια:

  1. Όσο και αν φαίνεται αυτό που θα πω ως κακία, δυστυχώς όλα καταλήγουν στο υπόγειο στοιβαγμένα σε ντάνες όπως και πολλές άλλες παρόμοιες δωρεές.. ...για να το λέμε κάτι ξέρουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάμε για την Δημοτική και όχι για τη Δημόσια βιβλιοθήκη. Αλλά δυστυχώς οι ώρες λειτουργίας της είναι απαγορευτικές για τους εργαζόμενους και τους μαθητές ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη (και όχι η Δημόσια), λειτουργεί μόνο για να πληρώνονται κάποιοι! Οι ώρες που είναι ανοιχτή για το κοινό είναι ώρες που κανένας δεν μπορεί να πάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημοτική βιβλιοθήκη "Θ. Ζωγιοπούλου" ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας1 Απριλίου 2022 στις 10:53 π.μ.

    Για τον Ανώνυμο στο πρώτο σχόλιο, ας μην μπερδεύεται άλλο η Δημόσια που καταλήγουν τα βιβλία στο υπόγειο και άλλο η Δημοτική Βιβλιοθήκη.
    Για το ωράριο τώρα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης άλλαξε λόγω πανδημίας. Θα επανέλθει και με απογεύματα όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Και για τον κοινό που δεν γνωρίζει η βιβλιοθήκη λειτουργεί με μία μόνο υπάλληλο εδώ και 33 χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρία μου, ποιες συνθήκες να το επιτρέψουν; Τι σχέση η πανδημία με το ωράριο λειτουργίας της βιβλιοθήκης; Σε όλο τον κόσμο κανονικά λειτουργούν, μασκούλα (αν και αυτή έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται σε ορισμένα μέρη) και η δουλειά συνεχίζεται. Πουθενά στον κόσμο δεν έχει μειωθεί τόσο πολύ η παραγωγικότητα της εργασίας, εξαιτίας του κοβιντ, όσο στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
  5. Η αλήθεια είναι ότι γενικά, και προ πανδημίας, δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση . Όσες φορές πήγαμε ήταν σχεδόν άδεια . Ίσως λόγω της θέσης της, σε όροφο οικοδομής, ίσως λόγω μικρής προβολής, δεν ξέρω . Πολλοί είναι αυτοί που αγνοούν και την ύπαρξη της.Και όμως , είναι μια θαυμάσια βιβλιοθήκη, με υπολογιστές και τραπεζάκια για αναγνωστήριο ,με χιλιάδες βιβλία , ειδικά στον τομέα των παιδικών . Εκεί βρίσκεις και τίτλους κλασικών βιβλίων που στη Δημόσια βιβλιοθήκη, λόγω έλλειψης χώρου, βρίσκονται στο υπόγειο . Ελπίζω να ξαναλειτουργήσει σύντομα και τα Σάββατα, για να μπορούμε να πηγαίνουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ