Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (7/3 - 13/3)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Επιτέλους η τύχη μας δείχνει το όμορφο χαμόγελό της και μας βοηθά να πάρουμε τα πάνω μας και να αξιοποιήσουμε όμορφες ευκαιρίες! Αυτό το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022 ο Ήλιος και ο Δίας σχηματίζουν την όψη συνόδου στην 14ο 58’ προσφέροντας απλόχερα γενναιοδωρία, ευθυμία, αισιοδοξία, τύχη και όμορφες προοπτικές ικανές να μας κάνουν να νιώσουμε και πάλι ότι η ζωή είναι όμορφη και ότι οι εναλλαγές της είναι πολλές, ικανές όμως να δώσουν την λύση στην πιο κατάλληλη στιγμή! Με την σύνοδο Ήλιου – Δία, βρίσκουμε και πάλι την ενεργητικότητά μας, ξεπερνάμε αδιαθεσίες, νιώθουμε πιο δυνατοί και αεράτοι! Εμφανίζονται τυχερές ευκαιρίες που δίνουν ικανοποίηση, προσφέρουν προοπτικές, δίνουν την δυνατότητα να επεκτείνουμε τα σχέδιά μας, ενώ νιώθουμε αφθονία (σε κάποιο τομέα της ζωής μας). Η γενναιοδωρία μας βοηθά να το ρίξουμε λίγο έξω και να απολαύσουμε τα δώρα της ζωής. Προσοχή μόνο στις υπερβολές! Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από αυτή την τυχερή σύνοδο Ήλιου – Δία είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες αλλά και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου! Σημαντικές προοπτικές ωστόσο θα έχουν και οι Δίδυμοι – Τοξότες του 2ου δεκαημέρου!


♈ Κριός

Γενικά

Η εβδομάδα αγαπητέ Κριέ, είναι η κατάλληλη για να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερος και να ακούσεις την φωνή της διαίσθησής σου και όλα αυτά τα μηνύματα τα οποία έχει να σου δώσει. Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στο «πικ» της, ενώ η φαντασία σου μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις θαύματα! Ο Ερμής από τους Ιχθύες, αλλά και η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο, εντείνουν την φιλευσπλαχνία και τις συγκινήσεις σου κατά την διάρκεια των ημερών που ανοίγονται! Είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για απολογισμό, αναθεώρηση, συγχώρεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου παρόλο που δεν αφήνεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου να εκφραστούν, είναι φανερό ότι υπάρχει μία ερωτική ιστορία που αγγίζει μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου! Αν είσαι χωρίς ταίρι, με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο έχεις τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι ιδανική για να κλείσεις εκκρεμότητες και να ανακουφιστείς από λύσεις που τώρα θα δοθούν! Στα οικονομικά σου η εβδομάδα είναι καλή για να μπορέσεις να προχωρήσεις σε κάποια σχέδια για την τόνωσή τους!

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για σένα αγαπητέ μου Ταύρε! Ο Ερμής από τους Ιχθείς, αλλά και η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, έρχονται για να ενισχύουν τα όνειρα, τα ιδανικά σου και να εκπληρώσουν τα βαθύτερα θέλω σου! Οι μέρες που ακολουθούν σε κάνουν πιο κοινωνικό, γνωρίζεις νέους ανθρώπους αλλά δέχεσαι και στήριξη από πρόσωπα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος! Οι φιλίες σου ενδυναμώνονται και σου αλλάζουν τις μέχρι τώρα πεποιθήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία επιθυμία στα αισθηματικά σου γίνεται πραγματικότητα κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Είναι ένα καλό διάστημα για να κάνεις σχέδια από κοινού με το ταίρι σου ή ακόμα και αν δεν έχεις σχέση να αφεθείς στο άνοιγμα μίας νέας γνωριμίας

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο σου δίνουν την δυναμική να έχεις κατακτήσεις στα επαγγελματικά σου, και όλο αυτό θα επιφέρει και βελτίωση στον οικονομικό σου τομέα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας αγαπητέ μου Δίδυμε, είναι απαραίτητο να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό στα επαγγελματικά σου, αλλά και στους στόχους που έχεις θέσει για τη πορεία σου! Είναι μία καλή εποχή για να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να έχεις ιδέες που αφορούν την πορεία σου! Προσπάθησε να δεις καθαρά ωστόσο κάποιες υποθέσεις γιατί με την σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα εύκολα μπορείς να μπλέξεις σε αυταπάτες! Κάποιο επαγγελματικό δίλημμα είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την μία πλευρά η Αφροδίτη με τον Άρη από τον Υδροχόο σε παρακινούν για ερωτικές περιπέτειες, από την άλλη η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα σου κρούει το καμπανάκι ότι οι ερωτικές εξελίξεις δεν θα είναι αυτές που ήθελες ή που θα περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε την επαγγελματική σου έμπνευση προσπάθησε ωστόσο να αποφύγεις την ασυνέπεια στην εργασία! Στα οικονομικά συντηρείτε ένα σταθερό κλίμα!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε, είναι ιδανική για να φιλοσοφήσεις κάποιες καταστάσεις , να εμπλουτίσεις περισσότερο τις γνώσεις σου , να λειτουργήσεις πιο εκφραστικά, να πιστέψεις πολύ παραπάνω στην εσωτερική σου φωνή και να αξιοποιήσεις τα εκφραστικά σου μέσα για να πετύχεις στα προσωπικά σου σχέδια. Η σκέψη σου γίνεται πιο αισιόδοξη, ενώ οι επαφές αποτελούν διέξοδο για να περνάς καλά! Ένα ταξίδι είναι μέσα στα πλάνα της περιόδου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να συνδυάσεις το πάθος με τον ρομαντισμό! Αρχίζεις να βλέπεις διαφορετικά μία ερωτική υπόθεση που θεωρούσες ως «καμένο χαρτί»

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για νέες συμφωνίες, υπογραφές, νέα ανοίγματα και εξέταση νέων προοπτικών, λαμβάνεις ικανοποίηση! Τα οικονομικά δέχονται πιέσεις!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα σε πιάνουν οι ευαισθησίες και οι συγκινήσεις σου! Η νέα θέση του Ερμή από το ζώδιο του Ιχθύ διεγείρει φόβους, ανασφάλειες, πάθη και λάθη .. και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσεις να αναγνωρίσεις και να διαχειριστείς τέτοιου είδους καταστάσεις. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου και προσπάθησε να βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις του. Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα εντείνει την προσοχή σου για εξαπατήσεις οικονομικές που πρέπει να αποφύγεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι ευσυγκίνητος, μπερδεμένος και νιώθεις ότι αναβιώνεις διαρκώς την ίδια και την ίδια ιστορία που στερεύει τα περιθώρια αντοχών σου! Ωστόσο η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο σε παρακινούν να γυρίσεις σελίδα, να κοιτάξεις μπροστά και να δώσεις χώρο σε κάθε τι νέο που μπορεί τώρα να προκύψει

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον οικονομικό τομέα η εβδομάδα δεν είναι ιδανική για ανοίγματα, σημαντικές αγορές ή και συζητήσεις. Στα επαγγελματικά ευνοούνται οι νέες συνεργασίες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, ξεκινά μία εβδομάδα που όλες σου οι αισθήσεις είναι επικεντρωμένες στις σχέσεις σου! Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ιχθύ και ανοίγεσαι πολύ παραπάνω στους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου , αναπτύσσεις την ενσυναίσθησή σου , κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς και κατανοώντας τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ατόμων που έχεις κοντά σου. Ιδανική περίοδος για να ανοιχτείς σε σχέσεις, φρόντισε μόνο να αποφύγεις τις εξιδανικεύσεις και να μην θεωρείς τίποτα ως αυτονόητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το διάστημα αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί αναμορφωτικό για τα αισθηματικά σου, αφού αφήνεσαι στα συναισθήματά σου τα οποία γίνονται ο οδηγός για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου! Με την σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα όμως, είναι απαραίτητο να παραμείνεις και ρεαλιστής καθώς και προσγειωμένος, κάνοντας τις σωστές επιλογές, γιατί άθελά σου μπορεί να οδηγηθείς σε εξιδανικεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου προχωρά προοδευτικά, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και βλέπεις όλα αυτό να αρχίζει να αποδίδει και στον οικονομικό τομέα.

♎ Ζυγός

Γενικά

Από αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ, όπου ο Ερμής περνά στον Ιχθύ, θα πρέπει να αποφύγεις την αναβλητικότητα και τον ωχαδερφισμό στις καθημερινές σου υποχρεώσεις ώστε να μην υπάρξουν ασυνέπειες. Συζητήσεις που αφορούν την εργασία σε καλούν να βάλεις σε μία σειρά τις ευθύνες σου, κάτι το οποίο θα σου είναι δύσκολο. Εξετάσεις για την φυσική κατάσταση , αποφάσεις που αφορούν δίαιτα , διατροφή είναι μέσα στα πλάνα της περιόδου, χρειάζονται όμως την προσοχή σου από κάθε άποψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές περιπέτειες σου εγγυάται η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο, αφού ακόμα και αν μην το έχεις στα πλάνα σου, κάτι ερωτικό θα προκύψει αυτή την εβδομάδα! Αν είσαι σε σχέση είναι ευκαιρία ανανέωσης. Αν δεν έχεις σχέση, κάποιο άτομο θα σε εξιτάρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πήζεις με την εργασία, δεν ξέρεις πώς να χειριστείς κάποιες καταστάσεις, νιώθεις κουρασμένος ή και βαριέσαι, όμως αναγκάζεσαι να προχωρήσεις μπροστά! Στα οικονομικά το διάστημα είναι σταθερό!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου και το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις και να δεις την θετικότητα να μπαίνει και πάλι στην ζωή σου! Ο Ερμής από τους Ιχθύς ξυπνά μέσα σου την ανάγκη να μοιραστείς τα πραγματικά σου θέλω, να διασκεδάσεις περισσότερο, να εκφραστείς μέσα από την τέχνη, να φλερτάρεις , να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το σύντροφό σου ή και με τα παιδιά σου (αν είσαι γονέας)! Αξιοποίησε αυτό το διάστημα και τις δημιουργικές σου ιδέες. Όσο για την σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα, ενισχύει τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα στις σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η νέα εβδομάδα για τα αισθηματικά σου είναι εξαιρετική για να υπάρξουν εξομολογήσεις καρδιάς και συναντήσεις γεμάτες συναίσθημα και ρομαντισμό. Αν είσαι σε φάση μοναξιάς, θα υπάρξει το άτομο που θα ξυπνήσει μέσα σου όμορφα συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική περίοδος για να θέσεις άμεσα σε εφαρμογή κάποιες αποφάσεις για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου και να κάνεις κάποιες συμφωνίες ή και διαπραγματεύσεις που θα σε ικανοποιήσουν!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπημένη μου Τοξότη, κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας καλείσαι να επιλύσεις υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια τις σχέσεις σου με το άτομο που συμβιώνεις. Δεν λείπουν οι συγχύσεις και τα μπερδέματα, θα χρειαστεί λοιπόν να δείξεις πνεύμα υποχωρητικότητας και διαλλακτικότητας, κατανοώντας ότι κάποια λόγια αυτή την περίοδο μπορούν πολύ εύκολα να παρερμηνευθούν και παρεξηγηθούν. Επιπλέον, θυμήσου ότι αυτό το διάστημα υπερβάλεις κάπως συναισθηματικά με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λάθη. Συγκρατήσου λίγο στην συναισθηματική έκφραση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι μπερδεμένος, παρόλο που θα υπάρξουν επικοινωνίες, φλερτ, ερωτικές ειδήσεις, άνετα μπορεί να βιαστείς και να πάρεις πρωτοβουλίες που λίγο αργότερα θα τις μετανιώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου φαίνεται ότι είσαι κάπως ασυνεπής αυτή την εβδομάδα, είτε επειδή αισθάνεσαι κούραση, είτε επειδή κάπως έχεις βαρεθεί το μοτίβο της εργασίας σου! Στα οικονομικά συντηρείται μία σταθερότητα!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, από αυτή την εβδομάδα ενισχύονται οι επικοινωνίες σου, αλλά και οι ιδέες σου, που θα είναι πραγματικά σωτήριες δίνοντας λύσεις! Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ιχθύ και καλό είναι να πεις «ναι» σε έναν πιο συναισθηματικό τρόπο σκέψης και έκφρασης, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα στενά όρια της λογικής… Ευνοούνται συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις, νέες γνωριμίες… Οι εμπνεύσεις και οι ιδέες σου είναι το ατού σου αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι η στιγμή να φανερώσεις όλα τα συναισθήματα που κρύβεις μέσα σου και να δεις πιο διαλλακτικά και υποχωρητικά κάποιες καταστάσεις. Βάζεις νερό στο κρασί σου και βρίσκεις την χρυσή τομή με το ταίρι σου προκειμένου να περάσετε καλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι ιδέες και οι συζητήσεις της εβδομάδας έχουν να προσφέρουν μία ικανοποίηση! Στα οικονομικά σου φαίνεται ότι αρχίζουν και κινούνται θετικά οι εξελίξεις και μπορείς να δεις καλύτερες επιδόσεις!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα παρατηρούμε την πολυαστρία (Ήλιος, Ερμής, Δίας, Ποσειδώνας) στο ζώδιο του Ιχθύ και οι ανασφάλειές σου είναι εξαιρετικά «φουντωμένες» αυτό τον καιρό! Αρχίζει και ξυπνά μέσα σου η ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά, όμως οι συνθήκες δεν ευνοούν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο το να μπορέσεις να βεβαιωθείς για όσα επιθυμείς. Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο σου σου χαρίζουν ωστόσο την Τόλμη να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που θες. Επιπλέον κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείς να έρθεις σε επαφή και να συζητήσεις καλύτερους οικονομικούς όρους στα επαγγελματικά σου. Έχετε την δυνατότητα να βρεις και να διαπραγματευτείς νέες πηγές εσόδων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου διακρίνεσαι από πάθος, ερωτισμό και θέλεις εδώ και τώρα να δεις τις εξελίξεις που εσύ θες. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Ιχθύ ωστόσο, μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις αρκετά παρορμητικά και απερίσκεπτα, λόγω ότι δεν θα μπορείς να συγκρατήσεις τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τώρα είναι ένα κατάλληλο διάστημα να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου και να εφαρμόσεις νέους τρόπους για την διευκόλυνση της εργασίας σου! Στα οικονομικά σου δίνονται λύσεις, άσχετα αν τα ανοίγματά σου δεν σου επιτρέπουν για την ώρα να είσαι απόλυτα ευχαριστημένος!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Μία σημαντική εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Ιχθύ, θα μπορούσα να πως ότι είσαι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων αφού σχηματίζεται στο ζώδιο σου η πολυαστρία Ήλιου – Ερμή – Δία – Ποσειδώνα η οποία ενισχύει τον συναισθηματισμό, τις ευαισθησίες σου, φέρνει ωστόσο σταδιακά και την εκπλήρωση βαθύτερων επιθυμιών σου! Τις ημέρες αυτές διακρίνεσαι από έμπνευση, εκφραστικότητα ενώ αρκετές επαφές και επικοινωνίες θα δώσουν αυτή την περίοδο χρώμα στην καθημερινότητά σου . Θα είσαι αρκετά επικοινωνιακός, κοινωνικός, δέχεσαι εύνοια για νέες γνωριμίες και μπορείς να αξιοποιήσεις κατάλληλα τις σκέψεις και τις ιδέες σου ! Η φαντασία σου αγγίζει κόκκινο και είναι ένα χαρακτηριστικό που άλλοτε θα λειτουργήσει θετικά, άλλοτε όμως και … απατηλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί το παρασκήνιο αλλά και η ανάγκη να κάνεις κάποιες θυσίες για να αποδείξεις έμπρακτα τα συναισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει! Να αποφεύγεις την εμπλοκή σου με αδιέξοδες ερωτικές καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι παραγωγική, αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να ακολουθήσεις δημιουργικά τους στόχους σου! Στα οικονομικά σου είσαι ικανοποιημένος από την διευθέτηση εκκρεμοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ