Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Ημέρα της Γυναίκας τιμήθηκε στη Βέροια - Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Δημαρχείο

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 8 Μαρτίου στο Δημαρχείο Βέροιας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Βέροιας και περιελάμβανε χαιρετισμό από τους εκπροσώπους φορέων, προβολή βίντεο, έκθεση με φωτογραφίες από το ΕΠΑΛ - 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας, καθώς και εικαστικά δημιουργήματα και ζωγραφιές μαθητών του 3ου και 7ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας.



Χαιρετισμό απηύθυναν, η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζήμα, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Εθελοντισμού Γεωργία Μπατσαρά, η ψυχολόγος και προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Ισότητας Φύλων του δήμου Βέροιας Παρασκευή Αγγελή, η εκπρόσωπος του «Έρασμος» Μαργαρίτα Δαμιανίδου, ο Διευθυντής του Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας Νίκος Ουσουλτζόγλου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Δημήτρης Πυρινός και ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Δημήτρης Τσανακτσίδης.

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο, με 12 γυναίκες που σημάδεψαν την παγκόσμια ιστορία αλλά και 5 γυναίκες της τοπικής κοινωνίας που διέπρεψαν σε παραδοσιακά «ανδροκρατούμενα» επαγγέλματα στην πόλη μας, μια οδηγός ταξί, μια αστυνομικός, μια πρώην έμπορος, μια αγρότισσα και η πρώην Δήμαρχος.

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο:



















5 σχόλια:

  1. Η Συρμούλα κάνει τα πάντα να είναι στην επικαιρότητα.

    Έρχονται και εκλογές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά..να μην κάνει τότε τίποτα πανω στα καθήκοντά της για να χαρείς εσύ

      Διαγραφή
  2. ότι και να κάνετε έτσι ψήφους δεν μαζεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΧΕ ΧΕΙΡΑΦΕΘΕΤΗΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. h Rania apo to bigbrother pou einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ