Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσοχή: Πυκνή ομίχλη στην Εγνατία Βέροια - Κοζάνη

Κλειστή η δεξιά λωρίδα μέχρι τον Πολύμυλο

Πυκνή ομίχλη επικρατεί εδώ και λίγες ώρες στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Κοζάνης, μέχρι τον κόμβο Πολυμύλου. Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με ιδιαίτερη δυσκολία, καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος, λόγω της περιορισμένης ορατότητας. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και την αποφυγή νέων ατυχημάτων, (υπενθυμίζουμε την καραμπόλα 50 και πλέον οχημάτων που σημειώθηκε πριν 2 ημέρες λίγο πριν τα διόδια του Πολυμύλου λόγω της ομίχλης - δείτε εδώ σχετικά), η Τροχαία προχώρησε σε αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο τμήμα της Εγνατίας Οδού, από Χ.Θ. H231+200 έως Χ.Θ. H227,000 (Ανισόπεδος Κόμβος Πολυμύλου), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηγουμενίτσα.

Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχει συνεχώς διαθέσιμη, για την κυκλοφορία των οχημάτων, τουλάχιστον μια λωρίδα κυκλοφορίας. Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η
κυκλοφορία των οχημάτων, επί του εν λόγω αυτοκινητοδρόμου.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Εγνατία Οδός.

Ανακοίνωση της Εγνατία Οδός Α.Ε.: 

«Λόγω περιορισμένης ορατότητας στο τμήμα από Βέροια έως τον Πολύμυλο εξαιτίας πυκνής ομίχλης, παρακαλούνται οι οδηγοί να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα και να έχουν αναμμένα τα φώτα ομίχλης του οχήματός τους. Μπορούν δε να ενημερώνονται για την κατάσταση του αυτοκινητόδρομου από τις ηλεκτρονικές πινακίδες που βρίσκονται στα ανοιχτά τμήματα του αυτοκινητόδρομου αλλά και εντός των σηράγγων (VMS). Σε περίπτωση προβλήματος μπορούν να καλούν στο 1077 – το Κέντρο Ελέγχου της Κυκλοφορία»

1 σχόλιο:

  1. 1. ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ
    2. ΦΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
    3. ΑΝΑΜΜΕΝΕΣ(;;;;) ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ