Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η «Βασίλισσα» φόρεσε το στέμμα της στα Τρίκαλα - Σπουδαία νίκη με 1-2

Με σκόρερς τον Πασά και τον Μούργο
Συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα της Βέροιας. Η «Βασίλισσα του Βορρά» πέτυχε μια δύσκολη αλλά σπουδαία νίκη επί των Τρικάλων με 1-2, χάρη σε τέρματα που πέτυχαν ο Πασάς και ο Μούργος. Οι παίκτες του Αλέξανδρου Βεργώνη (ο Παύλος Δερμιτζάκης έλειπε λόγω ασθένειας και έδινε εντολές από το τηλέφωνο) πραγματοποίησαν μια καλή εμφάνιση και δίκαια κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ομάδα της Ημαθίας συνεχίζει να βρίσκεται τρεις βαθμούς διαφορά από την Λάρισα, η οποία νίκησε εύκολα τον Ηρακλή με 3-0. Το βλέμμα όλων πλέον στρέφεται στην επόμενη αγωνιστική με το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Βέροιας και ΑΕΛ.

Μείνετε συντονισμένοι στο veriotis.gr, έρχεται αποκαλυπτικό ρεπορτάζ... Μatch summary, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μάχη των πάγκων, βαθμολογία των παικτών με την υπογραφή του Βασίλη Αλαμπορινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ