Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοκαριστικές εικόνες από την καραμπόλα στον Πολύμυλο

Ενεπλάκησαν πάνω από 50 οχήματα - Εγκλωβισμένοι και ελαφρώς τραυματισμένοι επιβάτες

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από το σημείο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 6 Μαρτίου 2022 η καραμπόλα, στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Κοζάνης. Ήταν περίπου 12:00 όταν, λόγω της περιορισμένης ορατότητας από την ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή, αρχικά 5 οχήματα ενεπλάκησαν σε καραμπόλα και στη συνέχεια έπεσαν επάνω τους και πολλά ακόμα αυτοκίνητα.


Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για εγλωβισμένους επιβάτες, ελεφρά τραυματισμένους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στα Νοσοκομεία Κοζάνης και Βέροιας. 


Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία έκλεισε, καθώς το οδόστρωμα γέμισε με συντρίμμια και τρακαρισμένα οχήματα, ενώ σε όλο το μήκος της οδού από Βέροια έως Κοζάνη έπρεπε να κινούνται ελεύθερα τα οχήματα της Πυροσβεστικής, της Τροχαίας, της Εγνατίας Οδού και τα Ασθενοφόρα. Η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται μέσω της Επαρχιακής Οδού Βέροιας - Έδεσσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ