Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πόσα κιλά μπάλα σε μια φωτογραφία;

Δύο μεγάλες προσωπικότητες του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Στέργιος Διαμάντης. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ συνάντησε τους Προέδρους των Βετεράνων ποδοσφαιριστών της Βέροιας και της Νάουσας Τάκη Παπατζίκο και Μιχάλη Αλεξιάδη. Και οι τρεις λάτρεις της στρογγυλής θεάς, τα είπαν για αρκετή ώρα σε φιλικό επίπεδο και θυμήθηκαν παλιές ιστορίες από το ένδοξο παρελθόν των δύο ομάδων. Ευχή όλων η Βέροια να ανέβει και πάλι στα σαλόνια της Super League και η Νάουσα να επανέλθει σύντομα στις επαγγελματικές κατηγορίες. 

3 σχόλια:

  1. Τους κέρασε και ρεβανί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τάκης Παπατζίκος είναι συνώνυμος με τις δοξασμένες ημέρες της Βασίλισσας του Βορρά! Είναι ο αγνός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε μόνο στην Βέροια όλα του τα χρόνια κ δεν έδωσε δικαίωμα ποτέ για κάτι... Ακόμα κ σαν πρόεδρος των βετεράνων προσφέρει ακόμη σε μέγιστο βαθμό για τις καλές σχέσεις με τους βετεράνους των αντιπάλων ομάδων. Αν θα έπρεπε να δώσουμε όνομα στο στάδιο της Βέροιας, νομίζω ότι αξίζει κ με το παραπάνω να δώσουμε το όνομα του.
    Δημοτικό Στάδιο "Τάκης Παπατζίκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ