Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτή είναι η κούκλα μητέρα της Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της Ελληνικής showbiz και διαθέτει έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στα social media. Εδώ στη Βέροια την γνωρίσαμε μέσα από τον γάμο της με τον πλαστικό χειρούργο Αριστομένη Γιαννόπουλο. Η επιχειρηματίας και Instagrammer είναι ιδιαίτερως ενεργή στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί προφίλ και μοιράζεται ουκ ολίγες φορές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Με τη μητέρα της, Έφη Καναβού, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι πολύ δεμένη και δεν το κρύβει. Οι δύο γυναίκες περνούν χρόνο μαζί όποτε το επιτρέπει το πρόγραμμά τους και απολάμβάνουν τις στιγμές. Μάλιστα, σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Instagram την είδαμε μαζί με τη μητέρα της και συνειδητοποιήσαμε το πόσο πολύ μοιάζουν.

Η Έφη Καναβού διατηρεί μαγαζί με ρούχα στην Τρίπολη, είναι επίσης ξανθιά και οι δυο τους μοιράζονται πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Δείτε το παρακάτω το κοινό στιγμιότυπο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τη μητέρα της:


5 σχόλια:

  1. Αν αφαιρέσεις τις δεκάδες πλαστικές και τις σιλικόνες τότε θα δεις την πραγματική τους εικόνα, που θα σε κάνει να το βάλεις στα πόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεροιώτη θέλεις γυαλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε στην Βέροια και γενικά στον Νομό μας τόσες ωραίες ΦΥΣΙΚΕΣ γυναίκες, και μας προβάλλεται τις ''παραποιημένες'' ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ