Η εκπαίδευση περιλαμβάνει τις κάτωθι θεματικές ενότητες:
- Μέθοδοι εντατικής εκμετάλλευσης μελισσοσμηνών
- Τυποποίηση - Εμπορία - Προώθηση - Σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντων
- Βιολογική μελισσοκομία (όροι και προϋποθέσεις]
- Πιστοποίηση μελισσοκομικών προϊόντων (ΠΟΠ, ΠΓΕ]
- Παραγωγή σύνθετων προϊόντων με βάση τα προϊόντα της κυψέλης (πχ καλλυντικά, προϊόντα διατροφής, φάρμακα, κλπ]
- Εθνική και κοινοτική νομοθεσία (Πρόγραμμα βελτίωσης παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων μελισσοκομίας, άμεση προμήθεια μικρών ποσοτήτων μελιού από τον παραγωγό, κλπ]
Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και καταρτιζομένων στον χώρο υλοποίησης της εκπαίδευσης για την πρόληψη της διάδοσης του κορωνοϊού SARS-COV-2. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Για δηλώσεις παρακολούθησης-πληροφορίες:
Υπεύθυνη: Τσιλιοπούλου Μαρία
Τηλέφωνο: 23310 41202
Email: kege@otenet.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.