Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έχεις μπαξέ; Θέλεις λαχανικά στον κήπο ή το μπαλκόνι σου; Τότε οι σπόροι που χρειάζεσαι έρχονται από τη Γεωπονική A.E.

Και βρίσκονται στο Γεωπονικό Κέντρο Βεροίας Γκαλίτσιος Θεόδωρος

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερο, επιλέγουμε να καλλιεργούμε τα δικά μας λαχανικά, σε μπαξέδες ή κήπους ή ακόμη και στο μπαλκόνι μας, για να τα έχουμε πιο άμεσα προς χρήση. Αυτή την περίοδο, μπορούμε να κάνουμε την κατάλληλη διεργασία, και να ξεκινήσουμε από την βάση δημιουργώντας το φυτό. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τους κατάλληλους σπόρους. Γι’ αυτό, χρειάζεται να επιλέξουμε πιστοποιημένους σπόρους, και τι καλύτερη επιλογή από τους σπόρους της Γεωπονικής εταιρείας, που σήμερα συγκαταλέγεται στις σοβαρότερες εταιρείες της χώρας μας στον πολύ ευαίσθητο τομέα της διακίνησης πολλαπλασιαστικού υλικού λαχανικών (σπόροι & φυτά).

Βεβαίως, υπάρχει μία τεράστια γκάμα σπορικών, όχι μόνο κοινών αλλά ακόμη και των πιο ιδιαίτερων λαχανικών που μπορείς να φανταστείς. Έτσι, το Γεωπονικό Κέντρο Βεροίας είναι δίπλα μας, προσφέροντάς μας αυτή την ποικιλία σπορικών και διαθέτοντάς μας τα κατάλληλα υλικά για να επιτευχθεί πλήρως η διαδικασία.

Αν σκεφτείς λοιπόν ότι θα χρειαστείς δίσκο σποράς, φυτόχωμα, μετέπειτα λίπασμα, μπορεί να σου προσφέρει όλα αυτά και ακόμη περισσότερα και στους πιο σύγχρονους και εξελιγμένους τρόπους. Τι εννοούμε; Μπορεί να σου προσφέρει ακόμη και βιοδιασπώμενα γλαστράκια σποράς, καθώς σέβεται το περιβάλλον και βρίσκει τρόπους λιγότερο επιβλαβής γι’ αυτό, αλλά και τύρφη ειδική για σπορείο, όπως και αργότερα λίπασμα κατάλληλο για λαχανικά.

Οπότε, αν ακόμη βρίσκεσαι υπό σκέψη για το λαχανόκηπό σου, μία επίσκεψη στο Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» θα σου λύσει όλα τα ερωτηματικά.


Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ