Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο +3 από τον Κούγια και με ματς λιγότερο

Match summary από τον Βασίλη Αλαμπορινό
Βεροιάρα τα κατάφερε και πάλι! Μετά την μέτρια εμφάνιση και την ήττα μέσα στην Καρδίτσα, επισκέφθηκε μέσα σε λίγες μέρες τη Θεσσαλία, αλλά αυτή τη φορά μίλησε σαν πρωτοπόρος και αντικειμενικά ως η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, κερδίζοντας την αξιόμαχη ομάδα των Τρικάλων. Μια ομάδα η οποία απαρτίζεται από νέους κυρίως παίκτες σε ηλικία αλλά και νέους γενικότερα στην ομάδα, μετά τις πάμπολλες ανακατατάξεις στο ρόστερ και τις ατέλειωτες αλλαγές προπονητών και τεχνικού team γενικότερα.


Η Βέροια έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, δημιούργησε φάσεις, σκόραρε δύο φορές, αλλά είχε να αντιμετωπίσει μια πολυπρόσωπη άμυνα που στήθηκε στα 2/3 του γηπέδου και έναν αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος να μου το θυμηθείτε θα είναι το next big thing στη θέση.

Τα Τρίκαλα προσπάθησαν, δημιούργησαν και 2-3 αξιόλογες φάσεις κι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν το σκορ στο 54', αλλά και πάλι η Βασίλισσα ήταν ανώτερη, έδειξε μέταλλο και πνεύμα νικητή, κατορθώνοντας σε λίγα μόλις λεπτά έπειτα να σφυροκοπήσει κι εντέλει να σκοράρει ξανά. Έπειτα, διαχειρίστηκε το ματς άριστα και κατάφερε να βάλει στη φαρέτρα της τους 3 σημαντικούς βαθμούς της νίκης.


Ας δούμε τις φάσεις του αγώνα...

Α ' Ημίχρονο

• Στο 5', οργανωμένη επίθεση για τη Βέροια όπου ο Πεταυράκης παίζοντας το overlap με το 1-2 του Φοφανα, πέρασε πλάγια, σέντραρε, αλλά δυστυχώς ο Πασάς δεν ήλεγξε καλά τη μπάλα μέσα στην περιοχή και την έβγαλε άουτ.

• Στο 8', ξανά σέντρα από τον ανεβασμένο Πεταυράκης, σουτ του Πασά μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και σηκώθηκε στον αέρα, έγινε η επαναφορά με το κεφάλι από τον Φοφανά για τον Πασά, ο οποίος με όμορφο πλασέ από κοντά έκανε το 0-1!

• Στο 20', ωραία κάθετη σκαφτή του Πέλκα για τον Ελευθεριάδη, ο οποίος μπούκαρε ταχύτατα στην περιοχή, αλλά πριν τελειώσει τη φάση, ήρθε ο Σκόνδρας ως απομηχανής τακλινοφόρος θεός, παίρνοντας τη μπουκιά μέσα από το στόμα του επιθετικού των Τρικάλων.

• Στο 21', εκτέλεση στατικής φάσης φάουλ για τους γηπεδούχους με τον Νιάρο, πήρε την κεφαλιά ο Ευθυμίου, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

• Στο 27', σουτ εκτός περιοχής από τον νεαρό Ιωαννίδη, η μπάλα κόντραρε, βρέθηκε στα πόδια του Μπαξεβανου, ο οποίος εξαπέλυσε μια αριστερή βολίδα, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, πάνω από τη συμβολή των δοκών του Βελλίδη.

• Στο 30', κόρνερ για τη Βέροια, έδιωξαν όχι εκτός αλλά εντός περιοχής οι αμυνόμενοι, πήρε την κεφαλιά ο προωθημένος Σκόνδρας, αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλοκρεμαστά στα χέρια του Περλέσι.

• Στο 32' κόρνερ με τον Μουργο, κεφαλιά του Μαραγκού, 2η κεφαλιά του Γαβριηλίδη 2 μέτρα από το τέρμα, αλλά η μπάλα για λίγο κατέληξε άουτ.

• Στο 37', αντεπίθεση των γηπεδούχων με τον Σανδραβελη, ο οποίος έφυγε στη δεξιά πτέρυγα, έβγαλε χαμηλά δυνατή σέντρα, αλλά ο Ελευθεριάδης δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του.

• Στο 44', πέρασε όμορφα ο Φοφανά για τον Πεταυράκη, αυτός έβγαλε σέντρα, ο Πασάς σηκώθηκε αλλά βρήκε τη μπάλα με το σώμα κι αυτή κατέληξε προς τα πίσω εκτός περιοχής και ήρθε ο Μούχαλης κάνοντας ένα πολύ δυνατό σουτ, αλλά ο Περλέσι ήταν εκεί και μπλόκαρε στη γωνία σταθερά.


Β' Ημίχρονο

• Στο 51', πήγε να περάσει από τη δεξιά πτέρυγα ο Γιακουμάκης, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο, την πήρε ο Μουργος, ο οποίος μπήκε πλαγιομετωπικά στην περιοχή σούταρε ωραία, αλλά η μπάλα βρήκε σε πόδι κι έφυγε κόρνερ.

• Στο 54', καταπληκτική κάθετη μεταβίβαση δημιουργίας φάσης από τον Μουργο, κινήθηκε ο Γιακουμάκης ο οποίος έσπασε την τελευταία γραμμή του αμυντικού block, μεταβίβασε στον αέρα (αχρείαστα, μπορούσε κάλλιστα χαμηλά) για τον Φοφανά, ο οποίος δυστυχώς δε βρήκε τη μπάλα, αφήνοντας τα Τρίκαλα να ελπίζουν για λίγη ώρα ακόμη.

• Στο 54', σουτ εκτός περιοχής από τον Πέλκα αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Ελευθεριάδη, ο οποίος πανέξυπνα κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας της Βέροιας, κάνοντας το 1-1!

• Στο 59' όμως ήρθε η άμεση απάντηση της Βασίλισσας. Κινήθηκε όμορφα ο Μουργος στο καρούμπαλο της μεγάλης περιοχής των Θεσσαλών, κέρδισε και μια κόντρα και με άψογο σουτ με το αριστερό έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 1-2!

• Στο 65', οργανωμένη επίθεση της Βέροιας με τον Μουργο, ο οποίος έβγαλε για τον Μούχαλη, αυτός σέντραρε για τον Πασά ο οποίος σηκώθηκε κάνοντας ωραία καρφωτή κεφαλιά, αλλά και πάλι ο Περλέσι απέκρουσε σωτήρια!

• Στο 65' και πάλι, δυνατό σουτ του Γαβριηλίδη από τα 25 μέτρα και βάλε, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι κι έφυγε λίγο πάνω από την οριζόντια δοκό του Περλέσι.

• Στο 70', σέντρα του Γιακουμάκη για τους Πασά και Πόζογλου που βρίσκονταν μέσα στην περιοχή, αλλά σηκώθηκε άνετα στον αέρα και μπλόκαρε ο νεαρός goalkeeper των Τρικάλων.

• Στο 78', ωραία μεταβίβαση του Οικονόμου μέσα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής, δυνατό σουτ του Μούργου με το αριστερό, αλλά και πάλι απέκρουσε ο καταπληκτικός νεαρός Περλέσι.


* Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (90' Μπλέτσας), Μουργος (91' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (82' Κάτσε), Πασάς (90' Καπνίδης), Φοφανά ( 64' Πόζογλου).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Περλέσι, Σανδραβέλης, Νιάρος, Ριζογιάννης, Τζιαλόσι, Ελευθεριάδης, Πέλλας, Ιωαννίδης, Κεχαγιάς, Ευθυμίου (38' Μυλόπουλος: 72' Μανίσογλου), Μπαξεβάνος (89' Γκοβίνας).

★ Μείνετε στο veriotis.gr, καθώς έρχονται και η αγαπημένη Μάχη των Πάγκων με τον Αλέξανδρο Βεργώνη να αναλαμβάνει για το ματς το ρόλο του Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος σε διαγνωστικό έλεγχο Covid βρέθηκε θετικός. Να του ευχηθούμε καλή ανάρρωση και ακόμη καλύτερη επιστροφή στις υποχρεώσεις με φυσική παρουσία. Επίσης, μη χάσετε την αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών όπως μόνο ο veriotis ξέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ