Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Φράγμα του Αλιάκμονα ανέλαβαν οι «Εθελοντές για την καθαριότητα»

Την περιοχή στο Φράγμα του Αλιάκμονα ανέλαβαν να καθαρίσουν αυτή την Κυριακή τα μέλη της ομάδας «Εθελοντές για την καθαριότητα», μια ομάδα που δρα εθελοντικά τα τελευταία χρόνια, καθαρίζοντας διάφορα σημεία της πόλης. Το ραντεβού δόθηκε το πρωί στα πλατάνια μετά τη γέφυρα του Αλιάκμονα, με συμπολίτες μας κάθε ηλικίας, ακόμα και γονείς με παιδιά, να επιλέγουν να αξιοποιήσουν όμορφα και δημιουργικά την Κυριακή τους, φροντίζοντας και καθαρίζοντας σημεία που άλλοι συμπολίτες μας, αν και τα επιλέγουν για να περνούν την ώρα τους με τις παρέες τους, τα βρωμίζουν, αφήνοντας τα σκουπίδια τους φεύγοντας.

Οι εθελοντές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, σήκωσαν μανίκια, πήραν σακούλες ανά χείρας και καθάρισαν όλη τη διαδρομή μετά την γέφυρα του Αλιάκμονα μέχρι το ύψος του φράγματος των Ασωμάτων, καθώς και το κιόσκι ψηλά προς την Μονή Τιμίου Προδρόμου.

Όπως ανέφερε και ο Σούλης Λιάκος, ένα από τα μέλη της ομάδας, για την κυριακάτικη δράση, «Μαζί μας και γονείς με τα παιδιά τους δείχνοντας τους πως το να μαζεύεις σκουπίδια στην εξοχή μπορεί να γίνει ένα ευχάριστο πικ νικ. Μετά καφές, χαλάρωση και κουβεντούλα. Άλλη μια γεμάτη ημέρα με την παρέα και τους φίλους των εθελοντών».

Δείτε φωτογραφίες:













4 σχόλια:

  1. Μπράβο σας!! Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσεις καλα κανετε και τα καθαριζετε και αυτο ειναι προς τιμην σας αλλα πανε τα "Κακομαθημενα" Χωρις παιδεια εκει κ πετανε μπυρες καφεδες οταν γινεται το "Θεμα μεταξυ τους" καταλαβατε τι εννοω δλδ μολυνουν το περιβαλλον χωρις λογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στους εθελοντές, αλλά οι χιμπατζήδες που κατοικούν σ αυτή τη χώρα θα τα κάνουν πάλι σαν τα μούτρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ