Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βέροια, αύριο η κηδεία του άτυχου Άλκη

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη, τα ξημερώματα της Τρίτης κοντά στο γήπεδο του Άρη, στη Θεσσαλονίκη, προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό σ' ολόκληρη την Ελλάδα. Ο 19χρονος Αλκιβιάδης Καμπανός, περπατούσε με άλλους τέσσερις φίλους του, κοντά στο γήπεδο του Άρη, στην
περιοχή Χαριλάου, όπου και δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων που κατέβηκαν από δύο αυτοκίνητα.

Τα άτομα αυτά πλησίασαν πρώτα απειλητικά την παρέα των νεαρών και τους ρώτησαν τη ομάδα είναι και στην συνέχεια τους επιτέθηκαν με μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, με αποτέλεσμα το θάνατο του 19χρονου οπαδού και τον τραυματισμό άλλων δύο ατόμων από την παρέα.

Ο 19χρονος Άλκης ήταν φίλος του Άρη και έβλεπε συχνά την ομάδα του στο γήπεδο είτε ήταν ποδόσφαιρο, είτε μπάσκετ, είτε κάποιο άλλο άθλημα. Παράλληλα δεν ήταν γνωστός για οργανωμένη οπαδική δράση ούτε συμμετείχε σε οπαδικές συμπλοκές.

Όπως ανακοινώθηκε η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12:00 στην πόλη της Βέροιας. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου (κοιμητήρια) στις 11:30.


44 σχόλια:

  1. Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς που μεγαλώνουν με αγάπη και αγώνες ένα παλικάρι, και έρχεται κάποιος παρανοϊκός από το πουθενά χωρίς αιτία και σου το δολοφονεί.
    Δυστυχώς τέτοια άρρωστα μυαλά οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουμε και στην Βέροια και είναι γνωστοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διόρθωσε το κείμενο σου αφήνεις σαφή υπονοούμενα και είσαι επικίνδυνος,αν ξέρεις κάτι α πας στον εισαγγελέα επώνυμα και ωραία,αλλιώς μείνε σε σιωπή.

      Διαγραφή
    2. πολυ καλα τα λεει

      Διαγραφή
    3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ''Αλεξης Τσιπρας1 Φεβρουαρίου 2022 - 5:16 μ.μ.''
      ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΖΑΚΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΩΣ ΤΡΟΠΑΙΟ. ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.

      Διαγραφή
    4. Αλέξη μου έχεις δίκαιο,τα φιλαράκια σου δεν κάνουν τέτοια σε Έλληνες, μόνο σε Βούλγαρους,οπαδοί του Μακεδονικού ήταν. Αλλά δεν φταίτε εσείς έτσι και αλλιώς, αλλά οι πριμοδοτουμενοι του Ιβάν, SDNAδες,Metrosportιδες κτλ. Αλίμονο στην επόμενη μάνα,γιατί τον κρετινισμο δεν τον έχετε αποκλειστικότητα.

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι θέμα ούτε του ΠΑΟΚ ούτε του ΑΡΗ ούτε της ΑΕΚ κλπ. Θέμα έλλειψης παιδείας. Κρίμα κρίμα.. ψυχές χάνονται άδικα και ομάδες θησαυρίζουν. Ντροπή. Όλες οι ΠΑΕ πρέπει να πάρουν θέση και να καταδικάσουν το γεγονός. Και ο κύριος Αυγενάκης και ο πρωθυπουργός. Ντροπή σε αρρωστημένους παοκτσιδες, Αρειανούς, Ολυμπιακούς κλπ. Και δυστυχώς στην Αθηνα γίνονται πολύ χειρότερα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν τι χειροτερο απο αυτο γινεται στην Αθηνα. Συλλυπητηρια στην οικογενεια...

      Διαγραφή
  3. σήμερα κάθε σπίτι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας πρέπει να θρηνεί. Αυτό το παιδί θα μπορούσε να είναι το παιδί όλων μας! πιάσαμε πάτο το ανθρώπινο είδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν ξεχναω στα 14 μου χρονων πριν λιγα χρονια με κυνηγουσαν οπαδοι του παοκ γιατι φορουσα μια μπλουζα του αρη.... αρρωστα μυαλα δυστυχως εγω 14 και αυτοι γυρο στα 30 χρονων.... ειναι η ντροπη της πολης μας !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θανατική ποινή επαναφορά. Τίποτα άλλο δεν είναι δίκαιο να ησυχάσει η ψυχή υου τεθνεώτος και των γονέων του. Με συγχωρείτε αλλά θεωρώ βαρβαρότητα να ζήσει ο αλήτης που τον μαχαίρωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω σε συγχωρω. Μακαρι να επανελθει η θανατικη ποινη κι εγω το βρισκω δικαιο. Το παιδι δε θα γυρισει πισω αλλα η ποινη ειναι η μονη καταλληλη.

      Διαγραφή
  6. Η επίθεση με δρεπάνι δεν είναι οπαδική συμπλοκή ούτε οπαδική βία. Είναι προμελετημένη δολοφονική επίθεση.
    Εκείνοι που σκότωσαν το παιδί δεν είναι φανατικοί οπαδοί, είναι δολοφόνοι που φοράνε φανέλες. Είναι διαστροφικά μιάσματα που "προκλήθηκαν" από μια φανέλα άλλου χρώματος, αύριο από μια "φούστα", μεθαύριο από μια "διαφορετικότητα".
    Δεν είναι ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε ο ΑΡΗΣ ούτε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Είναι οι λωβοτομημένοι ποινικοί, μισθοφορικά συντηρούμενοι από τον εκάστοτε παράγοντα, υπολείμματα μιας μαύρης εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πιο σωστή αποψη που εχει ειπωθεί. Συμφωνώ φίλε μου. Μακάρι να γίνει κάτι σύντομα και να μη θρηνήσουμε άλλο θύμα. Καλό παράδεισο να έχει το παιδάκι και εύχομαι σύντομα να βρεθούν οι δολοφόνοι του και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

      Διαγραφή
  7. Δυστυχώς είναι ελάχιστες έως μηδενικές οι ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο του τόπου. Τι φταιει;
    1. οικογένεια
    2. ομάδες - σύνδεσμοι "φιλάθλων"
    3.κρατος ( σχετικές, ανάλογες, αρμόδιες υπηρεσίες για αποφυγή, αντιμετώπιση, εξάλειψη και πάταξη παρόμοιων κοινωνικών προβλημάτων)
    4. ανεργία - φτώχεια
    5. σχολεία - παιδεία και
    6. Όλοι όσοι γνωρίζουν, βλέπουν, ακούνε κατι και ...σφυρίζουν αδιάφορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανταζομαι εννοεις την οικογενεια του ανθρωπινου σκουπιδιου που σκοτωσε το παλικαρι. Σκουπιδι σκετο σκουπιδι και η οικογενεια του.

      Διαγραφή
  8. Όταν ως κοινωνία ασχολούμαστε με τις κοκορομαχίες των πολιτικών εντός κι εκτός Βουλής, όταν αποχαυνωνόμαστε μπροστά στην τηλεόραση με σειρές μυθοπλασίας που προβάλλουν τη βία σαν κάτι απόλυτα φυσιολογικό, όταν επιτρέπουμε τα πάντα στα παιδιά μας για να μην τα κακοκαρδίσουμε, όταν κλείνουμε το μάτι στις "μάγκικες" συμπεριφορές και δε μιλάμε για να μην "μπλέξουμε" , πολύ φοβάμαι ότι θα γίνουμε μάρτυρες κι άλλων παρόμοιων περιστατικών. Κρίμα στο παλικάρι, κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συλλυπητήρια ,έχω συγκλονισθεί. Ποιά ζώα ήταν αυτά ? ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να το δω τώρα το μαγκάκι μέσα στην φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΟΥΝΕ

      Διαγραφή
  11. Καλό παράδεισο και καλή υπομονή στους γονείς του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαφώς και πρεπει να τιμωρηθεί ο δολοφόνος... Με την πιο αυστηρή ποινη.... Τι να το κάνω όμως;;;γυρίζει πισω το παιδι;;;χασανε το παλικαρι τους οι γονείς του.... Συλλυπητήρια ο Θεός να τους δίνει κουράγιο και δυναμη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί καταργήθηκε η θανατική ποινή?

    Σε περιπτωση που αποδειχθει ποιος ειναι ο δολοφονος,γιατι θα πρεπει να ζει αναμεσα μας εστω και μεσα στη φυλακη?
    Εχει ανθρωπινα δικαιωματα καποιος που απροκλητα μαζι με 10 φιλους κατεβηκε απο ενα αυτοκινητο και εσφαξε με μαχαιρι ενα παιδι 18 ετων?

    Ειναι ανθρωπος αυτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπαρχουν χειροτερες τιμωριες απο την θανατικη ποινη

      Διαγραφή
  14. ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ. ΒΑΛΤΕ ΜΕΓΑΛΟ "Χ" Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ , ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΝ , ΤΑΙΖΟΥΝ , ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ... ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ "ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ".. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΝ...ΛΥΠΑΜΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόνο με ένα πράγμα διορθώνεται..μόνο με θανατική ποινή. Μόνο έτσι θα θα αρχίσει να μειώνεται όλη αυτή η παράνοια που ζούμε.τελος
    συλλυπητήρια στους οικείους του αδικοχαμένου παιδιού που χωρίς λογο και αιτία χάθηκε απλά γτ ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που ήταν κάποιοι άλλοι.τιμωρια και στις ομάδες που ανέχονται φανατικούς οπαδούς που φτάνουν μέχρι τις δολοφονίες.#RIP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κλείστε το πρωτάθλημα τώρα!!! Τι περιμένετε; τι μας προσφέρει; τα κονομάνε οι παράγοντες και στο δρόμο πεθαίνουν παιδάκια από σκατοκέφαλους υπάνθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τολμάνε οι πολιτικοί να το κλείσουν, αφού οι παράγοντες που αναφέρεις ότι κονομάνε, είναι κολλητάρια τους και τους στηρίζουν.

      Διαγραφή
  17. Λυπάμαι πάρα πολύ αυτούς τους χαροκαμενους γονείς. Όσο για τα υπόλοιπα μόνο η θανατική ποινή μπορεί να αποτελέσει την μοναδική τιμωρία αυτών των ψυχρων δολοφόνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 10 χρόνια να απαγορευτεί αυστηρά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα κληρικό όλα τα γήπεδα η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα τα συμφέροντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το 2009 στον δρόμο της παλιάς κεντρικής περπατούσαν τα δύο μου παιδιά τότε 12 και 13 ετών, και τους επιτέθηκε γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ για να τους πάρει τις μπλούζες που φορούσαν με το σήμα του ΑΡΗ. Ο επιτιθέμενος ήταν τότε περίπου 25 ετών και ντελίβερι. Τα παιδιά μου αντιστάθηκαν όσο μπορούσαν και από τις φωνές τους παρενέβησαν ευτυχώς κάποιοι και έδιωξαν τον ''άρρωστο'' οπαδό, ο οποίος πρόλαβε και κλώτσησε αρκετές φορές τα παιδιά μου. Τον ντελίβερι τον αναζήτησα και τον βρήκα, και ο οποίος βλέποντας την έκταση που θα έδινα στο θέμα ζήτησε πολλές φορές συγνώμη στα παιδιά μου και σε μένα, και έτσι το θέμα το έληξα εκεί.
    Ακόμη αυτός και οι όμοιοι του κυκλοφορούν ακόμη ανάμεσά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ δηλαδη δεχτηκες τις συγνωμες και συγχωρησες οτι επιτεθηκε και κλωτσησε στο δρομο αναιτια τα παιδια σου; Και μας λες οτι κυκλοφορουν ακομα αναμεσα μας; Εισαι καθολου σοβαρος;

      Διαγραφή
  20. Πόσο κρίμα πόσο αδικο ένας νέος να χάνεται γιατί και τι κουράγιο να δώσεις σε αυτούς τους γονείς; τι απάντηση να δώσεις σε αυτούς τους γονείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σταματήστε το πρωτάθλημα τώρα άχρηστοι πολιτικοί που ποτέ δεν αντιμετωπίσετε ούτε ένα πρόβλημα στα σοβαρά! Ούτε πρόληψη ούτε καταστολή εγκλήματος και κυρίως ούτε πραγματική έκτιση ποινών! Καλό παράδεισο παληκάρι μου και συγγνώμη που τόσα χρόνια δεν μπορέσαμε να αναδείξουμε έναν άξιο πολιτικό που θα μπορούσε να σου εξασφαλίσει τουλάχιστον το δικαίωμα στη ζωή! Συγγνώμη αγόρι μου που επιτρέψαμε στους αλήτες πολιτικούς να μην κάνουν τίποτα! Βρείτε τους απλά βρείτε του και δημοσιευστε τα ονόματά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οσοι μπορειτε ακομα,φυγετε εξωτερικο.
    Αυστραλια,Ν.Ζηλανδια.
    Τα παιδια σας στο μελλον θα σας ευγνωμονουν για την αποφαση σας.
    Συλληπητηρια στην οικογενεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οτι έφυγε ένα παιδί και όλη λέτε για οπαδους του παοκ λες και ξέρετε ποιος το έκανε έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη αν σε θίξαμε, μάλλον θα ήταν οπαδοί της Καλαμαριάς. Στέκεις καλά στα μυαλά σου άνθρωπέ μου; ή είσαι ίδιος με τους δολοφόνους.

      Διαγραφή
    2. Από ένα εκ των θυμάτων της επίθεσης αναγνωρίστηκε ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής και οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, ως ένας εκ των φερόμενων δραστών που συμμετείχαν στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.
      Ο συλληφθείς είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, αφού είχε συλληφθεί και το 2019 για ανάλογου τύπου επίθεση σε οπαδούς αντίπαλης ομάδας.

      Διαγραφή
  24. Η Βέροια είναι γεμάτη από τέτοια καθάρματα του ΠΑΟΚ οπαδούς και είναι γνωστοί ,βρώμα τις πόλης κανονική εδώ και χρόνια ,μακάρι να μη έχουμε α’εθνικη τη Βέροια να μαζεύονται όλα τα καθάρματα κάθε Κυριακή .τα είδαμε στο βόλεϋ με την άνοδο του φιλλιπου !απομονωστε τα γνωστά καθάρματα να σώσετε τα παιδιά σας πριν τα φανατίσουνε και τα κάνουνε ομοίους τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ισόβια βλέπω λένε οι περισσότεροι και θανατική ποινή,ΛΑΘΟΣ ίδια περίπτωση με Βούλγαρο που φορούσε κασκόλ του Άρη,τους την πέσανε παλικάρια ασπρομαυρα,τον σκότωσαν στο ξύλο και μια κοπέλα παρέα τους πέρασε από πάνω του με το αυτοκίνητο. Πρωτόδικη απόφαση εκτός από τον αρχιπαληκαρα 49 χρόνων που έμεινε να εκτίσει ποινή 7,5 ετών η κοπέλα και οι υπόλοιποι ελεύθεροι μέχρι το εφετείο,που σίγουρα θα μειωθούν οι πρωτοδίκες αποφάσεις. Τώρα φταίει το ποδόσφαιρο? Οι δικαστές τι δίκασαν? Ανεξάρτητη δικαιοσύνη? Όλα έχουν όνομα, φόβος δεν τα ονοματίζει ΚΥΡΙΟΙ τέλος οι προσωπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. οι συνδεσμοι σε τι ακριβως χρησιμευουν σε μια κοινωνια;
    αν δεν κλεισουν αυτοι οι ιδιωτικοι στρατοι των προεδρων των ομαδων και αν το επαγγελματικο ποδοσφαιρο δεν γινει ερασιτεχνικο στην ελλαδα τα θυματα θα συνεχισουν να υπαρχουν και το παιδι αυτο δεν θα ειναι το τελευταιο που θα θρηνησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν θέλω να πω πολλά. Απλά , είμαστε πολύ μακρυά απο ενα στοιχειωδώς ευνομούμενο επίπεδο. Αδικα αφήσαμε να φύγει ενα ακόμη δικό μας παιδί. Παιδί όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝΑΊΤΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΑΝΕΊΠΩΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ!
    ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!
    ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ( ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΉ ΦΟΡΑ ) ΔΡΑΣΤΙΚΗ - ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άδικα θα περιμένεις, ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΧΡΗΜΑ, ΨΗΦΟΙ. Η Θάτσερ μία ήταν και πέθανε.

      Διαγραφή
  29. Καλό παράδεισο Άλκη!🕊️❤️ Έφυγες τόσο άδικα. Μακάρι αυτα τα τέρατα που σου το έκαναν αυτό να το πληρώσουν με τους χειρότερους τρόπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ