Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έφυγε» ο Βεροιώτης δημοσιογράφος και ποιητής Δημήτρης Καρασάββας

Την Τετάρτη η κηδεία του
Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, ο Βεροιώτης δημοσιογράφος, ποιητής και ιστορικός - φιλολογικός ερευνητής Δημήτρης Ιορδ. Καρασάββας. Ο εκλιπών υπήρξε εκδότης - διευθυντής της δεκαπενθήμερης αστικής εφημερίδας της Βέροιας «Οι Καιροί» (1993 - 2012), ενώ είχε εργαστεί και σε τοπικές εφημερίδες και το ραδιόφωνο. Έχει εκδώσει πέντε ποιητικές συλλογές. Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών σε προγράμματα με σκοπό τη μελέτη της ιστορίας της Βέροιας. Υπήρξε μέλος της Εφορείας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας (2003 - 2008).

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 14:30, από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, εντός των κοιμητηρίων της Βέροιας.



3 σχόλια:

  1. Οι βάρκες στη σειρά
    σα να χάραζαν έναν φωτεινό
    διάδρομο προσγείωσης
    με τις λάμπες ασετυλίνης
    Στην πραγματικότητα όμως
    ήταν μια πλωτή γέφυρα
    που ένωνε αυτήν την πλευρά
    με τον Ουρανό
    Έτσι για να φτάνει πιο γρήγορα
    ο Κομήτης που μας φέρνει
    την Αλληλογραφία του Θεού...

    (Τα φεγγάρια του Αυγούστου, 2006)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΜΈΝΕ ΜΟΥ ΦΊΛΕ ΚΑΛΌ ΤΑΞΊΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΨΥΧΗ!ΠΡΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ