Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αδίστακτοι δολοφόνοι: Βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ένα 19χρονο παιδί που χτυπήθηκε με βαρβαρότητα στο κεφάλι και στο σώμα από αδίστακτους φονιάδες. Η εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Άλκη έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο δολοφονημένος 19χρονος είχε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις καθώς χτυπήθηκε με βαρβαρότητα από τους αδίστακτους φονιάδες. Όπως μετέδωσε το Mega, ο θάνατος του ναι μεν οφείλεται στο μαχαίρωμα που βρήκε τη μηριαία αρτηρία, ωστόσο υπήρχαν και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία θανάτου. Όλα αυτά δείχνουν το μένος των δολοφόνων με την Αστυνομία να βρίσκεται στο κυνήγι τους ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία «ομάδα ατόμων προσέγγισε παρέα νεαρών και έπειτα από ερώτηση σχετικά με την αθλητική ομάδα που υποστηρίζουν, εξαπέλυσαν εναντίον τους επίθεση με αιχμηρά αντικείμενα και θλώντα όργανα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή».

Γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία μετά τις 12.30 εχθές το βράδυ καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο». Η ίδια μάλιστα, κάλεσε και την αστυνομία.

Όπως σημειώθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, οι έρευνες της αστυνομίας δε γίνονται στα τυφλά. Οι Αρχές περιμένουν να συνέλθουν οι τραυματίες προκειμένου να δώσουν στοιχεία για την υπόθεση. Πραγματοποιήθηκαν 15 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων ένας 27χρονος ημεδαπός συνελήφθη για κατοχή ναυτικού πυρσού.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

17 σχόλια:

  1. Αν ποτέ αλλάξει αυτός ο κόσμος, σίγουρα επειδή καταργειθηκε το ποδόσφαιρο,,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηθικοί αυτουργοί,οι δικαστές της δολοφονίας του Βούλγαρου Τοσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο με ένα πράγμα διορθώνεται..μόνο με θανατική ποινή. Μόνο έτσι θα θα αρχίσει να μειώνεται όλη αυτή η παράνοια που ζούμε.τελος
    συλλυπητήρια στους οικείους του αδικοχαμένου παιδιού που χωρίς λογο και αιτία χάθηκε απλά γτ ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που ήταν κάποιοι άλλοι.τιμωρια και στις ομάδες που ανέχονται φανατικούς οπαδούς που φτάνουν μέχρι τις δολοφονίες.#RIP αλλά ναι μόνο τότε με την χρυσή αυγή ξεσηκωθηκατε.τωρα που με πρόφαση ομάδες δεν πρέπει να θέσουμε τις ομάδες και τους συνδέσμους ως εγκληματικές οργανώσεις που μέσα από εκεί ξεσηκωνοντε και οργανώνονται για φασαρίες.λες και είμαστε εχθροί. Τιμωρία και πλέον παραδηγματικη τώρα για τους δολοφόνους ενός αθωου παιδιού που ούτε προκάλεσε ούτε έκανε κατι και όχι να κάνει 5 χρόνια φυλακή και μετά να βγει έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και οι θύτες θύματα είναι της δικής μας ανατροφής. Εμείς οι γονείς φταίμε για την ανατροφή που δίνουμε στα παιδιά μας και γίνονται εγκληματίες. Ανείπωτο πένθος για την οικογένεια του θύματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θάνατος! Έτσι απλά θανατική ποινη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό να το σκεφτείτε όταν περνάμε και εδώ στη Βέροια έξω από τον σύνδεσμο του παοκ και φοβόμαστε γιατί μας κοιτάνε με μισό μάτι. ΤΟ ΝΟΥ!Κάντε κάτι! Πριν να είναι αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Δεν ντρέπεσαι ρε, μετά τη δολοφονία του παιδιού να πολωνεις το λιμάνι πςρισσοτερο; λες και τα υπόλοιπα σωματεία ομάδων είναι καλύτερα. Αίσχος ότι σας, φανατισμενοι αμόρφωτοι θερμοκέφαλοι. Κλείσιμο όλα τα σωματεία και αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για ένα διάστημα.

      Διαγραφή
    2. Εσύ έχεις σίγουρα μεγάλο πρόβλημα που αντί να κοιτάξεις το δάσος κοιτάς το δέντρο φαντάσου τι είσαι και εσύ

      Διαγραφή
  8. κανείς μα κανείς φίλαθλος στα γήπεδα ξανά, ούτε ένα εισιτήριο να μην ξαναπουληθεί, τέλοςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας και θα δούμε το πρόσωπο μας σε πολλά από αυτά που γίνονται γύρω μας.
    ΟΧΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΦΕΛΙΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΟΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΟ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ , ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΔΕΙΑ , ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ "ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ" ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ , ΜΑ... ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ...ΣΥΜΦΩΝΩ...ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ , ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΕΧΩ ΑΠ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΩΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ-ΗΡΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεγαλώνεις ένα παιδί με τόσο κόπο και αγώνα και έρχεται ξαφνικά ένας εγκληματίας και ξαφνικά του αφαιρεί τη ζωή!!!!Τι να πεις σε αυτούς τους χαροκαμένους γονείς.Κουράγιο και καλό παράδεισο στο παλικάρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οσο θα θπαρχει ατιμωρησια αυτα τα φαινομενα θα υπαρχουν. Κριμα στο
    παληκαρι. Του εκοψαν το νημα της ζωης του στην αρχη.Δεν προλαβε να ζησει. .Η πολιτεια ειναι υποχρεωμενη
    να συλλαβει τους δολοφονους και να τιμωρηθουν παραδειγματικα και ας αφησει κατα μερος τα λογια και τις υποσχεσεις. Να τιμωρηθουν με ισοβια πραγματικα και οχι εικονικα. Κουραγιο στους γονεις του παιδιου που ανεβαινουν ενα γολγοθα. Ειναι φοβερο να στειλεις το παιδι σου να σπουδασει και καποιοι αλητες να το σκοτωσουν.Κρεμασμα στα αλητακια. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπαρχουν ηθικοι αυτουργοι προεδροι ομαδων που δηθεν ενδιαφερονται εκ των υστερων κλεισιμο γηπεδων τιποτε αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθικοί αυτουργοί δεν είναι μόνο οι πρόεδροι των μεγάλων κυρίως ομάδων, τη μεγαλύτερη ευθύνη γενικά για δολοφονίες και άλλα κακουργήματα την έχουν οι πολιτικοί. Ειδικά τα τελευταία χρόνια ο Τσίπρας με υπουργό δικαιοσύνης τον ανεκδιήγητο Παρασκευόπουλο, άλλαξαν τον ποινικό κώδικα και άδειασαν τις φυλακές, με αποτέλεσμα σκληρά εγκλήματα δολοφονίες, βιασμοί, παιδεραστίες να πέφτουν στα μαλακά. Τα βλέπουμε κάθε μέρα και αγανακτούμε. Ηθικός αυτουργός είναι και ο Μητσοτάκης που αν και έχει τρία χρόνια την εξουσία δεν άλλαξε το Νόμο για να γίνουν πολύ πιο αυστηρές οι ποινές. Αναβολή στην αναβολή μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση κι αφού περάσουν χρόνια πέφτουν στα μαλακά, αλλά ο Έλληνας ραγιάς αυτούς θέλει να ψηφίζει χρόνια και χρόνια, όταν όμως το κακό χτυπήσει την πόρτα του, τσιρίζει και χτυπιέται, αλλά τότε είναι πολύ αργά.

      Διαγραφή
  14. ΠΛΕΟΝ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΙΤΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΡΙΜΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ