Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαρτζώκας: Ο «Πολακισμός» είναι απειλή για τη δημοκρατία

Μπηχτές και στο ΚΙΝΑΛ που κρατάει ίσες αποστάσεις
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Τάσος Μπαρτζώκας παίρνει θέση για όλα όσα συνέβησαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο μεταξύ του Προέδρου της Βουλής και του Παύλου Πολάκη. Ο Βουλευτής Ημαθίας καυτηρίασε την συμπεριφορά του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας με ιδιαίτερη έμφαση πως είναι αγκάθι και απειλή για την δημοκρατία. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«Ο «Πολακισμός» είναι αγκάθι και απειλή για τη δημοκρατία. Τα αγκάθια του Πολακισμού πρέπει να ξεριζώνονται ευθύς αμέσως, μέσω της ρητής και απερίφραστης καταδίκης του. Γιατί η δημοκρατία χρειάζεται στιβαρούς υπερασπιστές και όχι «ισαποστάκηδες». Όσοι ανέχονται τον Πολακισμό γίνονται και τιμητές του, ακόλουθοί του. Ας το έχουν στο νου τους εκεί στο ΚΙΝΑΛ.»

8 σχόλια:

  1. Ο πολακισμος είναι η μόνη αντίσταση στο φασιστικό φαρισαϊσμό σας,όταν θέτεις ερωτοαπαντηματα Novartis εκτός θέματος συζήτησης και αρνησαι την απάντηση φιμωνοντας τον απαντωντα επειδή είναι #εκτος θέματος#.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την Νοβαρτις,για τον φουρδιώτη καμία κουβέντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενω ο Αδωνισμος δεν ειναι καταστροφη Τασο ...αντι μα βγειτε και να καταδικασετε οποιαδηποτε πολιτικη βλακεια, παραλογισμος κτλ κανετε μονοπλευρη κριση με αποτελεσμα να σας συχενεται ο λαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν δεν υπήρχε Γεωργιάδης δεν θα υπήρχε Πολακης για αυτό καθάρισε πρώτα το κόμμα σου από τέτοιες σαβουρες και μετά μίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Πολακης πραγματι ειναι υπερβολικος, ακραιος, εστω και ημιάγριος! Αλλα κακώς του εκλεισε το μικροφωνο. θα ελεγε 3-5 λεπτα αυτα που ηθελε να πει για τη NOVARTIS και θα συνεχιζε.
    τελικά τα λεφτα απο την υποθεση αυτη τι εγιναν;; ποιος τα πηρε χοντρα;; Παλι ΚΑΝΕΝΑΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειστε για γελια εκει στην ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ..."ΠΙΣΤΟΣ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ