Η μέχρι πρότινος Προϊσταμένη Οικονομικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας κόρη του Χρήστου Καραγιάννη και της Ουρανίας Λέτσιου-Καραγιάννη, γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1979 και κατοικεί στη Βέροια. Έχει έναν αδερφό τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραγιάννη, είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία κ. Χρήστο Παπαευθυμίου και μητέρα τριών(3) παιδιών.
-Το 2001 αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στον τομέα της Ιστορίας, Φιλοσοφίας και Κοινωνιολογίας του Δικαίου του τμήματος Νομικής του Α.Π.Θ. Πτυχιούχος τριών(3) ξένων γλωσσών (Αγγλική, Γαλλική και Ιταλική)
-Δικηγόρος του Πρωτοδικείου Βέροιας από το 2004 έως και το διορισμό της στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας το 2009.
-Από το 2012 υπηρετεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας.
-Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία με πολλή υπομονή και ατσαλένια νεύρα έτσι ώστε να ανταπεξέλθει με επιτυχία στο δύσκολο έργο, την πολύ δύσκολη περίοδο που ανέλαβε το «τιμόνι» των Διοικητικών-Οικονομικών υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας.
Μπράβο της το αξίζει !!!Αξια
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτο εξωτερικό βρίσκονται άνθρωποι με τίτλους διδακτορικών. Πως να βρούνε δουλειά . Άνω κάτω και τα κόμματα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα διδακτορικά δεν γίνονται ( και δεν θα έπρεπε να γίνονται ) για να βρει μια παρόμοια εργασία κάποιος. Στο χάλι όμως που φτάσαμε - μας έφτασαν θα δούμε πολλά ακόμη!
ΔιαγραφήΕξαιρετικό προφίλ.Υπεροχη προϋπηρεσία.Οχι για το Οικονομικό όμως κύριοι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπήρχαν και καλύτερες επιλογές αλλά....
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολλά πτυχία αλλά κανένα σχετικό με το αντικείμενο που ανέλαβε. Είναι σαν να εμπιστεύεσαι έναν γιατρό να πετάξει ένα αεροπλάνο !!! Γίνεται;
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα προσόντα τα έχει,αν είναι και γαλάζια που μάλλον είναι τότε θα μακροημέρευσει, λοιπόν καλή επιτυχία.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ μιζέρια στην πόλη της Βέροιας δεν θα φύγει ποτέ. Προσοχή μη δαγκωσετε την γλώσσα σας!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ μιζέρια στην Ελλάδα και όχι μόνο στη Βέροια είναι άξιοι με εμπόδια και άξιοι χωρίς εμπόδια. Τώρα όμως αλήθεια είναι ότι σε ένα διαλυμένο ΕΣΥ τι αξία να φανεί και από ποιους;
ΔιαγραφήΠώς βολεύονται οι άριστοι...
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε πολύ κόπο, με πολλή δουλειά και πάνω από όλα με την αξία της!! Για τη συγκεκριμένη το υπογράφω!!! Όχι ανώνυμα!! Καλή σταδιοδρομία της εύχομαι και δύναμη να αντιμετωπίζει τα πικρόχολα σχόλια!! Κατερίνα
ΔιαγραφήΚαι ο οικονομολόγος με μεταπτυχιακό, και αντίστοιχες γλώσσες θα ανοίξει καφέ ή θα δουλέψει εποχικός στα εργοστάσια το καλοκαίρι ή θα περιμένει κανένα οκτάμηνο στο δημόσιο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα της πολιτικής οικογενειοκρατείας.
Πως να μην φύγουν λοιπόν οι νέοι μας σε άλλες χώρες ;
Οι ανόητοι πολιτικοί δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το ότι πληρώνουν γονείς και δημόσιο για να μορφωθούν και να ειδικευτούν σε κάποια επιστήμη τα παιδιά μας και μετά φεύγουν και αποδίδουν σε άλλες χώρες.
Συνεχίστε να δοξάζετε αυτούς τους πολιτικούς και το σύστημα που έστισαν.
Δημοσιος υπαλληλος γραφει ειναι σε νοσοκομειο απο το 2009.13 χρονια.Δεν διοριστηκε χθες.Απο προισταμενη εγινε διευθυντρια λογω ικανοτητων προφανως ,γνωσεων και σπουδων και καθαρα λογω συνταξιοδοτησης του προηγουμενου διευθυντη.Καποιος επρεπε να γινει.Δυσυχως δεν πρεπει να φευγουν τα παιδια στο εξωτερικο ή να δουλευουν σε κατι που δεν σπουδασαν, αλλα θεωρω πως ο ικανος θα βρει τον δρομο του Ελλαδα ή εξω.
ΔιαγραφήΟικογενειοκρατία πλέον όχι μόνο από τους πολιτικούς αλλά από τους ίδιους τους δημοσίους υπαλλήλους παλιότερων ετών.
ΔιαγραφήΗ διεύθυνση Διοικητικών χρειάζεται νομικές γνώσεις . Ολες οι αρμοδιοτητες έχουν να κάνουν με τους νόμους. Πέρασε λέει και από προϊστάμενη οικονομικών που εχει εμπειρία και απο εκεί. Η καταλληλη επιλογη με τετοιο βιογραφικο και με τετοια πτυχια και διδακτορικα. Μακαρι και σε ολες τις παρομοιες θεσεις του δημοσιου να υπηρχαν τα καταλληλα ατομα .Σε μια χωρα που εχουμε υπουργο δικαιοσυνης γιατρο και υπουργο υγειας δικηγορο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΣΑΛΙΑΓΚΑ
ΔιαγραφήΔεν αμφισβητώ τα προσόντα της,αλλά η κομματική ταυτότητα αποτελεί διαβατήριο για είσοδο και ανέλιξη στο δημόσιο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΛέμε ότι κάποιοι άξιοι πολύ γρήγορα απορροφωνται σε θέσεις στο δημόσιο και κάποιοι καθόλου. Πάνε τάχα κάπου μακρυά και εννοείται μετά μέσα μαθαίνεις τη δουλειά, αλίμονο αν δεν δουλεύεις κιόλας. Πως ξεπερνάνε όμως καποιοι τόσα εμπόδια πριν μπουν, που επίσης άλλοι άξιοι και με τα ίδια πτυχία δεν μπορούν. Ας ευχηθούμε με το διαλυμένο ΕΣΥ, εμπόδιο για οποιονδήποτε θα ήταν σε τέτοια θέση να μπορέσει να εργαστει. Αλλά οι δημόσιοι υπάλληλοι υπηρετούν όχι τους πολίτες αλλά τις εκάστοτε κυβερνήσεις . Νομίζουν τους πληρώνουν τα πρόσωπα αυτά και όχι ο λαός. Η είδηση όμως αυτή σε τι χρησιμεύει; Μήπως το πόστο και όχι ο άνθρωπος είναι το αυριανό κομματικό περίπτερο για να περνούν υποψήφιοι να προβληθούν για ψήφους;
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι βάρος σηκώνουν άξιοι και για ανάξιους και για το δημόσιο κοινό όταν το τελευταίο θέλει να " φάει".
ΑπάντησηΔιαγραφή