Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενισχύστε τη μνήμη σας με τα Αιθέρια έλαια και βότανα της Herbstore.gr

Στο ηλεκτρονικό αλλά και στο φυσικό κατάστημα της herbstore.gr, (Κεντρικής 71 Βέροια) θα βρείτε πάνω από 40 αιθέρια έλαια, βότανα, κάψουλες και βάμματα με προέλευση από την περιοχή της Ημαθίας που έχουν την ικανότητα να βελτιώνουν τη μνήμη μας και να βοηθάνε στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου. Ακόμα θα βρείτε αναλυτικά στοιχεία για την προέλευση, την παραγωγή και τη χρήση των προϊόντων καθώς και συμβουλές για τη χρήση τους.

Ενδεικτικά προϊόντα που ενισχύουν τη λειτουργία του εγκεφάλου:

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο


Το αιθέριο έλαιο του Δεντρολίβανου χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για προβλήματα κυκλοφορικού, για τον πονοκέφαλο, την κούραση, τις μολύνσεις του δέρματος, τους μυϊκούς πόνους, για κράμπες, βελτίωση μνήμης και πνευματική διαύγεια. Εξαιρετικό για πρόβλημα κυτταρίτιδας και ψωρίασης.


Βαλσαμόχορτο Σε Εμβαπτιζόμενα Φακελάκια





Συσκευασία με εμβαπτιζόμενα ροφήματα που περιέχει τα επίγεια τμήματα του φυτού. Μερικές από τις ιδιότητες του βαλσαμόχορτου: είναι ιδανικό για το άγχος, τονωτικό για την αποκατάσταση του νευρικού συστήματος καθώς και λειτουργεί σαν αναλγητικό.

Κάψουλες Κράταιγο 70 Τεμάχια 600mg




Ο κράταιγος είναι σπασμολυτικός και καταπραϋντικός, ελαττώνει τις εξάψεις του νευρικού συστήματος καθώς και της στηθάγχης. Επιπλέον, σε συνδυασμό με το γκίνγκο (Ginkgo biloba), ο Κράταιγος χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη μνήμη. Δρα, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος μέσα στο κεφάλι και ως εκ τούτου αυξάνει την ποσότητα του οξυγόνου στον εγκέφαλο.


Περισσότερα προϊόντα της Herbstore.gr θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια.

Ακόμα, ακολουθείστε τις σελίδες στα social media: Facebook & Instagram

+30 23310 62472, +30 2331 502 411, +30 698 572 9561


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ