Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πλατύ: «Προπολεμικός» πίνακας ανακοινώσεων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

Στην εποχή της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και του 5G, κάποιες δημόσιες συγκοινωνίες λειτουργούν ακόμα με vintage αποχρώσεις. Όπως για παράδειγμα, ο Σιδηροδρομικός Σταθμός που βρίσκεται στο Πλατύ, ο οποίος διαθέτει έναν «προπολεμικό» πίνακα ανακοινώσεων για τα επερχόμενα δρομολόγια. Αν και πραγματοποιήθηκε μια σχετική ανακαίνιση στους Ολυμπιακούς του 2004, ο πίνακας παραμένει αναλλοίωτος στον χρόνο. Ενδεχομένως να έχει συλλεκτική αξία, γιατί αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί που δεν μπαίνει σε ψηφιακή μορφή. 

Και εύλογα αναρωτιέται κανείς, μα καλά είναι τόσο δύσκολο να τοποθετηθεί μια υπερσύγχρονη οθόνη που να ενημερώνει με ακρίβεια το επιβατικό κοινό;

Την συγκεκριμένη επισήμανση την έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρώην αντιδήμαρχος της Βέροιας Δημήτρης Δάσκαλος, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Σταθμό.


8 σχόλια:

  1. Η ανάπτυξη ήρθε στην Ελλάδα... απλά μας πήγε προς τα πίσω... Καμιά πενηνταρια χρόνια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικώς οι σταθμοί των τρένων έχουν προβλήματα χώρων αναμονης,φωτισμου,καθαριοτητας,ασφαλειας,συντηρησης,καλών ηχητικών εγκαταστάσεων κτλ.
    Και φυσικά όπως σχεδόν πάντα... ΚΑΘΥΣΤΕΡΉΣΕΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κάτι πρέπει να αλλάξει σε εποχές 5G, είναι η νοοτροπία ότι το παλιό, "προπολεμικό" όπως ειρωνευόμενος αναφέρετε, είναι κακό και άχρηστο. Η ραγδαία ανάπτυξη εμπεριέχει πρωτίστως σεβασμό στο παρελθόν και όχι απλά γρήγορο internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν μέρη συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά στην προκειμένη περίπτωση αυτή η πινακίδα είναι ντροπή. Και ακόμα πιο ντροπιαστικό είναι ότι κρύβουν τα δρομολόγια που δεν θα εκτελεστούν με χαρτοταινία.

      Διαγραφή
  4. ΑΞΙΟΙ πάντως που έχουν σε πινακίδα τον Ήλιο της Βεργίνας... γιατί εδώ στην Βέροια δεν τον συναντάς πουθενά..... μάλλον χρειάζεται να πας ενα ταξίδι στα Σκόπια για να τον δείς !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δέν χρειάζεται να πάς μέχρι το Πλατύ. Πήγαινε δες τα χάλια του σταθμού στη Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με αυτα θα ασχολουνται οι παναξιοι βουλευτες μας...εχουν πιο "ενδιαφεροντα" θεματα που ειναι κοντα στις παραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ά,ρε χρόνια... κατεβαίναμε στο πλατύ για ανταπόκριση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ