Τηλεκπαίδευση: «Κράσαρε» πάλι το Webex - Προβλήματα και στη Βέροια
Μετ' εμποδίων συνεχίστηκαν τα διαδικτυακά μαθήματα το πρωί της Παρασκευής 19 Μαρτίου μέσω Webex, καθώς για άλλη μια φορά εκπαιδευτικοί και μαθητές ήρθαν αντιμέτωποι με προβλήματα σύνδεσης στην πλατφόρμα. Τα προβλήματα αυτά εμφανίστηκαν δυστυχώς σε δεκάδες περιοχές της χώρας προκαλώντας εκ νέου αναστάτωση σε εκπαιδευτικούς και μαθητές. Ανάμεσά στις πόλεις που είχαν το πρόβλημα ήταν και η Βέροια... Ενδεικτικά αναφέρουμε την Αττική (κέντρο Αθήνας, Πολύγωνο, Κυψέλη, Ηράκλειο, Νέο Κόσμο, Καλλιθέα, Γαλάτσι, Πατήσια, Πειραιά) αλλά και Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πάτρα, Αργολίδα, Λακωνία, Λάρισα, Ευρυτανία, Πέλλα, Άρτα, Βέροια, Σέρρες, Κατερίνη, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Καρδίτσα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Σκιάθο, Σάμο, Κω, Κέρκυρα και Κρήτη.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών η Κατερίνα Τσιγαδάκη. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα
-
Κλείνουν ραντεβού σε απόμερες καφετέριες, ενώ οι πιο τολμηροί συναντιούνται απευθείας σε σπίτια, «για ό,τι προκύψει»
-
Πλούσιο φωτορεπορτάζ και τα ονόματα των νικητών Με λιακάδα και γλυκές για την εποχή θερμοκρασίες, ολοκληρώθηκε το
-
Ποιοι ήταν οι νικητές των τριών αγώνων Με ιδανικές καιρικές συνθήκες, αναμενόμενο κρύο λόγω εποχής, με πολύ
-
Η μηχανή του καρφώθηκε σε μπάρες Τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/12) στη
-
Περίεργες εικόνες αντικρίζουν αυτές τις ημέρες όσοι περνούν από τον Αλιάκμονα, καθώς ο ποταμός έχει πάρει μια εντυπωσιακή πράσινη
-
Ονόματα και θέματα εμπνευσμένα από παιδικά, γλυκά, παραμύθια, μιούζικαλ και βραδιές όσκαρ!
-
Οι οικογένειες των κεκοιμημένων, παρακαλούν τους συγγενείς και τους φίλους, όπως προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς, προκειμένου να
-
Ύψους 563,5 ευρώ ανά στρέμμα Mια σημαντική εκκρεμότητα για τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας
-
Σώτο και Μαρία να σας ζήσει! Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το βράδυ του Σαββάτου (13/12) ο




ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ -ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ - ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΟΠΟΙΟΎΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΆΓΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΝΆΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. Ε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.