Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σιούτης» Γούνα - Δέρμα: Επιστρέφουμε την Δευτέρα 18/1 με εκπτώσεις σε όλα τα είδη!

Η αγορά επαναλειτουργεί από την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και το κατάστημα «Σιούτης» Γούνα - Δέρμα είναι έτοιμο να υποδεχθεί και πάλι τους πελάτες του, με όλα τα μέτρα προστασίας για ασφαλείς αγορές. Στο κατάστημα «Σιούτης» στην οδό Εδέσσης 6 στο κέντρο της Βέροιας, μπορείτε να δοκιμάσετε τις νέες χειμερινές παραλαβές σε γυναικεία δερμάτινα και γούνινα παλτό, ζακέτες και γιλέκα, σε ανδρικά δερμάτινα πανωφόρια, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μοντέρνων και κλασσικών σχεδίων, αλλά και μια μεγάλη γκάμα σε δερμάτινα αξεσουάρ για τον άνδρα και τη γυναίκα (τσάντες, καπέλα, γάντια, ζώνες κτλ) με την εγγύηση ποιότητας της πολυετούς εμπειρίας στο χώρο.

Όλα τα είδη σε μοναδικές εκπτώσεις!

Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε το γουναρικό ή το δερμάτινο που σας αρέσει, μέσα από το ολοκαίνουριο και εύχρηστο e-shop του καταστήματος «Σιούτης» Γούνα - Δέρμα. Σε λίγες ημέρες, έτοιμο

Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εξυπηρέτηση και μετά την πώληση (After Sales Service) που περιλαμβάνει: μεταποίηση, διορθώματα, βαφή, καθάρισμα κλπ.

Καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» θα βρείτε:
1. Κεντρικό Κατάστημα: Εδέσσης 6, Βέροια
τηλ. 23310 28830
2. Εργαστήριο: Σιάτιστα

E-shop: sioutisleather.gr
Βρείτε μας και στο facebook ΕΔΩ
Ακολουθήστε μας στο instagram: sioutis_leather_and_furs


Δείτε παρακάτω ένα μέρος από την απίστευτα μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα και που θα καλύψει κάθε γούστο, περίσταση και μπάτζετ.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας για να δείτε ακόμα περισσότερα σχέδια και την νέα χειμερινή κολεξιόν!

Τα προϊόντα, του καταστήματος «Σιούτης», είναι κυρίως εισαγωγής, με κυριότερη χώρα προέλευσης την Ιταλία (Tziveli, Rossi, Olivieri, Gimos, Gitor, Delan, Langellotti, CR, Phoenix κλπ) αλλά και άλλες χώρες όπως η Γαλλία (Intuition από το Παρίσι Guy Laroche), Γερμανία (Bugatti, Trapper), Αμερική (Juicy Couture), Δανία, Ισπανία αλλά και εγχώριες ελληνικές εταιρίες.


Γυναικεία
















































Ανδρικά



























Τσάντες & Αξεσουάρ









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ