Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η μόνη λύση, η μόνη σωτηρία, το μόνο φως είναι το εμβόλιο

Της Λιάνας Γερασοπούλου

Η διάρκεια και η αυστηρότητα των περιοριστικών μέτρων ας πούμε πως είναι ένα θέμα που προκαλεί διχασμό ανάμεσα σ' αυτούς που τα εισοδήματά τους παραμένουν σταθερά μέσα στην πανδημία και αυτούς που εξαιτίας της καταστρέφονται και θα πεινάσουν. Αυτό όμως που όλους μας ενώνει είναι ένα: η μόνη λύση, η μόνη σωτηρία, το μόνο φως είναι το ΕΜΒΟΛΙΟ. Μην σκέφτεστε αντιδραστικά, κομματικά, ψεκασμένα και συνωμοσιολογικά. Μη μπλέκετε άλλα ζητήματα όπως η επάρκεια των ΜΕΘ, ή οι ενδείξεις θεραπείας με μονοκλωνικά αντισώματα. Είναι σημαντικά ζητήματα, αλλά άλλης συζήτησης.

Οι αλλεργικοί επικοινωνήστε με τον γιατρό σας. Είναι ελάχιστοι αυτοί που δεν πρέπει να εμβολιαστούν, δεν υπάρχει αντένδειξη για όσους (όπως και εγώ) έχουν παρουσιάσει κάποια αλλεργική αντίδραση σε ένα αντιβιοτικό. Αλλά και αλλεργική αντίδραση να υπάρξει παρ' ελπίδα, θα υπάρχει επί τόπου τρόπος αντιμετώπισης. Αυτό που θα έπρεπε πραγματικά να μας τρομάζει, είναι ο κίνδυνος που προκύπτει από τη νόσηση.

Όσοι δεν έχετε ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση, κάντε το. Τα ραντεβού για τον εμβολιασμό θα γίνονται μέσω αυτού του (πολύ χρήσιμου) εργαλείου. Όσοι έχετε αμφιβολίες, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας να σας εξηγήσει τα πάντα. Δε θα βαρεθώ να πω για εκατοστή φορά πως το DNA σας δεν κινδυνεύει με αλλοίωση και να σας το αποδείξω με σχήματα και παραπομπές.

11 σχόλια:

  1. Οἱ ἀρνητές τῆς λογικῆς ψεκασμένοι φουμωτροφόροι καραντινάκηδες ἔφθασαν σέ ἄλλο ἐπίπεδο. Ἐν τῷ 21ῳ αἰῶνι, κατήντησαν ἀρνητές καί τῶν φαρμάκων γιά τήν ἀντιμετώπισι τῶν ἐποχικῶν ἰώσεων! Πόσο θά κατρακυλήσουν ἀκόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμβόλιο δεν λέγεται.
    Είναι mRna.
    Μέχρι το 2020 υπήρχε πριν άλλος εμβολιασμός γενικού πληθυσμού με mRna;
    Η σιγουριά του λόγου ορισμένων επιστημονων, θυμίζει στους ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, γνωστού ζιζάνιοκτονου της πιο γνωστής γερμανικής φαρμακοβιομηχανιας που είχε λάβει εγκριση χρήσης στην Ευρώπη. Αμερική, Αυστραλία Αφρική, Νότια Αμερική ρωσσια ΚΙΝΑ, από οργανισμούς διεθνους ελέγχου, ότι είναι καλοοοοοοο
    Ραουνταπ κυρία μου λεγότανε και έχει στείλει στο άλλο κοσμο από καρκίνο χιλιάδες αγρότες. Τότε, ήταν ελεγμένο.
    Τώρα αν ραντισεις θα σε κλείσουν φυλακή και θα ψάχνουν παπά να σου κάνει τελευταία εξομολόγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς ετσι και άλλο τόσο.

      Διαγραφή
    2. το ραουνταπ δεν αποσύρθηκε ( ακομη). πολλα εχουν γραφει και γραφονται για αυτο το ζιζανιοκτόνο αλλα ειναι οπως τα λες, εχει αδεια απ ολους τους μεγαλους ελεγκτικους φορεις για κυκλοφορια. αυτο που ακουγεται ειναι οτι περναει στην τροφικη αλυσιδα κυριως μεσα απο τα σιτηρα (ζιζανιοκτονια) και ετσι φτανει στο τραπεζι μας και οχι οτι προκαλει καρκινο στους αγροτες λογω της χρησης του.
      δεν δεν αποκλειεται καποια στιγμη να το αποσύρουν οπως εχουν κανει και με πολλα αλλα, ακομη και με φαρμακα για ανθρωπους. αυτο φαινεται - ακουγεται ενα λογικο επιχειρημα εναντια των εμβολιων.
      σε καθε περιπτωση το προβλημα ειναι μεγαλο και ολοι θελουμε - απαιτουμε γρηγορες λυσεις, ο καθενας για το δικο του λογο.

      Διαγραφή
  3. Να το κάνει αυτή το εμβόλιο,εμας μας αρεσει κι ετσι να ζούμε έγκλειστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποσο οξυμωρο να αρνουνται το εμβολιο, ανθρωποι που τρωνε μπολιασμενα φρουτα, κρεατα, σπορους. αν υπαρχει μια παγκοσμια ελιτ που ελεγχει τον κοσμο, εγω θα πω οτι και καλα μας φερεται με αγαπη και στοργη που αλλου δεν βρισκεις. εχουμε την αναιδια να μιλαμε και να ξερουμε τα παντα χωρις ιχνος γνωσης και βαθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος κατέχει την γνώση?
      Επηρεαζεται η γνώση απο τα ορια της επιστήμης την συγκεκριμένη χρονικη περίοδο?
      Οσοι κατέχουν την γνώση μιλανε,η μονο αυτοι που τους απευθυνεται ο λογος?

      Ποιος θα κρίνει ποιοι και ποσοι ειναι αναγκαιο να κανουν το εμβόλιο?

      Διαγραφή
  5. Πολλοί θα παρελάσουν..! που να χάσουν τέτοια ευκαιρία!!!
    Είδαν την άλλη την Μπαμπούσκα την κακάσχημη που πλάσαρε τις μάσκες από την μπλούζα της πώς βόλεψε το σπλάχνο της , βλέπει τον ψαριανό πολύ θέλει...?
    Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω απλά θέλω βεβαίωση με ΑΜΚΑ αυτού που θα μου το κάνει...!
    Έχει τα κότσια κανείς να την δώσει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ.. ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ! ΤΕΤΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΕΜΑ ΜΥΑΛΟΥ. ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η κα ΠΛΑΚΑΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ. ΞΕΡΕΤΕ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΥ ΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ; Ο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΝΕ...
    ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
    ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ 40 ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ.
    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΥ; ΜΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΄΄Ε΄΄ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ;; ΜΕ ΗΜΙΠΑΡΕΣΗ; ΜΕ ΚΩΦΟΣΗ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΥΤΙ; ΚΑΙ ΑΛΛΑ;;
    Α ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ..
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το εμβόλιο που βγήκε μέσα σε 5 μήνες ενώ κανονικά θα έπρεπε να πάρει 5 χρόνια δεν είναι φώς, το εμβόλιο που όποια εταιρεία το έβγαζε πρώτη θα έπαιρνε και όλο το κασέρι δεν είναι φώς, οι απανταχού κυβερνήσεις που θέλουν να κάνουμε το εμβόλιο για να ξαναρχίσουμε να δουλεύουμε και να καταναλώνουμε όπως πριν σίγουρα δεν θέλουν να μας δώσουν το "φως" όπως βλακωδώς υποστηρίζει η κύρια στο άρθρο. Αυτό το εμβόλιο θα είναι ένα βαθύ σκοτάδι. Η απάντηση μας θα πρέπει να είναι απλή: δεν συμμετέχουμε στο πανηγύρι σας, παράγουμε και καταναλώνουμε την τροφή μας μόνοι μας και προσπαθούμε να αυτονομούμαστε κάθε μέρα και πιο πολύ και αφήστε τα ζωάκια να τρέχουν πανικόβλητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ