Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χρυσοχοΐδης: «Οποιος δεν τηρεί τα μέτρα, σκάβει τάφους»

«Όλη η Αστυνομία θα είναι στους δρόμους»
«Όποιος δεν τηρεί τα μέτρα σκάβει τάφους», τόνισε ο Ημαθιώτης υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, στις δηλώσεις του σχετικά με τις δράσεις της ΕΛΑΣ στο πλαίσιο των νέων περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό. «Όποιος διασκεδάζει πίνει και τρώει, χωρίς να τηρεί τα μέτρα, σκάβει τάφους. Όποιος μαγαζάτορας σκέφτεται την είσπραξη της τελευταίας ημέρας και παρανομεί σκάβει τάφους. Είμαστε υποχρεωμένοι και ταυτόχρονα αποφασισμένοι να μην αφήσουμε εκδήλωση τέτοιων περιστατικών και τέτοιων συμπεριφορών», είπε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

Αναφερόμενος στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, χθες, Παρασκευή, επισήμανε: «Η Αστυνομία έκανε 48.000 ελέγχους για μάσκα και αποστάσεις, ενώ κατέγραψε περίπου 1.900 παραβάσεις. Επίσης, έκανε ελέγχους σε 3.600 μαγαζιά με 254 παραβάσεις. Οι έλεγχοι του Σαββατοκύριακου θα είναι περαιτέρω σαρωτικοί και εντατικοί».

Αμέσως μετά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε, ότι όλη η Αστυνομία είναι και θα είναι στον δρόμο, από τον αρχηγό της μέχρι τον τελευταίο απλό αστυφύλακα, ενώ έκανε έκκληση να μην πάρουν οι πολίτες με ελαφριά συνείδηση την κατάσταση. «Δηλαδή να βγούμε μια τελευταία φορά πριν μας κλείσουν», διευκρίνισε.

Χρυσοχοΐδης: «Περιμένουμε από τους πολίτες ανθρωπιά και αλληλεγγύη»

«Θα είμαστε παντού από τη Δευτέρα και μέχρι τη Δευτέρα που πρόκειται να ισχύσουν τα παλιά μέτρα και από την Τρίτη που θα εφαρμοστούν τα καινούργια μέτρα», είπε και πρόσθεσε: «Συμπεριφορές να φεύγουμε από νομό σε νομό και να πηγαίνουμε σε κάποιον άλλο που δεν είναι σε συναγερμό, όπου τα μαγαζιά είναι ανοιχτά, δεν θα γίνουν ανεκτές, για τον απλούστατο λόγο ότι οι έλεγχοι και σε αυτές τις περιοχές θα είναι σαρωτικοί. Γιατί, διαφορετικά, η Ελλάδα θα κλείσει ολόκληρη. Περιμένουμε από τους πολίτες ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Το κοινό συμφέρον είναι η συμμόρφωση. Η ανυπακοή είναι σε αυτή την περίπτωση ανεύθυνη και παράνομη πράξη».

Χρυσοχοΐδης: «Ανθρωπιά είναι το τηλεφώνημα του Πρωθυπουργού στον Τούρκο Πρόεδρο»

Αναφερόμενος στην έννοια της αλληλεγγύης σήμερα, ο κ.Χρυσοχοϊδης τόνισε: «Η λυδία λίθος της αλληλεγγύης σήμερα είναι να φοράς μάσκα. Είναι να τηρείς τα μέτρα. Γιατί αυτός είναι ο κοινός αγώνας της επιβίωσης. Ανθρωπιά σήμερα είναι το τηλέφωνο του πρωθυπουργού στον Τούρκο πρόεδρο χθες. Η ανθρώπινη ζωή είναι το ύψιστο αγαθό και η συμπόνοια ξεπερνά τα σύνορα».

Και κατέληξε ο κ. Χρυσοχοίδης: «Τον κορωνοϊό, όπως προηγουμένως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, θα τον νικήσουμε με το εμβόλιο. Μέχρι τότε θα τον δαμάσουμε με την συμπεριφορά που θα οδηγείται από αυτή τη συναίσθηση της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης».

15 σχόλια:

  1. Κε ΥΠΟΥΡΓΕ.ΠΡΩΤΑ να μας πεις ποσα ΠΡΟΣΤΙΜΑ κοπηκαν στον ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (26/10/20). Ποσα προστιμα κοπηκαν εξω απο τα δηκαστηρια κατα την αποφαση της Χ.Α??Ποσα κοπηκαν στουσ πανηγυρισμους των ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ Κ.Λ.Π?? ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΑΝΘΡΩΠΙΑ ειναι, στην ΠΑΝΔΗΜΙΑ να μειωσετε ολοι σας τους ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ 80%, ωστε να δειξετε το καλο παραδειγμα, δηλ. οτι πονατε για τον κακομοιρο ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mixalaki esi pu tha ise?tha diavazis to mnimonio mipos?kali anagnosi
    Ise megas k tranos.sostos o kirios.an kowate k kati apo t misthuli sas tha itan super

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει μούτρα να μιλήσει Αυτός που δεν προλάβαινε να διαβάσει τα μνημόνια, αλλά τα ψήφιζε με τα τέσσερα, γιατί είχε εμπιστοσύνη στους κατακτητές της τρόικας? Μάλλον δεν έχει, γι'αυτό και τα κρύβει με το φίμωτρο. Άντε να μη συνεχίσω γιατί θα κοπεί και αυτό το σχόλιο, λόγω υπερβολικής εκφοράς χαρακτηρισμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ. Τάφοι άνοιξαν και συνεχίζουν να ανοίγουν καιρό πρίν. Τοτε που καποιοι μας εδειναν για λύση τον σοσιαλισμό, με σοσιαλιστές της αρεσκείας τους. Τοτε που κάποιοι δεν διάβαζαν αλλά, υπέγραφαν τα κηδειόχαρτα ως επιτυχημένοι Κυβερνήτες. Από μικρός μου εμαθαν ότι οποιος δεν διαβάζει, μενει στην ιδια τάξη. Μέγα ψέμα. Οποιος δεν διαβάζει, πηδά δυο δυο τις τάξεις, αν εχει μπάρμπα στην Κορώνη. Όποιος διασκεδάζει, πίνει , τρώει, έπρεπε να δουλεύει. Αμ δε! Ακριβώς το ανάποδο. Ξέρεις εσυ. Ησασταν υποχρεωμένοι να μην αφήσετε τετοιες συμπεριφορές αλλά τις θεριέψατε. Δυστυχώς, κι εμεις περιμέναμε στοιχειωδώς αλληλεγγύη και ανθρωπιά αλλά κάποιοι αδιάβαστοι που προήχθησαν σε ταγούς, απλά καλοπερνούσαν πουλώντας φούμαρα, ντόπια και βιολογικά. Άργησες πάρα πολύ να δεις ταφους. Ακόμη και σήμερα τους ανοίγουν αλλά, πάλι δεν βλέπεις τίποτε. Που να δεις πόσα χω ακόμη να σου πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΑΠΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΧΑΛΑΚΙ.ΕΔΩ ΠΑΠΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΠΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ?? ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΑΜΙΕΣΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ..ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ???ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΠ`ΟΤΙ ΞΕΡΩ.ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπράβο σας ολόκληρη η αστυνομία στον δρόμο για μια μάσκα τόσο καλά μια ασκα η ξεχασμένο μαγαζι όσο για τα όργανα δεν είναι δική τους αποφαση ολο αυτό αλλά είναι υποχρεωμένοι να το πράξουν... Ξαφνικά σε λίγους μήνες ολόκληρη η πολιτεία σκέφτηκε τις ζωές των ανθρώπων και όχι τις τσέπες τους έξω λοιπόν ολόκληρη η αστυνομία με διαταγές τρομοκρατίας για μάσκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητε συνέχεια. Χρονια πρίν, μας χορτάσατε αέρα σοσιαλισμού, αριστεροσύνης και διεθνούς αλληλεγγύης. Μόνο που τωρα, φάνηκαν τα χαΐρια σας. Θα μου πεις, οτι αν εισαι εξυπνος, την βολεύεις. Αν εισαι αεριτζής την βολεύεις κύριε. Τωρα μας ταΐζετε, μεταξύ των άλλων και Ευρωπαϊκό πολιτισμό, διεθνείς συνθήκες και , μπίγκοοο, πάλι αλληλεγγύη. Αθόριβα γεμίζει η χώρα απο ακρη σε ακρη, δηλωμένους εχθρούς μας. Τους καθρομετανάστες λέω. Τους παρέχετε τα πάντα, πράγμα που δεν κανατε στο ελάχιστο για εμας τους ιθαγενείς τόσα χρόνια. Το πόσο ηλίθιο ειναι αυτό, μπορούμε να το δουμε σημερα, στη Γαλλία. Μια κοινωνία, κορυφαία στην ανοχή του διαφορετικού. Που να δεις τη συνέχεια κύριε. Ακόμη μια φορά, αδιάβαστος, που το κόστος θα το πληρώσουμε μόνο εμεις οι απο κάτω. Θυμάσαι τον Βουτσά τι ελεγε. "Εγω ειναι να μην τρουπώσω. Ετσι και τρουπώσωωωωω". Και τρούπωσες κυριε όπως πολλοί της συνομοταξίας. Η πλάκα ειναι οτι και τωρα απαιτείς απο εμάς. Πόσα ακόμη εχω νάξερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ, ξανα μανα. Το πόσο ξεδιάντροπο ειναι το παιχνίδι, το ανέδειξες μοναδικά εσυ. Παραδέχτηκες οτι υπέγραφες χωρις να διαβάσεις. Αν διάβαζες δεν θα υπέγραφες , μάλλον ή θα τα παρατούσες. Μα γιατι να το κρυψεις; Εντολές εκτελούσες οπως και όλοι σας. Και σήμερα. Αλλος ειναι το αφεντικό. Ειναι ο νεοτερισμός, να προβιβάζεσαι ενω παραδέχεσαι οτι εισαι αδιάβαστος. Αλήθεια, ως ο της τάξεως και της ευνομίας, σε απασχόλησε καθόλου που η κεντρικότερη πλατεία, η Ομόνοια, δεν φιλοξενεί πλέον κανέναν Ελληνα; Μπορεις να φανταστεις τι θα γινεται σε κάποια χρόνια οταν το Πακιστάνι σου δείχνει ταυτότητα ο τι ειναι Ελληνας; Μπορεις να καταλάβεις στοιχειωδώς οτι δημιουργείτε την εκτη και την εβδομη φάλαγγα μέσα στη χώρα; Πέμπτη ειπαμε ειναι οι ΑΝΤΙΦΑ και οι περιτριγυρίζοντες αρπαγμένοι του διεθνισμού, που σαν μεταξωτά μεσάνυχτα, ακόμη στην χρυση αυγή βλέπουν μοναδικό εχθρό. Πόσα ακομη εχω να σου πωωωω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ. Εσεις του ... Δημοκρατικού τόξου τοξότες, εχετε τόση σχέση με την Δημοκρατία, όση το κάγκελο με τα τριγλυκερίδια. Μέρες πρίν, γινόταν η δίκη της χρυσης αυγής. Και για την δολοφονία του Φύσα. Πλημμύρισαν τα δικαστήρια και πολλές πόλεις , απο διαμαρτυρόμενους, Ζητούσαν δικαιοσύνη. Σήμερα, λιγότερος κόσμος, μαζεύτηκε στα κοιμητήρια της Αθήνας, για την δολοφονία δύο χρυσαυγητών (Φουντούλης, καπελώνης). Ορμηξε η Αστυνομία , εκανε και συλλήψεις. Αυτο κύριε το ανέχεσαι ως ισονομία; Δημοκρατία; Οι δολοφονημένοι Ελληνες δεν ηταν; Δεν πολιτικολογώ. Εντιμα μιλώ. Αλλά αυτη η δικαιοσύνη,ειναι το ίδιο ένοχη με το έγκλημα διαρκείας στην χώρα μας. Εσεις συνεχίζετε, κύριε, να ψιλοκόβετε το τυρί κι εμείς να το τρωμε όλο. Σκέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες κι άλλα ΤΣΕ, πες κι άλλα, το δίκιο σου είναι βουνό και σε γουστάρω, τι να κάνουμε όμως με τους ραγιάδες-ψηφοφόρους που μπλέξαμε, οι οποίοι ευχαριστούν τους βιαστές τους ξανά και ξανά δίνοντάς τους την ψήφο τους.

      Διαγραφή
    2. Τι να πρωτοπώ φίλε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ; Με εξοργίζει που γνωστοι αποτυχημένοι , ακόμη μιλάνε και εχουν το θράσος να ζητάνε ακόμη. Αυτός δεν ηταν που ειχε το γενικό πρόσταγμα στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ σε σχέση με την ασφάλειά τους; Δόθηκαν εκατομμύρια εκατομμυρίων για το συστημα προστασίας. Το ΣΙ ΦΟΡ ΑΕΙ, επι το Ελληνικότερον. Δούλεψε εστω μία ωρα; Ποτε. Πήγε σε κανέναν ο λογαριασμός για ολο αυτο; Αυτοι δεν ηταν που λέγανε για το χρηματιστήριο οτι ειναι δείκτης της οικονομίας; και πόσο καλά πάμε;. Δεν προλάβαιναν να δουν τη μύτη τους απο τις μίζες. Φάγανε τα λεφτα του κοσμάκη. Θα ξεχάσει κανεις το σύστημα ΠΑΣΟΚ; Απλά ποτε κανεις τους μεχρι και τωρα, δεν φοβάται κανένεν. Την Δικαιοσύνη την εχουν γραμμένη ή μάλλον, πιασμένη απο τον λαιμό. Ή μάλλον, σφιχτα απο τα απίδια. Αλήθεια, ποιος διορίζει την κορυφή της Δικαιοσύνης; Η κάθε Κυβέρνηση βέβαια. Και μου μιλάνε για ανεξαρτησία κι εμεις τους πιστεύουμε; Μα τα κάνουν αυτα γιατι εμεις ειμαστε για κλωτσιες. Ξαχάσαμε Μαντέληδες, Τσουκάτους, Παπουτσήδες, Χριστοφοράκους κλπ; Ολοι αυτοι ηταν η Αγία Τριάδα που σακάτεψαν ολοκληρη χώρα και εγκληματίες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Που ενας τους δεν αναρωτήθηκε, γιατι μισο εκατομμύριο πολίτες την ψήφισαν. Λές και γεμισε η χώρα με πεντακόσιες χιλιάδες εγκληματίες. Ειναι η Δημοκρατία τους που σου επιτρέπουν να ψηφίζεις σε "ελεύθερες" εκλογες αλλά, δεν θα ψηφίζεις αυτους κι εκείνους. Δεν ειναι ετσι η ελευθερία φίλε μου. Ουτε η ισονομία. Βατράχια σε λασπόνερα

      Διαγραφή
  10. Οι αστυνομικοί κόβουν πρόστιμα, αλλά τα παιδιά τους, γυναίκες, πεθερικά και σόϊ κυκλοφορούν χωρίς μάσκα... έχουν τα μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Του έχω τρομερή εμπιστοσύνη !
    Βράχος!
    Σταθερός!
    Ότι λέει είναι συμβόλαιο!!
    Κ διαβάζει πολύ !!!
    Δημοκράτης Τεράστιος με Μεγάλη Αγάπη στον Πολίτη...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περιμένουμε απο τους πολίτες ανθρωπιά λέει το κάθαρμα! Δείξανε ανθρωπιά τα ρομπότ τους στους άνεργους και φτωχούς πολίτες όταν τους ρίξανε πρόστιμο επειδή περπατούσανε μόνοι τους στον δρόμο χωρίς κανέναν τριγύρω, φορώντας την μάσκα με την μύτη έξω ή επειδή την κατέβασαν για να φάνε, πάλι χωρίς να υπάρχει συνωστισμός; Δεν είδα καμιά ανθρωπιά, ίσως να παίρνει ποσοστά το κάθε σκυλί τους και είναι προκλητικά αναίσθητο. Ούτε για φτύσιμο δεν είναι όλοι της τυραννικής κυβέρνησης. Ελπίζω η θεία δίκη να τους κάψει και αυτούς και ό,τι έσπειραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποσο μα ποσο συμφωνω με ολα τα παραπανω! Ομως ειναι η ωρα να προστατεψουμε μονοι μας τον εαυτο μας και να δειξουμε συνεση γιατι θα παρακαλαμε για μια θεση στις ΜΕΘ και παλι μονοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ