Με τη «Βασίλισσα» του Βορρά δέθηκε περισσότερο, παίζοντας σε δυο θητείες, ενώ ήταν και ο τελευταίος «σταθμός» στην καριέρα του (γύρισε στους Ημαθιώτες τον Γενάρη, προερχόμενος από τον Απόλλωνα Πόντου).
Ακόμα ο έμπειρος δεξιός μπακ (έπαιξε και χαφ), εκτός από τις τρεις ομάδες με τις οποίες βρέθηκε στην Α΄ Εθνική, αγωνίστηκε σε Άρη, Διαγόρα Ρόδου, Απόλλωνα Πόντου και Κοζάνη, ομάδα με την οποία έκανε ντεμπούτο σε εθνικές κατηγορίες (2004). Συνολικά, ο Γεωργιάδης πανηγύρισε έξι ανόδους στην καριέρα του, δυο με τον ΠΑΣ Γιάννινα και από μια με Άρη, Βέροια, Απόλλωνα Πόντου και Κοζάνη.
Το ταμείο του ίδιου
Ο Νίκος Γεωργιάδης με δήλωση του κάνει έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του, ξετυλίγοντας το χρονικό της απόσυρσής του:
«Είχα προτάσεις φέτος, αλλά είχα πάρει τις αποφάσεις μου και δεν ήθελα να φύγω και μακριά από την Κοζάνη. Είχα πει ότι αυτή θα ήταν η τελευταία χρονιά μου, άσχετα με τις άσχημες συνθήκες του ποδοσφαίρου πλέον. Προς το παρόν δεν σκέφτομαι κάτι σχετιζόμενο με το ποδόσφαιρο. Αφήνω πίσω πολλές καλές στιγμές, με έξι ανόδους. Παραπάνω δέθηκα με τη Βέροια, εκεί έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρό μου. Στην πρώτη θητεία μου, όταν ήμασταν στην Α΄ Εθνική, με πολύ καλή ομάδα.
Συνεργάστηκα με καλούς προπονητές, με καθαρά προπονητικά κριτήρια κορυφαίος ήταν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ενώ ξεχωρίζω επίσης τους Νίκο Αναστόπουλο, Σάββα Παντελίδη, Γκιγέρμο Όγιος και Περικλή Αμανατίδη. Έκανα πολλούς φίλους στο ποδόσφαιρο.
Δε θέλω να αδικήσω και να ξεχάσω κανέναν, αλλά σίγουρα κρατώ επαφές με Τσιγιάννη, Σαμαρά, Μιχαλόπουλο, Κοντογουλίδη, Ντάσιο, Καλτσά, Βεργώνη και Πουρτουλίδη. Έπαιξα σε σημαντικά παιχνίδια, ειδικά στην Α΄ Εθνική, θυμάμαι ένα Βέροια-Άρης, ενώ σπουδαία ματς έγιναν όταν ήμουν και σε ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό στη μεγάλη κατηγορία».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.