Η ενημέρωση όλων των μαθητών θα πραγματοποιηθεί μέσα στον μήνα, ανά τάξη ξεχωριστά εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα από τον ΕΟΔΥ μέτρα προστασίας.
Ενημέρωση για τον covid-19 έκανε ο Ερυθρός Σταυρός στους μαθητές Κοινωνικού Φροντιστηρίου
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος πραγματοποίησε σε συνεργασία με το Περιφερειακό τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βεροίας, ενημέρωση για την προαγωγή της υγιεινής και την τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας για την πρόληψη της εξάπλωσης του covid19. Την ενημέρωση έκανε η προϊσταμένη εκπαιδεύτρια κ. Χρυσούλα Λιούλια, από την οποία και έγινε επίδειξη του συνετού τρόπου χρήσης της ατομικής μάσκας καθώς και της καλής υγιεινής των χεριών ενώ ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με τους μαθητές της Α΄ και Γ΄ Λυκείου.
Η ενημέρωση όλων των μαθητών θα πραγματοποιηθεί μέσα στον μήνα, ανά τάξη ξεχωριστά εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα από τον ΕΟΔΥ μέτρα προστασίας.
Η ενημέρωση όλων των μαθητών θα πραγματοποιηθεί μέσα στον μήνα, ανά τάξη ξεχωριστά εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα από τον ΕΟΔΥ μέτρα προστασίας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Με πρόστιμο 100 ευρώ για κάθε όχημα που δεν καταγράφουν στο ψηφιακό πελατολόγιο κινδυνεύουν από την 1η Ιουλίου 2025 οι
-
Τύχη - Έρωτας - Χρήμα Η αντίθεση του Άρη στον Λέοντα (3°) με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο (3°)
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 40 ετών ο Θανάσης Τζικόπουλος. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου και ώρα 19:00,
-
Υπεγράφη η σύμβαση «Πράξη εφαρμογής τμήματος Πολεοδομικής μελέτης επέκτασης οικισμού Μακροχωρίου» προϋπολογισμού
-
Νέο ράλι ανόδου κάνει ο χρυσός, καταγράφοντας νέο ιστορικό ρεκόρ, καθώς την Τετάρτη η τιμή του έφτασε τα 3.323 δολάρια ανά ουγκιά. Να
-
Η Χριστίνα Κολέτσα μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές φωτογραφίες τις οποίες ανέβαζε και ανεβάζει χωρίς φόβο στα social media.
-
Πέντε χρόνια μετά το διαζύγιό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος γυρίζει σελίδα στην προσωπική του ζωή και
-
Κάθε χρόνο επιλέγει τις Άγιες ημέρες να τις περάσει με γαλήνη και ηρεμία, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
-
Απεγνωσμένοι είναι οι παραγωγοί βερίκοκων, κερασιών και ροδάκινων σε Ημαθία και Πέλλα που είδαν τις παραγωγές να καταστρέφονται λόγω του
-
Χρόνια πολλά σε όλους και όλες! Αγίου Γεωργίου σήμερα, μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας και πολλοί είναι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.