Ο κύβος ερρίφθη - Έπεσαν οι υπογραφές
Δυναμικά φαίνεται πως μπαίνει η ανοιξιάτικη περίοδος στην επιχειρηματική ζωή της Ημαθίας. Τι και αν ακόμα βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου, οι διεργασίες και το παρασκήνιο στο οικονομικό γίγνεσθαι της πόλης «τρέχουν με
χίλια». Σύμφωνα με έγκυρες και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του veriotis.gr, σε λίγες εβδομάδες θα ανοίξει ένας ολοκαίνουριος φούρνος, ο οποίος θα βρίσκεται σ' ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Βέροιας και θα προσφέρει τέλειο brunch.
Δυναμικά φαίνεται πως μπαίνει η ανοιξιάτικη περίοδος στην επιχειρηματική ζωή της Ημαθίας. Τι και αν ακόμα βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου, οι διεργασίες και το παρασκήνιο στο οικονομικό γίγνεσθαι της πόλης «τρέχουν με
χίλια». Σύμφωνα με έγκυρες και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του veriotis.gr, σε λίγες εβδομάδες θα ανοίξει ένας ολοκαίνουριος φούρνος, ο οποίος θα βρίσκεται σ' ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Βέροιας και θα προσφέρει τέλειο brunch.
Το deal έγινε πριν από λίγο καιρό και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στο εσωτερικό του καταστήματος. Τι είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά; Εκτός από τα παραδοσιακά προϊόντα που βρίσκει κανείς σε έναν φούρνο, θα προσφέρονται και πολλές επιλογές για brunch, εναρμονισμένο απόλυτα στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων, ενώ θα υπάρχουν και vegan επιλογές. Το εν λόγω κατάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από το Πάσχα.
Μπορεί το Βεροιώτικο κοινό να το ανακαλύπτει τα τελευταία χρόνια, είτε μέσω διαδικτύου, είτε δοκιμάζοντάς το σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας που ειδικεύονται στο brunch, είτε και ως... concept στο «My Style Rocks», όμως στην κοινότητα των chefs, το brunch αποτελεί ένα από τα κλασικά κεφάλαια της δημιουργικότητάς τους. Mία συνήθεια που ξεκίνησε στην Αγγλία τον 19ο αιώνα και έγινε διάσημη στις ΗΠΑ στα ‘30s, το brunch αποτέλεσε το δημιουργικό πάντρεμα του πρωινού με το μεσημεριανό.
Η φαντασία των chefs είναι ανεξάντλητη, αφού το brunch διαφέρει από μέρος σε μέρος και από εστιατόριο σε εστιατόριο, pub σε pub, ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο. Τοπικά υλικά, μπαχαρικά, μαρμελάδες, sauces, τυριά και αλλαντικά αποτελούν τα σημεία που μπορεί ένα μενού brunch να διαφοροποιηθεί και να οδηγήσει τους πελάτες που το δοκιμάζουν σε μοναδικές γευστικές περιπέτειες!
Σοκ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΉταν κάτι που έλειπε από την αγορά της πόλης και επιτέλους το 2020 θα καλύψουμε αυτή την αδηριτη ανάγκη.
ΑπάντησηΔιαγραφήαντε μπραβο ρε παιδια μου περίσσευαν καποια χρηματα αναμεσα απο το πρωινο και το μεσημεριανο...
ΑπάντησηΔιαγραφήΜεγάλο το άγχος που μου δημιουργήθηκε. Πώς πρέπει να ντυθώ τελικά για να πάω για brunch ; Μέχρι να ανοίξει το κατάστημα ίσα που προλαβαίνω να ενημερωθώ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝταξ ρε παιδιά, φούρνος ανοίγει. Δεν ανοίγει και γραμμή παραγωγής αυτοκινητοβιομηχανίας..
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτά πές τα σε αυτούς που γράφουν άρθρα για το κοσμοιστορικό γεγονός.
Διαγραφήαυτη ναι!!! ειναι μια παραγωγικη επενδυση!!
ΑπάντησηΔιαγραφήπατε καλα ρε!! εχουμε γεμισει καφε και "ψιλοφαγαδικα".
ευρω θα βγαλουμε απο καπου;;; θα κανουμε καμια εξαγωγη σε κατι;;;;
ΒΡΕΤΑΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ. Η ανάπτυξη ήρθε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΈλα Brunch στον τόπο σου!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι θα κάνουν διάλειμμα από τις πολυεθνικές που
ΑπάντησηΔιαγραφήεργάζονται και θα πάνε για brunch.Α ρε καημένοι βεροιωτες.
Χορτασε η ψειρα και βγηκε στο γιακα..
ΑπάντησηΔιαγραφήΒρακί δεν είχε ο κωλος του (Βεροιώτη) μαγιό γυρευε
ΑπάντησηΔιαγραφή